Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1579810

Editie 8 - De Snuffelaar


Dutchy3010

607 bezichtigingen

blog-33831-1159401589.jpg

Deze rubriek is geschreven door SummerBase

Blikpers Machine

Jij bent het toch ook zo gigantisch zat hé? En ben jij ook zo'n persoon die graag ruimte in zijn prullenbak gespaard? Dan heeft de firma Vis de oplossing gevonden. Met trots presenteer ik u de nieuwste uitvinding de Blikpers Machine 5000°. Het is een multi-functioneel meganisme dat er voor zorgt dat jou lege cola blikjes tot een minimum beperkt worden. Dit scheelt je al snel ruim 5 vuilnisbakken per jaar wat op kan lopen tot 75 euro in een jaar besparing en zeker voor de armere mensen onder ons kan dat veel schelen. Maar ook in de industriële sector vindt je hem. De firma Blik op stuk is dan ook gekomen met een grotere versie; daarmee kun je geloof het of niet: Vuilnisbakken klein persen. Het pers principé is de toekomst, geen overlast meer. Koop Nu en klik 'hier'.

Golf Set

Toen ik dinsdag ochtend aan kwam op het kantoor van onze geheime Oceans Weekly News test lab keek ik in mijn postvak, maar tot mijn verbazing had mijn charmante secretaresse helaas het verkeerde artikel besteld. We hadden eigenlijk een Adult iets besteld, maar dat vond ze toch nog iets te pittig dus deze week had ze voor me een golf set gekocht. Weliswaar van plastic, maar nog steeds goed genoeg om iemand zijn hersens volledig tot moes te slaan. Even voor de leeftijdsgrens van de kijkwijzer: 12+ en geweld, ben je dat niet stop dan met lezen en sluit deze pagina af, want anders kan je problemen krijgen met mama. Nou daar gaan we dan, ik pakte de golf club (deftig gezegd zoals het hoort) en nam een zwaai. Per ongeluk ging het per direct al verkeerd ik sloeg mijn collega een bloedneus. Het plastic was nog heel, maar er zat wel een klein deukje in. Daarna zijn we een spel gaan spelen met de Golf Clubs. Dat ging redelijk goed maar voordat we klaar waren had ze al een kop koffie kunnen zetten dus dat was wel enige tijd verspilling. Helaas is na afloop het product toch helemaal kapot gegaan dus het is dan ook niet aan te raden, maar ben je een klein kind die gewoon normaal er mee om gaat; ik zou zeggen kijk op 'deze' pagina en bestel het Golf Set nu!



Robot Pitcher

Wie bekend is met Honkbal moet weten wat een Pitcher is, natuurlijk is het de werpman. En ben jij nou een fanatiek speler of wil jij je zusje/broertje eens flink bekogelen met kei harde ballen schaf dan de Robot Pitcher aan. Het is een gepatenteerd apparaat waarmee je toch een flinke snelheid op kan bouwen. Je kan hem in 2 standen gebruiken namelijk de : Slaan kant, dan moet je de balletjes dus opvangen. En je kan uiteraard ook zelf het lot in eigen handen nemen en dan schiet het apparaat de ballen naar je toe waarna je hem met een knuppel bond en blauw kan slaan. Wij zijn ook niet verantwoordelijk voor letsel en botbreuken. Keep yourself safe but if you damage yourself. You can't claim us, right? Wil je toch niks missen van de opkomst van de 25ste eeuw neem dan een kijkje op 'dit' plaatje en koop hem dan met toestemming van je ouders of als je zelf volwassen bent; met je eigen toestemming. Denk erom dat je weet waar je mee bezig bent, want wij durfde hem niet te testen en hebben daarom onze informatie uit een gebruikers ervaring.

- - -

Ben jij geïnteresseerd in Gadgets, heb jij een aantal gezien en vind je het nodig om ze in deze Rubriek te plaatsen. Stuur een Persoonlijk Bericht naar SummerBase en wie weet komt jou Gadget wel in dit stuk: ‘Oceans Weekly News’. Jij kan ons dus ook helpen deze Krant te verbeteren, maar we kunnen natuurlijk niet iedereen zijn Gadgets vertonen. Ik selecteer de beste en origineelste Gadgets uit en die worden er dan eventueel bij gebruikt.

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...