Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1586214

Editie 44 - De Tien


Preddy

477 bezichtigingen

blog-3251-1170533207.jpg

Deze rubriek wordt geschreven door Ikkes

Twee weken geleden had ik als onderwerp "De Tien Beste GamePublishers" deze week ben ik daar veder op gaan borduren en heb aan een hele hoop mensen gevraagd wat hun top 3 Games was, wat zich uiteindelijk kon vormen tot een: "De Tien Beste Games". Ten eerste mijn dank voor de mensen die hun hulp hebben aangeboden en ten tweede wil ik nog even zeggen dat ik express de GTAgames eruit heb gelaten, omdat de uitslag anders wel heel voorspelbaar werd. Veel leesplezier :) .

10:

Op de tiende plek vinden we een game terug die denk ik wel het vaakst voor Uitmelkerij uigemaakt is, maar toch lijken de GTAForum leden er warm door te lopen. Een applausje voor de nummer tien: De Sims 2.

9:

Dat een tekenfilm regelmatig word "ver-gamed" weten we. Ook weten we dat er eentje het heel goed doet op de Nintendo consoles en dat is dan wel Pokemon. Deze game is miljoenen keren over de toonbank gevlogen en is bij een groot aantal GTAForum leden blijven hangen en daarom vinden we hem terug op de negende plek.

8:

Net als de nummer tien komt deze game uit de zogenoemde "uitmelkstal" van EA. Ik heb het dan over Need For Speed: Carbon. Deze game werd veel betiteld als weinig vernieuwend etc. Maar toch denken een hoop mensen hier anders over, ook op het gtaforum met een achtste plek als resultaat.

7:

In deze games gaat heel wat uurtjes zitten volgens de kenners, gelukkig hebben ze nog wat tijd gehad om hem te nomineren voor deze De Tien. We vinden Gran Tourismo dan ook terug op plek zeven.

6:

Net buiten de top vijf vinden we wederom een game van EA terug. Deze keer gaat het om de nieuwste telg uit de FIFA serie: FIFA 07. Deze game is de zoveelste uit de serie, maar toch blijft hij vernieuwend genoeg om toch in deze top tien te zitten. Een zesde plek voor FIFA 07 dus.

5:

Op de vijfde plek vinden we en nog te releasen game terug waar de verwachtingen schijnbaar erg hoog van zijn. Ik heb het dan over de nieuwste game uit de zoveel geprezen Brothers In Arms serie en dan wel Hell's Highway. Je zou vast denken "Hell's Highway, dat klinkt bekent" en dat kan wel eens kloppen, want deze game speelt zich af in ons koude kikkerlandje: Nederland. Het is overigens ook de enigste nog te releasen game in deze lijst(assassin's street viel net buiten de boot).

4:

De volgende game is ook uit de gamestal van EA gekomen en is ook erg populair(de opvolger hiervan overigens ook) en vinden we daarom ook terug op de 4de plek. Het is de opvolger van Battlefield: 1942 en Battlefield: vietnam en de voorloper op Battlefield 2142. Ik heb het dan natuurlijk over Battlefield 2.

3:

De eerste game uit deze top drie is de enige RTS game die we terugvinden in deze "De Tien" en het is dan ook Age Of Empires III. Volgens de GTAForum leden was deze RTS game zelfs zo goed dat hij gelijk in de top drie moest eindigen en ik denk dat dit dan ook niet ontterecht is. Kortom de derde plek.

2:

Half Life 2 vinden we terug op de tweede plek van deze "De Tien". Dit succes is vooral te danken aan de status van de game. Het staat ook niets voor niets bekend als een van de beste games ooit en zo te zien zijn de GTAForum ledne het daarmee eens en gaven ze hem de tweede plek.

1:

De absolute winnaar, met een ruime meerderheid, is een al een paar jaar oude WWII-Shooter. Ik heb het over het tweede deel van de misschien wel meest succesvolle WWII reeks. Deel 1 word door vele mensen nog steeds grijs gedraaid en dat geld al helemaal voor nummer 2. Nummer 3 is volgens de mensen iets tegengevallen, maar de verwachtingen van nummer 4, waar de serie de moderne tijd in gaan zijn wel weer erg hoog gespannen. Met al deze informatie moet je natuurlij kunnen concluderen dat ik het over Call Of Duty 2 heb, de winnaar van deze "De Tien".

Persoonlijk vond ik het erg leuk om te zien dat EA de grootste leverancier was van deze "De Tien". Dit was ook wel te verwachten omdat EA in de vorige "De Tien" als tweede is geëindigd. Een ander opvallend ding is dat de nummer 1 van vorige keer helemaal niet vertegenwoordigd is in deze "De Tien", Take2. Je kan wel zeggen dat dit komt door het uitsluiten van GTA, maar toch is het appart.

Dit was het dan voor deze week. Volgende week is er weer een "Uit Den Ouden Doosch". Heb je trouwens nog ideeën/tips voor "Uit Den Ouden Doosch" of "De Tien" aarzel dan niet en stuur ze naar mij. Tot volgende week.

6 reacties


Recommended Comments

Call of Duty _O_ _O_ _O_ _O_

Beste oorlog game ooit als het aan mij ligt. Cod 1 heb ik helemaal plat gespeeld (jij ook wel veel Ikkes ^^) CoD 2 heb ik ook supervaak gespeeld, super game!

Ow, Pokemon, dat brengt herinneringen op ^^

Link to comment
Het mooie is dat ik, uitgezonderd Gran Tourismo, geen van al deze games gespeeld heb. :schater:
Bij een aantal van de games begrijp ik het volledig, wees dus gedeeltelijk blij. Al moet je je wel schamen dat je nog nooit een Pok
Link to comment

Tja, ik vind het een beetje een mainstreamlijstje, maar wie ben ik.

Het is overigens ook de enigste nog te releasen game in deze lijst(assassin's street viel net buiten de boot).

Assassins Creed

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...