Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1579818

Editie 8 - Interviews


Dutchy3010

635 bezichtigingen



blog-33831-1159401782.jpg

Deze rubriek is geschreven door Dutchy3010

Dit is een speciaal interview, namelijk een afscheidsinterview. Langer bleek al dat Jorge_F niet meer op het forum zou komen, alleen nog maar een beetje in de modding-fora. Hij is en blijft een goed lid, dus een interview als afscheidscadeautje is zeker op zijn plaats!

Beginnen met een makkie... Wanneer heb je jezelf geregistreerd?

Nou dan zal ik ff kijken bij me statistieken hoor :puh:. In me profiel staat 28-April 05. Das zo'n beetje toen de modificatie GTI opkwam.

Hoe ben je op het forum terecht gekomen?

Ik was al heel lang actief op gtagames.nl. Ik maakte zelf modificatie's voor Vice City waarmee je dingen zoals de showroom kon veranderen. Toen ik op gtagames.nl een nieuwsbericht zag over GTI begon ik nieuwsgierig te worden en heb me geregistreerd omdat ik GTI wou joinen.

Je bent moderator geweest van de modding-fora, waarom ben je gestopt?

Er zijn tijden komen en er zijn tijden van gaan. Mijn tijd is gekomen. Veel oude leden gingen weg en ik zag de lol er niet meer van in. Bovendien wou ik meer tijd besteden aan dingen als mijn vriendin (waarvan ik overigens heel veel hou, en ook beetje van jou Thabit) en gewoon gezellige dingen met vrienden. Ook speelde school een belangrijke rol. Het forum heeft vorig jaar een grote invloed op mijn school gehad en dat wil ik dit keer voorkomen.

Even over dat veel oude leden weggingen. Ben jij het eens met de stelling dat het vroeger beter was?

Zeker weten, maar dat komt misschien omdat alles nieuw voor je was en zo. Je hebt nog veel leden die je kan leren kennen en vriendschap mee kan sluiten. Naarmate je hoger bent in het forum en er langer opzit komt er uiteindelijk toch weer een nieuwe generatie. Sommige daarvan vind ik niet zo tof, ik ga geen namen noemen, en sommige verdienen naarmate de tijd verstrijkt mijn respect, dan heb ik het over DaBeast. Om het zo te zeggen, voor mijn idee is het n00bgehalte gestegen, maar die is denk altijd even hoog geweest, alleen vroeger zat ik er zelf nog in.

Met welke leden heb je goed contact?

Uiteraard met mijn beste vrienden Bradley en Kaaspizza. Ik heb hun al in het echt gezien. Veel gesprekken bewijzen onze vriendschap. Dan heb je nog Slimm die ik ook regelmatig spreek op msn (verdomme man we moeten echt nog wat afspreken!). Verder nog Big-Bear en Gizmo, mr. Berg. Met hun kan ik geweldige gesprekken hebben. Ook moet ik niet Jarno vergeten die mijn website regelt. Ik heb veel gesprekken met hem gehad, meestal heel informatief. En met jou natuurlijk.

heb je al wel eens mensen in het echt ontmoet?

Zoals ik al zei Bradley en Kaaspizza heb ik in het echt ontmoet toen Bradley hier op vakantie was. Het was echt een super dagje. Verder ken ik nog baztiaan.gta (volgens mij heet hij nu anders) alleen ik kan niet zeggen dat ik nou zo'n goede band met hem heb;).

Wie zou je nog wel eens in het echt willen ontmoeten?

Ik zou heel graag Gizmo aka mr Berg willen ontmoeten. Volgens mij is het echt een toffe gozer. Als ik dan gelijk ook nog eens Big Bear en Dabeast zou kunnen ontmoeten zou het helemaal geweldig zijn.

Het zijn dus bijna allemaal mensen die modden, ben je daar ook het meest te vinden op het forum?

Uiteraard, dat is ook de reden waarom ik op dit forum ben gekomen. Zonder de modding sectie was ik al veel eerder van het forum af zijn gegaan. Laatste tijd zat ik ook nooit meer buiten het modding forum, het was de enigste reden om nog te blijven. En aangezien ik er moderator van was... ;)

Je hebt daarstraks duidelijk uitgelegd waarom je gestopt bent. Heb je nog altijd geen spijt van je beslissing?

Nee nog zeker niet. Ik mis helemaal niks van het forum. Af en toe kom ik nog eens langs om even de modellen te checken en zelf mijn modellen te posten in het GTA: Martineza topic, geweldige mod overigens check het allemaal uit (nee dit is geen propaganda).

Dus je bent eigenlijk volledig gestopt met het forum, op die paar onderdelen na?

Eigenlijk wel ja, ik ben nog wel aan het modellen aangezien dat gewoon een hobby blijft. Maar echt posten op het forum doe ik niet meer. Af en toe kan ik het niet laten maar mijn postcount is zo'n 1 post per week volgens mij.

Wat vond je het grootste nadeel aan moderator zijn?

De vele vragen van mensen die niet veel tot niks snappen. Ik werd er schijtziek van en naar mijn idee was ik zelf ook niet zo'n goede moderator. Veel vragen beantwoorde ik tegen mijn zin in en soms dacht ik, ach dat laat ik wel over aan anderen. Het is toch een soort status waarbij mensen denken dat je alles weet, alsof er letterlijk 'helpdesk' op me hoofd staat.

To be continued… Zodra de interviewer en geïnterviewde eens tijd vinden om tegelijk online te zijn..

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...