Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1586217

Editie 43 - Uit Den Ouden Doosch


Dutchy3010

433 bezichtigingen

Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?  

91 leden hebben gestemd

  1. 1. Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?

    • 10%
      5
    • 20%
      6
    • 30%
      1
    • 40%
      2
    • 50%
      11
    • 60%
      6
    • 70%
      4
    • 80%
      7
    • 90%
      40
    • 100%
      0

This poll is closed to new votes

oc_own_uitdodoosch.jpg

Deze rubriek is geschreven door: Ikkes

Een paar weken terug zijn ben ik van start gegaan met een serie over de Global Moderators van ons lieftallige forum. Na GTA-Sheep en .Levi. behandelt te hebben is het nu de beurt aan onze enige echte co-leader van The Oceans, Leader van OWN etc. etc.: Dutchy3010.

Het verhaal begint op 19 januari 2006. Gelijk viel ze al op door haar enorme gezeligheid maar daarnaast ook haar goede hulp. Aangezien het een meisje was en de hormonen van de SL+ gelijk op hol sloegen promoveerde ze op 21 juni 2006 tot superlid(NB: Dit is natuurlijk gewoon eerlijk gebeurd en ze heeft op alle eisen een voldoende gehaald ;) ).
Aangezien sommigen van de stemmers het niet meer houden (Ik noem geen namen), deze stemming maar even afronden. Jullie hebben af en toe wel een dubieuze manier van stemmen, moet ik zeggen :engel: Maar dat doet natuurlijk niets af aan Dutchy; Welkom! Enne, weet waar je aan begint, tussen deze ongecoördineerde bende hormonen. :-(
Vanaf nu was het dus een feit: Dutchy was Superlid.

Na een paar goede tips gekregen te hebben heeft ze de schouders er extra onder gezet en werd ze een niet al te lange tijd later wederom gepromoveerd, ditmaal naar Megalid. Al die moois gebeurd op een voor haar onvergetelijke dag: 17 september 2006. Dit werd door PatrickW als volgt aangekondigd:
Ik kan het nog wel langer laten staan, maar de uitslag lijkt me overduidelijk. En waarschijnlijk ben ik er morgen ( eigenlijk al vanddag) niet, zodat ze anders nog langer moet wachten..

Jet.. :bier: van harte.... welkom bij de groenen :klap: .
Een leuk feitje voor beide promoties is dat ze beide keren unaniem is verkozen tot Super/Megalid, Een prestatie opzich.

Na haar promotie wilde ze natuurlijk meer en dit kreeg ze dan ook. Na het aftreden van Dizzee als moderator in het SA forum bleef er een plekje vrij en de crew besloot deze te schenken aan Dutchy. Dit gebeurde op 20 oktober 2006 en werd alsvolgt gepost:
Tevens verwelkomen we, zoals .WhoopDiDoo. al opmerkte, twee nieuwe moderators. VforV zal Matiscus vervangen in de GTA Liberty City Stories fora, en Dutchy3010 zal Dizzee vervangen in de GTA San Andreas fora. Welkom bij het team, dame en heer, en succes!
En toen was Jet blauw......

Deze kleur heeft ze een paar maanden vast kunnen houden en toen werd het tijd voor de jaarlijkse GTAForum Awards. Ditmaal editie 2006. Hierin werd ze verkozen tot beste moderator en verdiende hiermee een plekje in het Global Moderator Team. Hier vind je de bekendmaking.

Ditmaal een kortere versie van UDOD omdat ik met een redelijk tijd tekort zat, hiervoor mijn excuses. Volgende week is er weer een "De Tien". Ik zou zeggen: Let op je inbox want er kan zomaar een brief op de mat vallen met jou mening. Heb je trouwens nog ideeën/tips voor "Uit Den Ouden Doosch" of "De Tien" aarzel dan niet en stuur ze naar mij. Tot volgende week.

1 reactie


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...