Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1586217

Editie 44 - Jowx Column


Preddy

474 bezichtigingen

Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?  

91 leden hebben gestemd

  1. 1. Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?

    • 10%
      5
    • 20%
      6
    • 30%
      1
    • 40%
      2
    • 50%
      11
    • 60%
      6
    • 70%
      4
    • 80%
      7
    • 90%
      40
    • 100%
      0

This poll is closed to new votes

oc_own_jowx.jpg

Deze rubriek is geschreven door Jowx!

Welkom bij Jowx' Column, de rubriek waarvan de inhoud nooit vast staat. Alles kan hier in komen te staan, van leerzame en schokkende onderwerpen tot de grootste onzin. De bedoeling van de column is elke week anders, maar het is nooit de bedoeling om opzettelijk schade toe te dienen aan wat dan ook. Alle grappen die in deze column gemaakt worden, zijn niet bedoeld om te kwetsen. Hou er rekening mee dat er allerlei onderwerpen langs komen, ook onderwerpen die niet geschikt zijn voor sommige lezers. Wanneer dit het geval is, staat er een waarschuwing boven de column. Wanneer je daarna besluit toch door te lezen is het geheel op eigen risico, hiervoor accepteer ik geen aansprakelijkheid. Tot zover het geblaat waarin ik mezelf bescherm, het geen wat rest is jullie veel leesplezier wensen in een nieuwe editie van Jowx' Column!



Geniaal, ik sta toch elke keer weer te kijken naar mijn prachtige inleiding. Want zeg nou zelf, als ik het niet doe, doet niemand het. Je bent overigens niet verplicht om het echt te zeggen, maar het mag altijd. Vorige week was ik op vakantie, daarom was er toen helaas geen column. Natuurlijk had ik een column kunnen typen voordat ik weg ging, maar ik ging niet voor niets op vakantie. Nu ik weer terug ben komen er dus ook weer nieuwe frisse columns, waarvan dit de eerste zal zijn.

Zo, het voelt goed om eindelijk weer een nieuw hokje te hebben. Het OWN kantoor is compleet vernieuwd, dus mijn kantoor ook. Ik heb nu prachtig uitzicht op het gebouw dat er naast staat, als ik goed kijk kan ik zelfs de stenen tellen. De geur van nieuwe spulletjes, alles glanst nog zo mooi. De muur is prachtig wit geschilderd, er hangen twee zwart-wit schilderijen. Kortom, er moet iets veranderen. Dat kunnen we op twee manieren oplossen, dus dat gaan we ook uitproberen. De eerste manier is het veranderen van de inhoud van deze column, dus er moet een meer serieuze inhoud komen. Natuurlijk is dat voor mij geen enkel probleem, maar of de doelgroep het dan ook nog begrijpt. Maatr goed, je moet alles een kans geven. De tweede optie, het veranderen van het interieur. Dat gaat leuk worden joh, ik kan niet wachten. Maar geduldig als ik ben, werk ik eerst de eerste optie uit. Hieronder een klein stukje zoals de column er dan gaat uit zien.

Prachtig, nietwaar? Dan de tweede optie, het veranderen van het interieur. Laten we beginnen met de schilderijen, die geven we een mooi plaatsje in de raamopening. Dan volgt de muur, die moet geverfd worden. Uiteraard kan ik dat niet zelf doen, dus reken ik op de behulpzaamheid van de redactie leden. Helaas was opeens niemand te vinden, totdat ik Pietje II tegen het lijf liep. Na mijn spontane orgasme nam ik hem gelijk mee naar mijn kantoor, daar deed ik hem een blinddoek om. Vervolgens haalde zette ik er overal verpotten neer, toen liet ik Pietje II alleen achter met een van mijn geliefde konijntjes. Er volgde veel herrie, dus ik besloot om een blokje om te lopen.

Nadat ik onder mijn raam liep zag ik tot mijn verbazing mijn schilderijen liggen, dit terwijl er op de verpakking stond dat de tape op elk materiaal zou plakken. Opeens hoorde ik iemand schreeuwen, het kwam van boven. Tot mijn schrik zag ik een vrolijk gekleurd konijntje met een noodgang naar beneden vallen, ik twijfelde natuurlijk geen moment. Ik verplaatste de schilderijen zodat het konijntje erop zou landen, met een enorme knal kwam het konijntje op een schilderij terecht. Vervolgens heb ik het schilderij mee genomen, ik nam de lift naar boven. Toen ik op mijn verdieping was, hoorde ik geen geluid. Ik liep zacht naar mijn kantoor, daar zag ik Pietje II met een felrood hoofd voor het raam staan. Althans, het was meer bordeaux rood.

Ik deed vrolijk de deur open, Pietje II die uiteraard zijn blindoek niet meer om had kwam razend op me af. Ik gaf hem een vriendelijke knuffel en bekeek het resultaat, het zag er prachtig uit. Maar er mist nog iets, na lang denken ging het licht opeens aan. Dat gebeurt nu automatisch in het OWN kantoor, veel redactieleden hadden moeite met het vinden van het lichtknopje en zaten vaak onnodig in een donkere ruimte. Toen wist ik het, het schilderij met het konijntje erop. Snel pakte ik het schilderij en gaf hem een mooi plaatsje op de muur, mijn kantoor is perfect.

Heeft u opmerkingen, klachten, ideeën, tips, inzendingen, persoonlijke reacties of gewoon zin om een PB te sturen naar aanleiding van deze column? Twijfel niet, stuur het in! Door middel van een PB kan je met mij in contact komen, ongeacht de inhoud van de PB is de kans dat ik reageer altijd 100%. Voor andere reacties op de column kan je een reactie achter laten, hiervoor hoef je geen PB te sturen. Wanneer je vind dat iets écht niet in de column kan of wanneer je wilt dat iets verwijderd word, dan kan je het laten verwijderen door mij een PB met duidelijke beredenering te sturen. Met boos reageren op een column maak je de kans op verwijdering nihil, weet wat je doet. Ik stel alle soorten van feedback op prijs, bedankt voor het lezen en tot de volgende editie van Jowx' Column!

- Jowx -

7 reacties


Recommended Comments

De geur van nieuwe spulletjes, alles glanst nog zo mooi. De muur is prachtig wit geschilderd
Geen woord over de matrassen tegen de wanden..?

Nouhou.. :-( Ik was er bijna overheen, nu zit ik weer in een dip. :cry:

Link to comment
De geur van nieuwe spulletjes, alles glanst nog zo mooi. De muur is prachtig wit geschilderd

Geen woord over de matrassen tegen de wanden..?

Geen
Link to comment
Even goeie vrienden, maar doe waar je goed in bent.

Toen ik dat deed liep iedereen te zagen dat die columns leeg bleven staan.. :duh: Maar geen paniek, de column voor de volgende week ligt al klaar.. ^_^

Link to comment
Even goeie vrienden, maar doe waar je goed in bent.

Toen ik dat deed liep iedereen te zagen dat die columns leeg bleven staan.. :duh: Maar geen paniek, de column voor de volgende week ligt al klaar.. ^_^

En hij is werkelijk waar fantastisch _O_

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...