Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1580401

Editie 42 - Inleiding


Dutchy3010

564 bezichtigingen

oc_banners_own.jpg

Deze week helaas veel huishoudelijke mededelingen. Door het vertrek van SummerBase hebben we 2 nieuwe redacteuren erbij gekregen: King Room (De Snuffelaar) en .WhoopDiDoo. (Forum). Beide heren wens ik bij deze veel succes bij hun taken, en alvast bedankt voor jullie inzet! SummerBase, je was de enige die vanaf het begin zowat elke week mee heeft gedaan aan OWN. Hartstikke bedankt voor al je inzet... :Y

Daarnaast een aantal rubrieken die momenteel niet beschikbaar zijn. Kristof01 heeft een BOA (Ban Op Aanvraag) voor zijn proefwerkweek, en is om dezelfde reden niet in staat geweest om Hot Topics te maken. Om onduidelijke redenen heeft Die-Hard zijn rubriek niet ingeleverd, maar ik heb het volste vertrouwen in dat die een dezer dagen toch zal komen. Helaas zijn ook Jowx Column en Interviews gecanceld. Interviews omdat de interviewers en het lid dat geïnterviewd moest worden nooit tegelijk online waren, en dan houd het op...

Laten we maar zeggen dat dit komt door het warme weer. Want zeg nou zelf: is het nou leuker om binnen een stukje te typen voor OWN, of lekker buiten in een luie stoel in het warme zonnetje met een glaasje drinken?

Tot slot wil ik Ferre nog even bedanken voor het maken van de Avatar (Lid van de Week) deze keer. Ondanks de vele wijzigingen en ontbrekende rubrieken, is er natuurlijk nog genoeg te lezen. Veel plezier!

2 reacties


Recommended Comments

Veel succes Whoopie en Koning Kamer ( :clown ) Ik zal zo de rubrieken eens doorbladeren, en laat me een mooie Forum en Snuffelaar zien jongens!

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...