Jump to content

GTA-Sheep is jarig!

  • artikelen
    3
  • reacties
    29
  • bezichtigingen
    3789

Meningen van de leden!


SummerBase

146 bezichtigingen

header2.png

GTA-Sheep is voor veel leden een zeer positief man en het schaap heeft dan ook heel veel online kennissen/vrienden op GTAForum. Nietsvermoedend vroeg ik een aantal vrienden van hem wat ze van hem vinden en wat er nou speciaal aan hem is. Ik heb het zelf ook ingevuld, omdat ik vanaf het begin al een erg goede band met GTA-Sheep heb!

1) DaBeast

Wat vind je van GTA-Sheep? "Geinig kereltje, Kansloos, en bier :puh:"

Wat is er speciaal aan GTA-Sheep? "Hijs kansloos :D En hij kan om grapjes lachen"

Aldus DaBeast.

2) Typhoon

Wat vind je van GTA-Sheep? "Ik vind GTA-Sheep een erg vriendelijk en goed lid. Hij is eigenlijk altijd behulpzaam, maar daarnaast ook nog erg aardig. Hij is inmiddels al een tijdje Global Moderator, en naar mijn mening doet hij dat perfect. Heb hem altijd wel gemogen. :)"

Wat is er speciaal aan GTA-Sheep? "Hij kan erg streng zijn, maar ook heel erg aardig en grappig. Ik denk dat hij 1 van de vriendelijkste maar ook 1 van de serieuzere mensen op het forum is. En die mix hebben niet heel veel. Hij heeft dus een vriendelijke, een grappige maar ook een heel erg seriuse kant. Dat heeft niet iedereen op het forum!"

Aldus Typhoon.

3) Mania-92

Wat vind je van GTA-Sheep? "Hijs wel chill voor een oudje ^_^"

Wat is er speciaal aan GTA-Sheep? "Hij is gezellig met iedereen, dus... :)"

Aldus Mania-92.

4) PatrickW

Wat vind je van GTA-Sheep? "GTA-Sheep is een van de weinigen van mijn leeftijd, maar gelukkig gedraagt hij zich daar, net als ik niet naar."

Wat is er speciaal aan GTA-Sheep? "Zijn tomeloze inzet, z'n gevoel voor rechtvaardigheid, z'n oprechte betrokkenheid bij andere mensen, z'n perfectionisme en vooral z'n gezelligheid."

Aldus PatrickW.

5) SummerBase

Wat vind je van GTA-Sheep? "Toen ik op het GTAForum terugkeerde kwam ik al direct in contact met GTA-Sheep. Ik merkte dat hij een fijn, zorgzaam, trouw en bovenal gezellig mens is. Nu na ongeveer +/- 2500 PB'tjes (waarvan in de begin periode soms 10 tot 25 per dag) spreek ik hem wel iets minder, maar ik respecteer hem om wie hij is. Kortom, al met al, een GTAForum zou niet GTAForum wezen zonder GTA-Sheep. Kanjer!"

Wat is er speciaal aan GTA-Sheep? "Deze wollen knuffelbeer heeft iets wat niet veel mensen hebben. Bij GTA-Sheep kan ik in 100% vertrouwen mijn verhaal kwijt, ik kan met hem praten over echt alles, ik kan gezellig/humoristisch met hem praten. Ook maakt hij over de kleinste dingen geen compleet drama, daar kunnen sommige hier misschien wel een voorbeeld aan nemen. Mede dankzij zijn inzet, zijn zorgzame handelingen en onaantastbare vriendelijkheid vind ik dat GTA-Sheep zich kan onderscheiden van velen hier. "

Aldus SummerBase.

6) Dutchy3010

Wat vind je van GTA-Sheep? "GTA-Sheep is iemand die vrijwel altijd een oplossing heeft als er een probleem is (zowel IRL als forum gerelateerd) en die altijd een luisterend oor bied. Hij is vriendelijk, lief en maakt altijd tijd voor je vrij. Daarnaast is hij natuurlijk een ontzettend gewaardeerde collega... :Y"

Wat is er speciaal aan GTA-Sheep? "Hij heeft veel humor en dat onderscheid hem wel. Daarnaast maakt hij altijd tijd voor je vrij als dat nodig is, wat ik ook erg waardeer. Maar hij onderscheid zich met alles van anderen. Uniek persoon dus... :clown:"

Aldus Dutchy3010.

