Jump to content

WikiGTA

 • entries
  39
 • comments
  257
 • views
  82,442

Contributors to this blog

 • Lantyz 17
 • Joriz 7
 • WikiGTA 6
 • Dutchy3010 2
 • .Timothy 2
 • SummerBase 1
 • Pietje II 1
 • Preddy 1
 • ASPHALT 1
 • Guardian1980 1

13 jaar WikiGTA


Guardian1980

7,539 views

 Share

13 jaar WikiGTA. In het geweld rondom 15 jaar GTAForum zou je het bijna vergeten, maar aangezien WikiGTA op de tweede verjaardag van het forum werd gelanceerd, betekent dat dus ook dat WikiGTA vandaag verjaart.

 

Walkthrough.jpg

 

Ik kan je nu van alles vertellen over het ontstaan van WikiGTA en over "Het komt...", maar dat ga ik niet doen. Dat kan je tenslotte allemaal lezen op de WikiGTA-pagina over WikiGTA.

 

Ik kan je hier bombarderen met allerlei feitjes, over het aantal pagina's dat in de loop der jaren is gemaakt, het aantal medewerkers, het aantal medewerkers per pagina, het aantal afbeeldingen per artikel, het aantal wijzigingen per afbeelding... Ga ik niet doen.

 

Nou vooruit, een paar dan, omdat het kan en ik het stiekem wel leuk vind het te delen.

Aantal artikelen 5.254
Artikel met meeste data Bil.mis (132.707 bytes)
Artikel met minste data IFruit (23 bytes)
Aantal pagina's 28.791
Aantal afbeeldingen 18.945
Aantal bewerkingen 144.453
Aantal medewerkers 103
Medewerker met meeste wijzigingen Lantyz (32.862)

Mooi hè, zo'n lijstje met wat getallen. Ik weet zeker dat Phoenyxar er van smult ;)

 

Ergens in het voorjaar van 2009 liep ik ergens vast in GTA IV. Ik had de game nog niet zo lang, en vraag me ook vooral niet welk probleem ik had, dat weet ik echt niet meer, maar ik weet nog wel dat ik op Google op zoek ging naar Walkthrough GTA IV. Een van de eerste hits die ik kreeg voorgeschoteld was een Nederlandstalige, en een klik verder zat ik op WikiGTA. Ik heb de wiki nog vele malen bezocht, zowel om zaken op te zoeken tijdens het spelen van de verschillende GTA's, maar ook om er aan te werken, en nu zojuist nog om wat feitjes op te zoeken.

 

Ik vind het jammer om te zien dat er nog maar een enkeling is die schrijft voor WikiGTA. Hoewel er al heel veel te vinden is, mist er ook nog altijd heel veel. Mocht het je leuk lijken om ook een steentje bij te dragen aan dit mooie project, laat het dan vooral weten door een berichtje naar bijvoorbeeld mij[/werving].

 

Wat zijn jouw herinneringen; hoe ben jij op WikiGTA terecht gekomen, hoe kijk je nu aan tegen WikiGTA? Ik ben wel benieuwd.

 

En vooruit, omdat we toch in een feestmaand zitten waarin er allerlei spelletjes zijn, 25XP voor wie de volgende vraag goed beantwoord: Wat is er zo bijzonder aan onderstaande afbeelding van Jane Hopper?

 

JaneHopper.jpg

 

Tot de volgende,

Guardian1980

 Share

2 Comments


Recommended Comments

De iFruit pagina was erg interessant om te lezen.

 

Ik kwam hier eerst altijd voor Gta Sa voor missiehulp en voor hulp met het halen van 100%. Later ook voor Gta Chinatown Wars. Toen ik de uitleg niet begreep van een CW missie maakte ik een topic aan.

 

Die afbeelding zou ik niet weten. Misschien dat het de enige afbeelding is van haar? Of iig het enige waar je haar ziet in het spel?

Edited by Nyltje
Link to comment

Leuk artikel @Guardian1980! :) 

 

Heb het altijd leuk gevonden om aan WikiGTA mee te werken. Prachtig wat er in 13 jaar is neergezet door vrijwilligers. Mijn hoogtepunt was toch wel het beschrijven van de GTA V missies en het verzorgen van de screenshots. Was een leuke bezigheid. :D 

Link to comment
Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
 • Create New...