Jump to content

CrewLife

 • entries
  36
 • comments
  244
 • views
  57,681

Contributors to this blog

 • Thundercover 11
 • Dutchy3010 10
 • Jowx 5
 • PrioX 3
 • Puma 2
 • NandroDavids 2
 • .Levi. 1
 • .Timothy 1
 • Guardian1980 1

Wat 2020 ons kan brengen...


PrioX

2,772 views

Zo, het is lang geleden dat ik een blogpost heb aangemaakt. De reden hiervoor is eigenlijk dat ik geen reden had. Maar nu we een paar maanden verder zijn, en er eigenlijk niet zoveel bereikt is maak ik deze post zodat ik jullie kan inlichten over de plannen. 

 

In Feedback heb ik een tijdje geleden al aangekaart dat mijn eerder aangekondigde ''schone lei'' geflopt is. Mijn doel was destijds om het forum een nieuw impuls te geven. Helaas is dit mislukt door uiteenlopende redenen. De belangrijkste is misschien wel het ontbreken van een duidelijke doelstelling en een crew die daar achterstaat. 

 

In november heb ik Joriz en Thundercover gevraagd hoe zij de toekomst inzien. Dit heeft ervoor gezorgd dat we samen zijn gaan brainstormen over de toekomst. We wilde dit graag eerder met jullie delen, en ook samen met jullie vastleggen. Maar we wilde het eerst voor ons zelf allemaal op een rijtje zetten. We zijn het over een ding eens geworden: het forum is niet meer de plek waar onze community vandaag de dag zit, en is ook niet de plek waar we ons op moeten focussen. 

 

GTAGames.nl is al jaren actief op sociale media. Zo hebben we een Facebookpagina, een Twitterprofiel, YouTube-kanaal en Instagram. Sinds enkele weken zijn wij ook actief op Discord. Op sociale media hebben wij tegenwoordig meer bereik en interactie dan hier op het forum. Dat heeft ons doen besluiten dat we graag verder willen gaan op sociale media om daar onze community te doen groeien. Dit is de laatste jaren al een aandachtspunt geweest. Maar door het ontbreken van een geschikt en gemotiveerd team, en het niet willen loslaten van het forum, is dit altijd bescheiden gebleven. Dat willen we nu gaan veranderen. 

 

Het forum blijft bestaan. Er is geen reden om dit alles op te doeken en het zou zonde zijn. Wel zal het verkleinen en naar de achtergrond verplaatsen zodat we duidelijk laten blijken dat we ons op andere platforms gaan focussen. Hetzelfde geldt eigenlijk voor de rest van de website zoals het nieuwsoverzicht welke van het forum zal verdwijnen. We willen onze focus op sociale media beter duidelijk maken en dat betekent dat bepaalde onderdelen zullen vernieuwen of naar de achtergrond verdwijnen. 

 

Toen ik aan de ''schone lei'' begon hoopte ik crewleden te kunnen vinden die gemotiveerd waren om samen de geplande impuls aan het forum te kunnen geven. Dit is helaas niet gelukt. We zijn nu bezig een team te vormen met mensen die zich voor 100% willen inzetten op sociale media, waaronder Discord dat we graag zien groeien zeker nu het forum naar de achtergrond zal verdwijnen. Dit is echter niet gemakkelijk. Onze community is kleiner dan jaren geleden waardoor het vinden van geschikte crewleden lastiger is. Toch zijn we ermee bezig en lopen er gesprekken met verschillende personen. De huidige crewleden zijn gevraagd om hun opinie en op basis van deze reacties maken wij (of zij zelf) binnen enkele dagen een keuze wie met ons GTAGames.nl een nieuwe start geeft. Aarzel niet als je interesse hebt en meer info wilt hebben, ik sta open voor je vragen. ;) 

 

Dus voor de duidelijkheid, dit zijn onze plannen en bezigheden:

 • GTAGames.nl zal zich als website gaan focussen op sociale media. Dit doen we met het nieuws en verschillende andere vormen van interactie met onze community. Door onze aandacht op sociale media te leggen hopen wij daar te groeien. De website GTAGames.nl is grotendeels de bron voor input.
 • Het forum zal verkleinen en bepaalde andere onderdelen verplaatsen zich naar de achtergrond of worden vernieuwd. 
 • Discord zal samen met de leden daar uitgebreid worden om een breder publiek te trekken (denk aan meer chatrooms, spraakkanalen, etc).
 • De huidige crewleden zijn gevraagd om hun opinie en op basis van deze reacties zal er bepaalt worden wie met ons verdergaat. Deze gesprekken lopen, evenals gesprekken met mogelijk nieuwe crewleden die openstaan voor sociale media. De bedoeling is straks een team te vormen bestaande uit personen die het leuk vinden om nieuwsberichten te schrijven en voor interactie op sociale media en Discord willen zorgen.

De plannen zijn vorige week gedeeld met de crewleden. Het doel is nu om eerst een team te vormen, waarna de wijzigingen doorgevoerd zullen worden en onze focus verlegt wordt. De technische staff is inmiddels al bezig met de voorbereidingen. Hopelijk zien we jullie in 2020 met een frisse blik terug. Uiteraard is feedback van harte welkom. :)

1 Comment


Recommended Comments

Erg veel succes. Ik zie zeker nog toekomst voor GTAGames in 2020 en het nieuwe decennium. Het forum is inderdaad niet meer wat het geweest is en zeker niet tov de tijden dat ik actief was (2006-2009) maar GTA blijft een populaire game. De focus naar meer social media en nieuws lijkt me dan zeker goed.

Link to comment
Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
 • Create New...