Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1580667

Editie 45 - Forum


Dutchy3010

466 bezichtigingen

Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?  

91 leden hebben gestemd

  1. 1. Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?

    • 10%
      5
    • 20%
      6
    • 30%
      1
    • 40%
      2
    • 50%
      11
    • 60%
      6
    • 70%
      4
    • 80%
      7
    • 90%
      40
    • 100%
      0

This poll is closed to new votes

blogentry-5021-1179600735.jpg

Deze rubriek is geschreven door Dutchy3010

Forum

Welkom in de rubriek ‘Forum’. Hier kan je alles lezen, over wat er in de deze week op het forum gebeurd is. Ik wens je veel lees plezier

Exclusieve GTAGames.nl MTA DM Preview!

Wat hebben wij, de leden van GTAForum.nl toch weer een geluk! Een exclusieve preview, gemaakt door een admin van GTAForum.nl, Joriz. De previes is hier te vinden. Er staat een leuke screen bij, en wat vragen van Joriz en antwoorden van IJs, de bedenker en één van de makers van MTA. Daarnaast kan je hier kijken voor een aantal leuke screens van MTA Deathmatch. Veel enthousiaste leden hebben al op de preview gereageerd, en als je hem nog niet bekeken hebt is dat zeker de moeite waard!

Downloaddatabase open voor leden!

Het liep niet storm met de downloads. Om meer downloads te krijgen, is de database ook opengezet voor "gewone" leden. Dit zodat de database wat voller wordt. Dus mocht je een leuke download zelf (!) gemaakt hebben, aarzel dan niet en zet ze in de downloaddatabase van dit forum. Een goede manier om je download te promoten dus! Zelfgemaakte mods zijn een voorbeeld die je daar kwijt kan. Want zeg nou zelf, het is toch leuk dat er een volle downloaddatabase is? Maar daarvoor is ook jouw hulp nodig. Dus heb je wat, schroom dan niet: uploaden!

Promoties

Het is 22 juni 2006, 00:58:56. In het Superledenforum wordt een melding gemaakt over de voorgestelde kandidaten. En wat blijkt? Twee mensen mogen de groep superleden joinen. En wel te verstaan: de dertienjarige Al-Qaida Soldaat Donwell en de voetballende Tunix.

Helaas, omdat de rubriek deze week is overgenomen, geen PM van Donwell wat hij het eerste dacht. Maar toch kunnen we dat allemaal wel raden: hoera, jippie, leuk, fantastisch, uber mega cool! 8)

Toch niet... Donwell reageerde op dit item door toch zijn mening te sturen, en kwam met dit verrassende commentaar:

Tja, ik startte mijn Hotmail op, en zag dat er 7 nieuwe berichten waren van GTAForum. Ik dacht eerst; wat is dit!? Toen ben ik naar mijn PB-Inbox gegaan, en toen zag ik een mailtje van PatrickW, met titel 'Promotie tot Superlid'. Het eerste wat ik deed, dat raad je niet hoor... Ik kneep mezelf eerst eens even in mijn arm. Ik kon het niet geloven. Pas later had ik echt zoiets van: 'Yeeessssss....'

Donwell was zo blij, dat hij zijn profiel veranderde. Tot op het tijdstip af aan, wordt bijgehouden wanneer hij gepromoveerd is in zijn profiel:
13 Mei 2007; TcT MafIosO registreerd zich op GTAForum.

31 Juli 2006, 12:20:42; TcT MafIosO wordt Donwell

22 Juni 2007, 00:56:40; Promotie tot Superlid

Maar natuurlijk is er ook een tweede, en gelukkig kon ik die nog wel op tijd contacteren. Want ondanks dat we weten dat hij ook wel blij zal zijn, is het toch leuker om het uit zijn mond te horen. Ik vroeg hem dan ook: "wat was je eerste gedachte toen je superlid werd?"

Da's een moeilijke... Uhm... Als eerste las ik een PM van -Matthijs- waarin hij schreef dat hij me feliciteerde met mijn promotie. Ik had eerst geen idee waar hij het over had, want ik had de PM van PatrickW nog niet gelezen. Toen dacht ik er opeens aan dat ik wel eens SL zou kunnen zijn.

Toen las ik de PM van PatrickW en toen wist ik het wel zeker.

Namens heel de redactie van Oceans Weekly News: van harte gefeliciteerd! :dans:

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...