Jump to content

GTA-Sheep is jarig!

  • artikelen
    3
  • reacties
    29
  • bezichtigingen
    3789

Van harte gefeliciteerd GTA-Sheep!


SummerBase

659 bezichtigingen

header1.png

GTA-Sheep is weer een jaartje ouder geworden, namelijk 38 jaar. Zijn 37'ste jaar heeft hij volledig doorbracht op GTAForum en dat is op zijn leeftijd best knap. Als man heb je in een gezin redelijk veel verplichtingen en ik kan alleen maar lof tonen voor zijn aanwezigheid. Buiten dat is GTA-Sheep een enorm fijne gast die ik al sinds mijn terugkeer op het forum goed ken. Vraag hem wat, en hij is direct bereid om het voor je te doen.

Hij is wel een druk mannetje, altijd bezig en heeft eigenlijk veel te weinig tijd om alles te kunnen doen. Vanwege zijn verjaardag heb ik deze blog aangemaakt, omdat ik wat terug wil doen, bij deze Danny (GTA-Sheep). De mensen die hem willen feliciteren met zijn 38'ste verjaardag kunnen in dit item een reactie achter laten. :)

29 reacties


Recommended Comments



Laat mij de eerste zijn die reageert. :) Ondanks dat ik hem al gezien had, wil ik Freek becomplimenteren met deze mooie blog en natuurlijk Danny feliciteren met zijn verjaardag... :dans:

Link to comment

I wish you a happy birthday, I wish you a happy birthday, I wish you a happy birthday, and a... happy new year!

Nog vele jaren!!!

En ook SummerBase mooi gemaakt q:

Link to comment

Er is er een jarig, hoera, hoera, er is er een jarig en dat is schaap!!!

Proficiat skaapje, ik wens je een fijne verjaardag toe en een gezond 38ste levensjaar. :bier: :bier:

Link to comment

Gefeliciteerd Sheep, met je verjaardag en zo'n mooi blog ter ere daarvan :). Complimenten voor Freek voor al het werk dat dit gekost moet hebben :klap:

Link to comment

En dan nu een reactie van het feest-schaap zelf :clown: (beetje laat maar ik stond achter de bar en kom net pas binnenlopen).....

Wat moet je hier in hemelsnaam van zeggen? Het is zo een verschrikkelijk lekker warme deken dit wat Freek heeft gemaakt (met medewerking van Jet en Timo) en jullie reacties zijn echt helemaal geweldig. Dat doet een oud 38 jarig schaap echt helemaal goed _O_ Het is leuk om gewaardeerd te worden maar met een speciale (en prachtige) blog is wel heel speciaal.....een cadeau om nooit te vergeten en iedereen echt reuze bedankt. En over dat betrokken zijn: ja, nu heb ik het inderdaad wel even moeilijk.......de laatste weken waren inderdaad op het prive-vlak wat zwaar en dan is dit dubbel lekker :Y

We gaan weer vrolijk beginnen aan een nieuw jaar en hopelijk blijven de mensen zonder wiens aanwezigheid en steun ik hier niet eens meer zou zijn gewoon lekker om me heen lopen en dicht in de buurt. Nogmaals iedereen echt reuze bedankt.....:tu:

Link to comment

Ook ik wil je nog even feliciteren! Je betekent natuurlijk veel voor het Forum, zoals er al is geschreven, en ik (lees 'we') hoop natuurlijk dat je nog veel langer blijft.

Gefeliciteerd!

Link to comment

Van harte gefeliciteerd met je 38e verjaardag, Danny! Ik hoop dat je er een mooie dag van gaat maken. En wat betreft mijn mening over jou, die kun je natuurlijk gewoon in deze blog lezen. :)

Op naar het volgende jaar! :bier:

Link to comment

Wow, deze blog mag van mij de award winnen voor best ingedeelde blog, ziet er echt heel goed uit. En natuurlijk mag ik dit niet vergeten: Schaap van harte gefeliciteerd en nog vele jaren :sigaar:

Link to comment

GTA-Sheep, gefelicteerd met je verjaardag. Maak er een leuke dag van. Dit is echt een verrassende, goede blog om naar te kijken. Alles is goed ingedeeld.

Link to comment

Zozo, een blog over Danny, dan moet ik toch even reageren hoor :7 . Ik vind het er erg leuk uitzien, en lekker veel informatie. Kanslows dus :7 . Natuurlijk wil ik mijn favoriete Global Moderator van harte gefelicibiert wensen. Als cadeau krijg je van mij een heerlijke masserende schapenwol-shampo!

:bier:

Link to comment

Ik was er ook al van op de hoogte en het resultaat mag er wezen! Ik zat er al eerder aan te denken want al zo lang GMod en zo gezellig... Natuurlijk Danny van harte gefeliciteert met je verjaardag! Nog vele jaren!

Link to comment

Allereerst wil ik ons schaapje van harte feliciteren. Je bent een erg gewaardeerd persoon hier op het forum, en daarom wil ik je een enorm fijne verjaardag toewensen, en als verjaardagscadeau geef ik je nog vele jaren! :bier: (Kijk, is dat nu geen mooi cadeau? :clown:)

En dan nog SummerBase: wat een prachtige weblog man! Echt, mijn complimenten heb je dubbel en dwars binnen. Gewoonweg prachtig. :tu:

:dans:

Link to comment

Vanwege het feit dat ik GTA-Sheep inmiddels al via 2 wegen heb gefeliciteerd doe ik dat hier maar even niet...deze reactie heeft een andere reden.

Ik wil SummerBase bij deze namelijk complimenteren met deze fantastische blog. Geweldig idee, schitterende uitvoering en een erg mooi gebaar richting de jarige. Heb er weinig aanmerkingen op (Tja, ben nou eenmaal perfectionistisch, dus dat hou je toch :clown:) en ik vind het in

Link to comment

Het is mijn blog dus is post gewoon nog een keer :clown: Nogmaals iedereen heel hartelijk dank voor de echt waanzinnige stroom met felicitaties. Deze blog, mijn PM-box, de reacties in mijn profiel en zelfs per SMS: overal wordt ik gefeliciteerd. Het is heerlijk om zo gewaardeerd te worden maar wordt er ook wel een beetje verlegen van....dank iedereen en ik waardeer het enorm _O_

En voor Freek nog even over deze blog: zonder twijfel het allermooiste virtuele cadeau dat ik ooit heb gekregen man....het is echt prachtig deze blog :klap:

Link to comment

Ik feliciteer je op de valreep ook nog een keertje in je eigen blog of course. Van Harte Gefeliciteerd lief knuffelschaapje van me!!

Nog vele jaren en een dikke kusssssssss

Link to comment

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...