Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1580692

Editie 45 - De Snuffelaar


Dutchy3010

884 bezichtigingen

Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?  

91 leden hebben gestemd

  1. 1. Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?

    • 10%
      5
    • 20%
      6
    • 30%
      1
    • 40%
      2
    • 50%
      11
    • 60%
      6
    • 70%
      4
    • 80%
      7
    • 90%
      40
    • 100%
      0

This poll is closed to new votes

oc_own_snuffelaar.jpg

Deze rubriek is geschreven door Mirrrr

blogentry-33831-1182715283.jpg

Dit is nu een echt hilarische pennenhouder. Waar je hem ook neerzet, je weet zeker dat niemand meer bijkomt van het lachen. Op het moment dat je een pen in zijn kont (jawel!) doet, begint hij allemaal rare geluidjes te maken.

blogentry-33831-1182715287_thumb.jpg

Je zult bij jezelf denken, dat het onmogelijk is, dat een klein plastic balletje met een paar flitsende LED's, iemand uren kan bezig houden, zonder dat het dingen afschiet, muziek speelt of eigenlijk verder helemaal niet zoveel doet. Hij leest alleen je gedachten. OK, dit klopt niet helemaal, maar hij weet je wel heel precies te vertellen waar je op een bepaald moment aan denkt (en wel met een alarmerende juistheid)!Je denkt aan een voorwerp of een dier, en de bal zal je een aantal vragen stellen, en tot ieders verassing, weet hij binnen 20 vragen waar je aan zat te denken. Toegegeven, er zitten wat vragen tussen, waarbij je zult denken, of het apparaat wel goed werkt, zoals: "weegt het meer als een eend?"..., terwijl je je dan misschien wel even af moet vragen hoeveel een eend nu eigelijk weegt!Je zal je afvragen hoe ze al die intelligentie in dat kleine balletje hebben gekregen. Wanneer hij het binnen 20 vragen heeft geraden, dan wint de bal, zoniet..dan win jij. Maar je zult er aardig depressief van worden, hoe weinig je zult winnen.

Nu nog wat vrouwendingetjes. Jullie zullen wel denken wat moeten vrouwendingen op een mannelijkforum als dit?

Nou er mag ook wel eens gesnuffeld worden door de 3 actieve vrouwen op dit forum dus daar ga ik ze nu bij helpen!

blogentry-33831-1182715291.jpg

Verleiding is, net als schilderen, een kunst apart. Je omgeving inrichten voor een passionele nacht, en dat goed doen, kan erg opwindend zijn.Dit mooie doorzichtige emmertje met meer dan 200 synthetische rozenblaadjes is je perfecte vriend om je slaap- of badkamer eens romantisch in te richten. Strooi simpelweg een goeie hoeveelheid blaadjes over het bed en bad en vergeet Barry White niet! De ideale voorbereidingen voor een passionele avond zijn gemaakt.

blogentry-33831-1182715295_thumb.jpg

Zingende puppies.

Deze speakers voor je PC of laptop zien er uit als 2 lieve kleine hondjes. Althans, voor een groot deel dan. Alleen hebben op de plek van het gezicht een speaker zitten. Het lijkt alsof ze van leer gemaakt zijn en met de hand gestickt maar dat zijn ze niet. Daarom betaal je ook een stuk minder :-) Wat ons betreft een vrolijke speakerset voor op je bureau!

Ik hoop dat jullie deze snuffelaar leuk vonden. Volgende week is King Room erweer om jullie de nieuwste en leukste gagets te laten zien.

1 reactie


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...