7) Ewoud

Ewoud wou graag op zijn eigen manier ''zijn mening'' geven.

Sheep zoals je weet had ik in het begin twijfels overdat hele GMOD gebeuren, maar ik ben blij dat ik toch ja heb gezegd en je uiteindelijk GMOD ben geworden.

Je heb ontzettend goede sociale kwaliteiten waardoor ik eerlijk gezegd wel denk dat je de populairste GMOD ben.

Ook bij persoonlijke gesprekken ben je een top gozer. Al komt dit helaas zelden voor omdat je niet zovaak meer op MSN ben, maar dat geeft niet want als je online ben hebben we gewoon goede gesprekken die over van alles kunnen gaan.

Momenteel kan je ook wel een steuntje in de rug gebruiken na het dipje en hoop je met deze tekst te kunnen doen.

Sheep ik hoop dat je een geweldige verjaardag heb en dat je er een knalfeest van maakt!

Aldus Ewoud.

8) Matiscus

Wat vind je van GTA-Sheep? "Ik vind het een zeer aangename persoon, hij zal altijd eerlijk zijn, en heeft altijd een luisterend oor, Ook voor alles wat niet met het forum te maken heeft."

Wat is er speciaal aan GTA-Sheep? "Ik vind hem niet echt 'speciaal' maar ik vind wel dat hij bezonder goed met ons kan omgaan, ook al vanwege het leeftijds verschil."

Aldus Matiscus.

9) WhoopDiDoo

Wat vind je van GTA-Sheep? "Erg aardige man. Altijd vrolijk!"

Wat is er speciaal aan GTA-Sheep? "Hij is gewoon speciaal in mijn ogen, omdat hij er altijd voor mij is geweest"

Aldus WhoopDiDoo.

10) VWO-er

Wat vind je van GTA-Sheep? "Erg aardig en behulpzaam. Hij kan ook erg grappig zijn. Ik heb wel een aantal gesprekken met hem gehad en dat was erg gezellig. Je kan bij hem met ieder probleem terecht en is te vertrouwen. Ik heb wel eens een paar (persoonlijke) vragen aan hem gesteld en hij beantwoorde ze vervolgens heel netjes."

Wat is er speciaal aan GTA-Sheep? "De mix van gezelligheid en het uitoefenen van zijn taak. Hij is erg gezellig en helpt iedereen op een grappige manier. Ook modereert hij op een grappige en leuke wijze. Die mix maakt hem uniek. Van zulke leden zijn er maar weinig. GTA-Sheep is gewoon een perfecte mix van gezelligheid, behulpzaamheid en een Moderator."

Aldus VWO-er.

11) Bling

Wat vind je van GTA-Sheep? "Ik ben direct na de Forum Awards van 2005 actief geworden, dus ik ken GTA-Sheep daarom ook alleen maar als Global Moderator, en heb hem dus ook nooit in een ander kleurtje gezien. Ik heb verder erg veel respect voor hem, aangezien hij zijn werk altijd erg goed uitvoert. De functie als Global Moderator ligt hem zo te zien erg goed, en ik denk daarom dat een functie als Admin zelfs geen probleem voor GTA-Sheep zal zijn. Hij kan serieus zijn, maar daarnaast ook erg humoristisch. Hij laat ook zien dat hij tegen iedereen aardig kan zijn, voor hem is iedereen namelijk gelijk. Mijn mening over GTA-Sheep is dus erg positief, moge duidelijk zijn. Nu wordt ons schaapje al 38 jaar, wat de meeste schapen hem niet na zullen doen. Alvast van harte gefeliciteerd, GTA-Sheep!"

Wat is er speciaal aan GTA-Sheep? "GTA-Sheep hoeft bij dergelijke problemen nooit lang na te denken, maar heeft meestal meteen een oplossing. Als hij fouten maakt, durft hij dat ook toe te geven, wat meestal op een humorische manier gebeurd ("Dom schaapje.. :clown: ").

