Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1579813

Editie 8 - Ongezouten


Dutchy3010

433 bezichtigingen

blog-33831-1159401132.jpg

Deze rubriek is geschreven door Dutchy3010

Ook deze week heeft iemand weer de moeite genomen om een stukje voor ‘Ongezouten’ te schrijven. Jij kan dat ook! Dus mocht je ergens mee zitten, of eindelijk je mening ergens kwijt kunnen, aarzel niet en stuur het op naar Dutchy3010. Je kunt je zowel anoniem als met naam opgeven. Als je anoniem wilt, wordt je naam aan niemand bekend gemaakt!

Inzending 1

Hoi allemaal,

Zoals jullie in een van de vorige editie gelezen hebben stond daar wat over de Superleden en hoe je het word. Ik wil ook graag mijn licht over deze kwestie laten schijnen.

Het is algemeen bekend dat je Superlid word als je je goed gedraagt, ABN spreekt, enz. enz. De meeste Superleden houden zich hieraan na de promotie maar sommige behalen niet echt het juiste niveau. Meestal word dit aangepakt door de hogere machten maar toch blijft dan de vraag hoe deze persoon op de Superlid-zetel beland is. Is het dan vriendjespolitiek die eerder gesuggereerd werd of is het was anders. Vriendjespolitiek word denk ik toch wel gedaan, want je stelt eerder vrienden voor dan wild vreemden. Toch weet ik zeker dat niet iedereen dit doet en dat er ook gewoon mensen zijn die iedereen een gelijke kans willen geven en dat vind ik persoonlijk erg goed. Maar als het vriendjespolitiek niet is wat dan wel? Het ook zijn dat leden “verslechteren” en daardoor het Superlid-maatschap niet meer waard zijn. Er zijn in het verleden in deze categorie verschillende voorbeelden te noemen. Superleden(of hoger) die iets verkeerd doen en daardoor gedegradeerd worden.

Maar toch denk ik dat het helemaal niet zo slecht staat met de Superleden. Het overgrote deel zijn leden die zich bewezen hebben en gewoon terecht, en een goed, Superlid zijn. Er zijn natuurlijk altijd wel mindere goden, maar toch denk ik dat die redelijk gefilterd worden. Ook denk ik dat de vriendjespolitiek steeds minder aan de orde is want het overgrote deel ziet in dat het eigenlijk toch niet juist is en als ze een mindere voorstellen dat deze simpelweg niet door de stemming komt.

Dit was mijn visie,

Ikkes.

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...