Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1582110

Editie 42 - Test Jezelf!


Dutchy3010

298 bezichtigingen

Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?  

91 leden hebben gestemd

  1. 1. Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?

    • 10%
      5
    • 20%
      6
    • 30%
      1
    • 40%
      2
    • 50%
      11
    • 60%
      6
    • 70%
      4
    • 80%
      7
    • 90%
      40
    • 100%
      0

This poll is closed to new votes

Test Jezelf!



.. Deze rubriek is geschreven door Froodooo ..

____________

Deze week weer een nieuw onderwerp in 'Test Jezelf' natuurlijk, namelijk deze:

Waar ben jij op het Forum het meest te vinden?

Het is een beetje anders dan normale testen, want over elk Forum wordt je gevraagd welk cijfer van 1-10 je ervoor geeft. Hoe hoger het cijfer, hoe vaker je er komt natuurlijk. Daarna zijn er nog wat extra vragen, waarmee je echt kunt zien waarvoor jij hier nu eigenlijk op het Forum bent.
  • Welk cijfer geef je voor de verschillende gedeeltes van het Forum?
    Hier moet je dus een cijfer van 1-10 geven, gebasseerd op hoe leuk je het betreffende gedeelte vind, en hoe vaak je er bent. Dit zijn de gedeelte's waar je uit kunt kiezen:
    ○ Mededelingen, Feedback en Nieuws
    ○ De GTA gedeNelte's (en eventueel Modding)
    ○ De gangsectie en Lifestyle
    ○ Gamessectie en Computer Talk
    ○ Graphics

Je hebt nu een cijfer gegeven voor elk Forumdeel. Je krijgt nu nog een aantal andere vragen, waarvoor je punten kunt verdienen, namelijk altijd 1 punt voor de optie waar je voor kiest. Achter de antwoorden van de vragen staat een Forum waarop het antwoord is gebasseerd. Als je bijvoorbeeld het cijfer '8' hebt geven voor het GTA gedeelte, en je beantwoord nu een vraag waar 'De GTA gedeelte's en Modding' achterstaat, dan betekent dat dat je nóg een punt krijgt voor dat gedeelte, waardoor je daar dus op 9 punten komt.

  • Kom je alleen naar het Forum voor GTA nieuws?
    ○ Eigenlijk altijd wel ja. Ik kijk snel even door of er nog officieel nieuws is over GTA's, en daarna ga ik er weer vandoor (Mededelingen, Feedback en Nieuws).
    ○ Natuurlijk gebruik ik het Forum als bron hiervoor, maar dat is niet het enige. Ik kijk altijd ook in het GTA gedeelte voor nieuws, en praat soms nog even mee in GTA IV in de topics. (Mededelingen, Feedback en Nieuws; GTA gedeelte's en Modding).
    ○ GTA interresseert me (tegenwoordig) niet echt meer, ik heb meer interresse voor andere dingen gekregen, en ben daarom eigenlijk alleen nog maar in de gedeelte's waar het echt om gezelligheid draait (de gangsectie en Lifestyle; Overige).
    ○ GTA is helaas niet meer mijn ding, maar designen vind ik het beste plekkie hier op het Forum, waar ik dus ook meestal mijn tijd doorbreng (Graphics).
    ○ GTA is natuurlijk nog steeds heel leuk, maar het is niet meer het enige spel wat ik leuk vind, vandaar dat ik ook veel bij de andere games kijk (Gamessectie en Computer Talk).
  • Ga je helemaal voor GTA?
    ○ Ja, ik zet me er helemaal voor in op dit Forum, ik doe echt niets anders hier dan alleen bij de GTA's kijken. Het nieuws hoef ik hier niet te zien, dat weet ik toch wel (GTA gedeelte).
    ○ Opzich wel, maar daarnaast vind ik het nieuws hier eigenlijk nog veel belangrijker dan steeds maar in de GTA's te duiken om daar maar vragen te beantwoorden (GTA gedeelte; Mededelingen, Feedback en Nieuws)
    ○ Niet meer eigenlijk, ik heb mijn tijd gehad, en hou me echt het meerendeel van de tijd hier bezig met de gangs en de andere leuke gezelligheidsforums (gangsectie en Lifestyle)
    ○ Niet alleen voor GTA, er zijn zeker wel genoeg andere game's die me interresseren, maar GTA is daar zeker één van (GTA gedeelte's; Gamessectie en Computer Talk)
    ○ Nee, meer voor de designing. Dit is natuurlijk altijd al een leuke tak van het Forum, en ik ben me er ook in gaan verdiepen (Graphics).

____________

Je hebt nu voor elk onderdeel een hoeveelheid punten. Waarschijnlijk ben jij het meest te vinden in het gedeelte waar je het meeste punten voor hebt, maar als je in een andere deel maar een puntje minder hebt, heb je niet één gedeelte waar je steeds komt, maar verspreid je je over meerdere delen.

Dit was de Test Jezelf van vandaag, volgende week gaan we weer verder! Tot ziens.

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...