Daarnaast lijkt hij ook altijd vrolijk te zijn, want hij is gewoon altijd positief aanwezig. Het mag dan ook niet verbazingwekkend zijn, dat GTA-Sheep bij mij zeker in de Top 3 van de crewleden die ik meest waardeer, staat."

Aldus Bling.

12) Pietje II

Pietje II wou graag op zijn eigen manier ''zijn mening'' geven.

GTA-Sheep a.k.a. Danny is een briljant persoon. Hij staat altijd voor je klaar en kan daarmee een enorme steunpaal zijn. Daarnaast heeft Sheep iets in zich dat alleen al zijn aanwezigheid de sfeer gezellig maakt (ben je soms een Limburger of een Brabander of zo? :7). Jouw manier van doen herken ik dus uit duizenden, je zal nooit iemand een mes in de rug steken. Altijd positief blijven, daar kan menig forumlid nog van leren.

Aldus Pietje II.

13) Preddy

Wat vind je van GTA-Sheep? " Grappige kerel met een goede manier van aanpak, in de breedste zin van van het woord."

Wat is er speciaal aan GTA-Sheep? "Enige persoon op dit forum waar ik ooit enigzins ruzie mee heb gehad maar ook de enige persoon waar ik ruzie mee heb bijgelegd."

Aldus Preddy.

14) NandroDavids

NandroDavids wou graag op zijn eigen manier ''zijn mening'' geven.

GTA-Sheep is voor mij één van de leden die we absoluut niet kunnen missen op het Forum. Natuurlijk mag hij af en toe op vakantie, maar in de periodes daartussen ervaar ik het als zeer aangenaam om hem op het Forum te zien. Altijd vrolijk en gezellig aanwezig maken hem tot een graag gezien persoon op het Forum. Bovendien is hij gewoonweg een uitstekende Global Moderator die zich volledig inzet voor het Forum.

Daarnaast is hij één van de twee personen die op mijn vriendenlijst staan en dat maakt duidelijk dat hij een speciaal persoon voor me is. Met problemen omtrent het Forum en zelfs daarbuiten kan ik bij hem terecht en dat waardeer ik erg aan hem. Als collega in Lifestyle kan ik ook geen betere persoon wensen, want de samenwerking verloopt buitengewoon goed. Er is altijd ruimte voor overleg en voor afwijkende meningen en samen vinden we altijd een oplossing voor problemen of vragen met betrekking tot Lifestyle.

Ik noemde al even dat hij zich volledig inzet voor het Forum en dat blijkt duidelijk uit zijn vele werk voor WikiGTA. De collectables, vindplaatsen en winkels in San Andreas zijn allemaal van zijn hand en ik heb er erg veel aan gehad tijdens het spelen van San Andreas. Waar hij zich ook volledig voor heeft ingezet is het GTAForum.nl Jaarboek 2006. Ik ben nog altijd erg blij dat we hem hebben gevraagd om mee te werken, want ook hier was hij eigenlijk onmisbaar. Vooral toen de e-mail op z’n werk niet meer functioneerde en hij alle gangbeschrijvingen in het laatste weekend van 2006 niet thuis binnenkreeg liet hij merken wat het Forum voor hem betekende. Alle gangs werden gewoon nog een keer beschreven…

Al met al ben ik erg blij dat GTA-Sheep actief is op het Forum. Niet alleen als goede crewmember, maar ook als vertrouwenspersoon en vriend zie ik hem inmiddels. Bij deze dan ook mijn hartelijke felicitaties en nog vele jaren toegewenst. Vooral in reallife natuurlijk, maar hopelijk ook op het Forum! :bier:

Aldus NandroDavids.

Ben je niet door mij, SummerBase gecontacteerd met een vragenlijst? Dan kan je in dit item alsnog invullen wat je van GTA-Sheep denkt. Je kunt dit doen in een verhaal vorm, maar ook aan de hand van de twee standaard vragen. Voldoet het hier aan, en blijft het binnen de pagina marges dan zal ik die ook toevoegen.

Ik wil de mensen die gereageerd hebben hartelijk bedanken namens mij en GTA-Sheep!

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...