Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1586193

Editie 44 - Pietje II's Labiele Entertainment


Preddy

455 bezichtigingen

oc_own_labiel.jpg

Deze rubriek is geschreven door Pietje II.

Staking bij Oceans Weekly News!



Ik, Pietje II, ben erg misnoegd over iets en daardoor ben ik in staking gegaan. Deze week zal er dus géén artikel plaatsvinden in de Pietje II's Labiele Entertainment. Waarom? Laat ik het maar even uitleggen.

Beste lezers...

Vandaag zal ik helaas géén nieuws in mijn rubriek schrijven. Niet dat ik niet wil, hoor, maar ze laten me gewoon geen keus! Ik ben namelijk in STAKING! Al drie weken terug heb ik de hoofdredactrice om nieuwe paperclips gevraagd, maar zij weigert ze te geven! Dus daarom schrijf ik vandaag geen nieuws. Er is een hoop gebeurd, hoor! Poe! Zo heeft PatrickW gisteren bijvoorbeeld groene sokken gekocht bij de Zeemaf. En dat is opmerkelijk aangezien hij meestal witte sokken koopt! Maar dat nieuws zult u van mij dus niet horen! Verder roept onze geliefde Mirrrr alle dames van GTAForum.nl op om NIET naar de nieuwe film van Braad Spit te gaan. Volgens de dames heeft de acteur namelijk in deze film een ongehoord rare lok in zijn doorgaans zo stijlvolle kapsel zitten. Dat nieuws gaat dus allemaal aan uw neus voorbij. Net zoals het bericht dat de heer Jowx in zijn nieuwe kantoor is gearresteerd omdat hij een gezochte pennendief zou zijn en dat zijn onschuld later door de heer Bling is bewezen. Of heb ik nou toch teveel getypt? Misschien kunt u mij helpen met mijn strijd. Steun de actie "PAPERCLIPS, NU!" door een boze brief naar mijn hoofdredactrice, mevrouw Dutchy3010, te sturen. Het is gewoon niet eerlijk!

Pietje II

Hoofdredactrice Dutchy3010 is uiteindelijk gezwicht en heeft de stakende Pietje II nieuwe paperclips gegeven. Vanaf deze week staan er dus weer artikelen in de Pietje II's Labiele Entertainment in de Oceans Weekly News!

3 reacties


Recommended Comments

Nou, tegenwoordig maak ik alles met de hand en 'digitaliseer' ik het vervolgens. Werkt zeer goed hoor, maar ja, je hebt er wel enkele paperclips voor nodig wil je niet dat alles door elkaar te liggen komt. En als alles door elkaar ligt, kan ik niet normaal mijn werk doen en heb ik paperclips nodig. Aangezien die mij niet gegund waren heb ik het maar zo moeten doen. :cry:

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...