Jump to content
 • Sign Up

Inactief

 • entries
  138
 • comments
  830
 • views
  131,581

Contributors to this blog

 • Cabyon 93
 • Bierbuikje 15
 • MegaPilot 14
 • Phoenyxar 9
 • Foreigner97 5
 • thebig 1
 • Michael 1

Van oude fora, de dingen, die voorbijgaan

Sign in to follow this  
Cabyon

504 views

De nacht is de jong en de avond is kort. Zachtjes zet ik stappen op de keien die leidden naar mijn huis. Langzaam dwaal ik de trap op en zoek naar ik naar mijn sleutel. De kamer is donker wanneer ik binnenloop en licht schijnt mij toe. Het leven is anders wanneer je niet meer op het forum actief bent.


Vroeger was het anders. Ik was een stuiterbal, postte met alles dat los en vastzit. Ik werd volwassen online - wat een geschenk, als eerste van een generatie. Het heeft duizenden jaren geduurd voordat we van jager-verzamelaars volledig naar landbouw overschakelden, de mensheid heeft thans maar 14 grote dieren gedomesticeerd, maar het duurde maar één generatie om op te groeien met het internet.

 

Nu ben ik volwassen, althans, het voelt zo. Soms kijk je om, zoals ik in de kamer. Buiten is het donker, de straatlantaarns lijken af te dwalen naarmate je verder naar de horizon kijkt. 

 

Ik ben thuis, niet weg, maar toch, niet schier, wat ik lijk: anders, doch - op een of andere manier - rijk.

Sign in to follow this  


1 Comment


Recommended Comments

Ik begon oud en ben nu jong.

 

...Athans, dat doe en deed ik mij altijd geloven.

Share this comment


Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
 • Create New...