Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1586214

Editie 46 - Jowx' Column


Dutchy3010

397 bezichtigingen

oc_own_jowx.jpg

Deze rubriek is geschreven door Jowx!

Herinner je jezelf nog een rebus van een paar edities geleden? Nee? Dan heb je waarschijnlijk ook niet meegedaan en win je toch niks, ga dan verder naar start en sla 8 beurten over. Als er bij jou wel een lampje gaat branden omtrent een rebus, maar je niet hebt mee gedaan. Dan heb je zojuist de kans op een schitterende prijs gemist, dat komt er min of meer op neer dat je dom bent. Als je je aangesproken voelt door het volgende zinnetje én je daarbij ook gekwetst voelt, stuur dan een PB naar Lantyz met als titel naamswijziging. Als laatste het groepje dat wel mee gedaan heeft en dus ook kans maakt op een prachtige prijs, voor dat groepje is het vandaag een speciale dag. Behalve dat de meeste van jullie de prijs mislopen, zijn jullie tenminste niet dom. Maar goed, hieronder kan je zien wie als snelste het juiste antwoord gegeven heeft en dus ook winnaar is van een koekje!

:dans:

post-3251-1183231605.jpg

Namens iedereen die verloren heeft hoop ik dat je in het koekje zal stikken, namens de rest wens ik je veel plezier tijdens de EHBO behandeling die daarop zal volgen. Gefeliciteerd met het winnen van koekje #2 uit Jowx' Column, tot de volgende keer!

Heeft u opmerkingen, klachten, ideeën, tips, inzendingen, persoonlijke reacties of gewoon zin om een PB te sturen naar aanleiding van deze column? Twijfel niet, stuur het in! Door middel van een PB kan je met mij in contact komen, ongeacht de inhoud van de PB is de kans dat ik reageer altijd 100%. Voor andere reacties op de column kan je een reactie achter laten, hiervoor hoef je geen PB te sturen. Wanneer je vind dat iets écht niet in de column kan of wanneer je wilt dat iets verwijderd word, dan kan je het laten verwijderen door mij een PB met duidelijke beredenering te sturen. Met boos reageren op een column maak je de kans op verwijdering nihil, weet wat je doet. Ik stel alle soorten van feedback op prijs, bedankt voor het lezen en tot de volgende editie van Jowx' Column!

- Jowx -

1 reactie


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...