Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1586231

Editie 43 - Ongezouten


Dutchy3010

403 bezichtigingen

oc_own_ongezouten.jpg

Deze rubriek is geschreven door 'Dutchy3010'.

Zit je ergens mee, of wil eindelijk je (ongezouten) mening ergens kwijt kunnen? Aarzel niet en stuur het op naar Dutchy3010. Je kunt je zowel anoniem als met naam opgeven. Als je anoniem wilt, wordt je naam aan niemand bekend gemaakt!

Slechte Rates

Als er iets is waar ik me serieus aan kan ergeren dan is het wel een rate in de 'Het lijkt alsof je er niet veel aan gedaan hebt, dus geef ik je maar een laag cijfer.' categorie. De twee meest waarschijnlijke opties zijn bij zo'n geval de volgende: Óf de signature in kwestie bestaat uit lagen en effecten die jouw - blijkbaar - bedroevend bekrompen inschattingsvermogen te boven gaan óf de signature bestaat inderdaad uit slechts enkele effecten en dus.. Ja, dus wat? Een afbeelding hoeft niet per definitie uit 12 lagen te bestaan om als geslaagd beschouwd te mogen worden, wat geeft je het recht om andermans werk als minder te beschouwen omdat hij wél begrijpt hoe jouw eigen eindeloze gewurm tot 3 layers vereenvoudigd kan worden? Ik vraag iedereen dan ook af te gaan op het resultaat en niet wat er al dan wel niet aan gedaan is, als men wil horen hoeveel werk jij denkt dat er in een afbeelding zit dan wordt er wel om gevráágd. Kort, bondig en beleefdheid achterwegend latend kan ik dan ook besluiten: Rate zoals er gewenst wordt of houd uw domme commentaar voor u.

Vitupero

P.S: In case anyone was wondering, dit is niet uit een tot mijn persoon gerichte rate voortgekomen en hoef derhalve niet te horen dat ik het niet kan hebben dat mensen mijn werk niet waarderen of iets anders van dat gading.

2 reacties


Recommended Comments

Hte is waar. Maar sommige worden erg kwaad als je vind dat er weinig feffecten zijn! Ze nemen dan een screen van al hun layers... Dat isook behoorlijk irritant!

Link to comment

Ik vind het idioot om te zeggen dat een grafisch werkje veel aandacht gehad moet hebben om te kunnen zeggen dat het mooi is. Sterker nog, om het maar even te vergelijken, een heleboel games van vroeger zijn dikwijls nog leuker dan die technische hoogstandjes van tegenwoordig. Kijk dus gewoon naar het resultaat en niet naar al die onbenul die het resultaat doorstaan moet hebben. Ik ben het er dus mee eens. :Y

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...