Jump to content
 • Sign Up

Inactief

 • entries
  138
 • comments
  830
 • views
  130,542

Contributors to this blog

 • Cabyon 93
 • Bierbuikje 15
 • MegaPilot 14
 • Phoenyxar 9
 • Foreigner97 5
 • thebig 1
 • Michael 1

GTA Online: een lijdensweg

Cabyon

571 views

Jullie denken, beste meneertjes en mevrouwtjes, dat GTA:O maar leuk is. Dat er mensen altijd chill zijn. Dat je iedereen kan hacken zonder dat papa Rockstar je de nek omdraait. Nee, nee, beste lezers, zo gaat dat niet. Het is kommer en kwel op de online contreien van GTA:O. Gek genoeg ontgaat dit sommige lieden. Daarom besteedt Inactief aandacht aan dit onderbelicht verschijnsel door middel van drie, korte interviews. Elk met schrijnende verhalen.

 

l33t_n0t_hax0r_12yrsold

"Het was een maandagmiddag. Ik was net een uurtje thuis van de peuterspeelzaal en ik had mijn PS4 Pro aangezet. Meteen begon ik met spelen en ik was supergoed. Ik krijste door de microfoon, niemand lette meer op de game, en ik ging er met de winst van door. Daarna werd ik echter geband. Ik had geen idee wat ik fout had gedaan. Hoezo mocht ik niet meer online spelen? Ik stuurde een berichtje naar Rockstar. Zij vertelden me dat ze me al geruime tijd op de korrel had omdat ik aan het hacken was. Ik was stomverbaasd? Hacken? Ik ben niet eens zindelijk, laat staan dat ik het verkeer kan onderscheppen dat in IPvP4-CXHE formaat ongecrypteerd wordt doorverstuurd naar een lokale server, waar het volgens de Maynam-protocollen wordt opgeslagen. Ik ben gewoon geband omdat ik te goed was - dat is het."

 

japie3443

"het was gwn een morge xD ik zat op de bank maar het was koud en ik zo aww en wat moest ik doen niemand vind me leuk heb geen vriendin. ik zeg tegen mama mama mag ik alsjeblieft online spelen zei zegt ja wat online japie dat is toch niet duidelijk nou doe je onderbroek is aan en toen zeurde ik door en toen mocht het wel. toen ik gta online had opgestart moest mama me helpen want ik kon niet lezen. het ging ook niet erg goed ofzo xD xD xD want ik weet niet hoe ik moet rijden maar bn eg niet dom. toen ging mensen me opeens allemaal uitschelden ze noemde me randdebiel en zo. ik snap het niet. ik ben toch normale jongen die houd van dikke tieten hoezo scheld iedereen op me? ik wil gwn online spelen wat maakt me spel nou uit ik schiet iedereen neer net de popo pang pang"
 
ONLINE_PLAYER4FUN
"Het is toch NIET NORMAAL je start GTA:Online op je wordt al bijna in het startscherm helemaal GEDOOD door die KUTHACKERS. Toen ik begon met spelen was het allemaal LEUK maar die KUT ROCKSTAR verprutsen alles. Letterlijk waarom zou ik nog inloggen als ik door die KUTMENSEN wordt gedood? Soms doet het me denken aan Minecraft met al die KUTGRIEFERS ik ben zo boos GODVERDOMME. Nadat ik gehackt ben vertel ik het tegen Rockstar en weet je wat ze dan durven zeggen? Dat ik maar die TYFUS SHARK CARDS moet kopen voor geld. Ben er HELEMAAL KLAAR MEE kutzooi. Kut Rockstar. Ik HAAT ze. Btw als iemand wil spelen voeg me toe ONLINE_PLAYER4FUN (GEEN hackers aub)."


3 Comments


Recommended Comments

Ik heb GTA: Online slechts een paar keer gespeeld, en het kan wel degelijk leuk zijn, maar er zaten veel te veel dingen in waar ik me aan ergerde.

Share this comment


Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
 • Create New...