Jump to content

Nick's Life in a Blog

 • entries
  6
 • comments
  38
 • views
  5,863

#5 GTAForum Awards 2016 - Completed!


NickOwnage

1,617 views

blog-0561427001483820817.png

De jaarlijkse forumawards zijn weer geweest en daarmee is het boekje 2016 op het forum echt bijna afgesloten. We wachten natuurlijk nog op het Jaarboek om daarmee het jaar echt af te sluiten. Opvallende winnaars waren FrankyFourFingers (met maarliefst 5! awards) daarnaast natuurlijk Dotz (met 3 awards! en ook spoorloos blijkt te zijn). Zelf was ik genomineerd voor 4 awards namelijk: Beste Moderator, Beste Gameskenner (die ik vorig jaar gewonnen heb), Beste Signature en als topicstarter van Gamers United Gang Talk voor Beste Topic.

De 3 awards die zijn uitgereikt voor forumleden waren alle drie terecht.

 • FrankyFourFingers als Beste Gameskenner stootte mij na slechts 1 jaar van de troon. De uitslag was spannend, maar overtuigend genoeg. FFF had 11 punten in de wacht gesleept en werd op de voet gevolgd door KoningJesper en mij met 7 punten.
 • Bassieboy35 werd benoemd als Beste Moderator door het publiek. Terecht als je kijkt naar de moeite die hij het afgelopen jaar in het forum heeft gestoken met daarin natuurlijk zijn Top 40, zijn ontelbare nieuwsberichten en zijn enthousiasme. Een waardig collega kan ik met zekerheid zeggen.
 • Bierbuikje won de Beste Signature Award met mijlenverre voorsprong op de rest. Zijn iconische signature met daarin een gif van een glas bier dat vol wordt geschonken, maar nooit vol raakt, blijft een heel bijzondere signature die niet weg te denken is van Bierbuikje zelf.
 • De laatste award van Beste Topic ging dit jaar wederom naar Quote van de Maand waarin begin dit jaar een boel stribbelingen waren. Veel minachtende reacties en quotes werden daarin geplaatst, waardoor in mijn ogen deze award nooit uitgereikt had mogen worden aan QvdM dit jaar. Helaas pindakaas!

Bassieboy35 werd dezelfde nacht nog gepromoveerd tot Global Moderator voor zijn bewezen diensten nadat Svenie door privézaken het stokje moest neerleggen. Bedankt Sven en succes Bas! Er wacht dit jaar een heleboel verandering op het forum, waarover later meer! To be continued! ^^

Daarnaast ben ik sinds 25 december alweer 9 jaar op het forum! Wat gaat die tijd snel zeg..

Gefeliciteerd winnaars, helaas verliezers en bedankt stemmers! Keep up the good work! (kort: KUTGW!) thumbsup2.gif

2 Comments


Recommended Comments

Inderdaad, mooie nabeschouwing! Ik had het echt niet zien aankomen dat FrankyFourFingers met de Award voor Beste Gameskenner er vandoor zou gaan. Niet dat ik hem het niet gun, maar ik denk toch eerder aan jou of KoningJesper als ik aan gamekenners denk. De Award voor Beste Moderator vond ik ook vrij apart, ik dacht dat het best een gelijke strijd ging worden tussen de genomineerden. Wat betreft het Beste Topic kan ik misschien een verklaring vinden, dat topic is natuurlijk niet te zien voor niet GU leden, dus veel mensen zullen niet weten wat daar gebeurt/dat het actief is etc.

Link to comment
Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
 • Create New...