Jump to content

Inactief

 • entries
  143
 • comments
  841
 • views
  148,849

Contributors to this blog

 • Cabyon 97
 • Bierbuikje 15
 • MegaPilot 15
 • Phoenyxar 9
 • Foreigner97 5
 • thebig 1
 • Michael 1

Inactief bestaat 5 jaar


Cabyon

2,163 views

HOERA! Inactief bestaat vijf jaar!

 

Zo'n lange periode... laten we even teruggaan naar 23 december 2013. Op die datum richtte ik Inactief op. Waarom? Geen idee meer, eigenlijk. Het geeft niet. Omdat Inactief Inactief is, zal ik mijn ongewaardeerde, luie Inactief-medewerkers quoten over wat Inactief voor hen betekende. Met uitzondering van @thebig; hij heeft onze naam én motto zeer serieus genomen en is daarmee een gewaardeerd lid, maar inactief, en heeft dus geen reactie gegeven.

 

We beginnen met een schattige doch uitgebreide samenvatting van @Foreigner97:

 

Citaat

 

Ik weet eigenlijk niet meer precies hoe het begonnen is. Wel weet ik nog dat Cabyon, Phoenyxar en ik in 2013 de Megaledenawards organiseerden, een awarduitreiking waar alleen de ML+ (oude tijden, en zo) voor in aanmerking kwamen. We hadden awards bedacht als 'meest megalomane Megalid' en 'groentje van het jaar'. Het duurde geloof ik belachelijk lang, iets van een paar maand tot een halfjaar, totdat de uitslag bekend werd gemaakt, omdat Cabyon traag was met het afmaken van de banners.

 

Afijn, vanwege die organisatie was er een Skype-chat tussen ons drieën, 'MLawards', waar we ook tot ver na de awards nog dom zaten te leuten. Op een gegeven moment kwam Cabyon met het idee voor Inactief, en poef, het Inactief Redactiekantoor, een tweede Skype-gesprek tussen ons drieën, was geboren.

 

De meeste artikelen heb ik samen met Lennart op Skype bedacht en uitgevoerd in 5 minuten.

 

 

 

Ja, zo ging het ongeveer wel. Het duitje van @Phoenyxar uit het zakje:

 

Citaat

 

Inactief bestaat al 5 jaar en zo'n mijlpaal dient natuurlijk op de correcte manier te worden behandeld. Al dus zie ik geen betere reflectie op dit heuglijke moment dan een samenvatting van Inactief en diens activiteiten van de afgelopen 5 jaar:

xkexIIK.jpg

 

 

Ook @Asphyxiated. gooide een balletje op over zijn herinneringen:

 

Citaat

Ik moet even kijken, want ik ben nu in Duitsland en ik ben daar ook bezig met andere dingen

 

 

Natuurlijk, onze enfant terrible @MegaPilot kan ook niet ontbreken. Hij deelt beminnelijke inzichten met ons over die lange vijf jaren.

 

Citaat

Ehh, het is niet de bedoeling dat ik terug echt actief word ofzo, sorry. Ik kwam in een dood momentje even piepen, meer niet.

 

 

Volgens mij begreep hij mij niet helemaal. Maar ach, dat geeft niet, ik vond het leuk en we gaan nog járen door, roepende in de woestijn. Om af te sluiten met de altijd poëtische Fries @Bierbuikje:

 

Citaat

Ik ben letterlijk sprakeloos, ik heb geen flauw idee wat ik hier op moet reflecteren. 5 jaar inactiviteit wat voor mij betekende dat ik ook daadwerkelijk niets uitvoerde. Inactief heeft mij naar nieuwe levels van luiheid gebracht. Om consistent te blijven hoeft u als lezer ook de komende 5 jaar geen items van mij te verwachten.

 

Proost op deze mijlpaal!

 

En zo is het: proost! En peace out, op naar 23 december 2023!

3 Comments


Recommended Comments

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
 • Create New...