Jump to content
 • Sign Up

The Criminal Legends Blog

 • entries
  23
 • comments
  54
 • views
  9,852

Officiële website!

Danger_dog_guy_7

1,072 views

5a8be3664eaaa_TCLnieuws.png.54c2db014397f436e2a89e4ccdbf8d4d.png

 

 

 

Een hele goede dag, beste lezer.

 

Na een tijdje niet veel te hebben gemeld zijn we weer eens terug met een nieuwtje!

Afgelopen tijd zijn er een handjevol leden druk bezig geweest met het opzetten van een website voor onze crew. Dit is eigenlijk een project wat ik (Danger_dog_guy_7) al een hele tijd geleden ben gestart, ergens in 2017 ofzo, maar wat sinds eind 2017 eigenlijk stil ligt. Omdat er in de tussentijd wat nieuwe leden zijn gejoined die het opvielen dat de crew eigenlijk best moeilijk te vinden is als je niet van zijn bestaan af weet, heb ik met behulp van andere leden de draad weer opgepakt en hebben we het project weer leven ingeblazen. Ookal is The Criminal Legends nog altijd net zo actief als (inmiddels bijna) 5 jaar geleden, willen wij alsnog meer in the picture komen en mensen laten zien dat we er zijn! 

 

Om paniek te voorkomen dat dit een stunt is om leden van GTAForum weg te pikken: maak je niet druk! De site bevat enkel wat interessante informatie over wat we doen en wat we zoeken, en dat we graag uitbreiding willen in het leden aantal! Het is dus geen TCLForum.nl. :puh: Zo hebben we niet alleen interessante zaken voor potentiële nieuwe leden op de site staan, ook staan er een heleboel leuke beelden en weetjes van het verleden op de site. Om even een leuk stukje geschiedenis te quoten van de site:

 

Citaat

"Op 21 augustus 2014 werd de eerste crew meeting georganiseerd. Het thema van deze meeting was 'crew' en iedereen kwam gekleed in crew kleur. De meeting was een succes! Alles wat bij de eerste meeting is gebeurd, is gek genoeg altijd aangehouden. Beginnend met een voorprogramma spelen we iets gerelateerd aan het thema in freemode gevolgd tot de klassieke crew selfie en een playlist van circa 8 jobs. Er kwamen die avond 8 leden opdagen wat al een hele prestatie is voor een beginnende crew."

 

Niet alleen is zoiets leuk voor de oude garde, dit is ook een manier om te laten zijn dat wij al langer dan vandaag ons best doen om iedereen een optimale game ervaring te geven, en dat wij hier nog steeds mee bezig zijn! Mensen op gaan zoeken en vragen of ze willen joinen werkt in de meeste gevallen averechts, sprekende uit ervaring. Wanneer mensen jouw crew vinden en zich willen aanmelden weet je dat je 9 van de 10 keer een actieve topper er bij hebt. Zulke mensen zoeken iets wat vandaag de dag alleen maar unieker lijkt te worden: een hechte, trouwe groep gamers die gewoon actief zijn. Wanneer jij dat iemand aanbiedt pakken ze dat vrijwel altijd met beide handen aan, en zijn ze je dankbaar dat jij hun wensen in vervulling brengt, en hun verwachtingen overtreft. Dat is waarvoor we het doen, en waarom we de website weer op hebben gepakt. We willen graag te vinden zijn, en op het moment lijkt dit nog niet helemaal het geval te zijn. 

Een stukje uit de nieuws sectie:

Citaat

"05-05-2016: Vanaf vandaag hebben we officieel ons eigen YouTube kanaal! Dit kanaal zal gebruikt worden om onze activiteiten vast te leggen en hier te uploaden. Iedere meeting wordt vanaf nu ook live gestreamed op de avond zelf zodat mensen die er niet bij kunnen zijn toch iets mee krijgen van de activiteit. Mocht je eens een meeting gemist hebben of wil je er een terug kijken uit nieuwsgierigheid, dan kan dat vanaf nu op ons kanaal. Veel kijkplezier!"

 

Omdat wij het resultaat van veel zwoegen, zweten, hoofdpijn en stress met jullie willen delen heb ik hier onder, met toestemming van @PrioX, de link naar de website gezet. Neem zeker even een kijkje wanneer je tijd hebt en laat ook zeker even een leuk berichtje achter in ons Gastenboek zodat wij weten dat jij ons bezocht hebt en dat je interesse hebt getoond! 

 

KLIK!! > http://www.thecriminallegends.tk/ < KLIK!!

(Wanneer de link niet werkt even refreshen)

 

Hartelijk dank voor jullie aandacht. Fijne dag verder, en wie weet tot snel! :cya:

 3 Comments


Recommended Comments

Leuke en strakke site. Netjuuuus!!  Welk platform spelen jullie? ik gok PS4 maar kan het 1 2 3 niet vinden.

Na iets beter de frontpage gelezen te hebben: 

Citaat

We zijn actief op meerdere platformen

Misschien leuk als crews elkaar te ontmoeten als "friendly" crews en dus vanavond samen Valentijn te vieren? Wij spelen alleen op de xdoos.

Share this comment


Link to comment

Thanks boys!

 

@Sandertju met meerdere platformen bedoelen we PS3 en PS4, misschien wel handig om dat te vermelden idd, thanks voor de feedback. :)

Share this comment


Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
 • Create New...