Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1580667

Editie 46 - De Tien


Dutchy3010

457 bezichtigingen

Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?  

91 leden hebben gestemd

  1. 1. Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?

    • 10%
      5
    • 20%
      6
    • 30%
      1
    • 40%
      2
    • 50%
      11
    • 60%
      6
    • 70%
      4
    • 80%
      7
    • 90%
      40
    • 100%
      0

This poll is closed to new votes

blog-3251-1170533207.jpg

Deze rubriek wordt geschreven door Ikkes

Welkom bij ‘De Tien’ van deze week. Deze week gaan we het hebben over de dingen die veel zijn besproken, veel humor met zich meebrachten en soms zelfs verschillende admins tot wanhoop dreven. Ik heb het dan natuurlijk over naamwijzigingen in: “De Tien meest opvallende naamswijzigingen”. Veel plezier met lezen:

10:

De nummer 10 van deze "De Tien" gaat naar een naam die door een collumn van Jowx veel ophef heeft veroorzaakt. Ik heb het dan natuurlijk over de "filmbedrijf" eigenaar: $NeoSyp$. Zijn naamswijziging vind je hier en de bewuste Collumn vind je hier.

9:

Negende is het volwassen worden van onze vriend Gybrus geworden. Hoe dit gebeurd is(niet schrikken!) en alle andere randzaken erom heen kan je hier vinden. Hij was er in iedergeval erg blij mee :Y .

8:

Argon staat voor een hele boel dingen PatrickW dacht hier alles over te weten, maar Lantyz kwam uiteindelijk met meer op de proppen. Deze "elite"strijd vind je hier. Ps. Dat elitestrijd valt trouwens best mee, maar ik moest toch wat bedenken voor opvulling :engel: .

7:

De plaatsen zeven en zes hebben beide een zelfde achtergrond. Letters met een evt. afkorting. Het begon allemaal doordat Lantyz achter de naamswijziging van Robby naar RGA een oplossing ging zoeken, deze lees je hier. Het gevolg was nog zo een aktie van hemzelf, deze vind je hier.

6:

Een extra gevolg kon natuurlijk niet uitblijven en RS-Modder nam zo zijn voorzorgsmaatregelen om aantegeven waar zijn letters voor stonden. Zijn maatregelen en de naamswijziging kan je hier. Een zesde plaats voor deze aktie. Gefeliciteerd.

5:

Nog net in de top 5 vinden we het identiteitsprobleem van stefantjuh aka. White Gold terug. Hoe dit allemaal is gebeurd en hoe het afloopt vind je hier. Ik kan je in ieder geval wel zeggen dat wij(GTAForum.nl) soepeler zijn als de gemeentes :Y .

4:

Zelfkennis is de beste kennis zo als iedereen dat weet. Zo kwam Upstream ook tot de conclusie dat dit op waarheid beruste en besloot zijn, volgens hem, belachelijke naam: DMWTM30 te wijzigen in Upstream. Vele mensen waren hier hem dankbaar voor omdat zijn naam schrijven toch wel een hels karwij was. Zijn bevinding vind je hier.

3:

De eerste persoon in de top drie is onze eigen forum congierge: Ewoud. Zijn naamsverandering van Exabyte naar Ewoud was niet zo heel veel interresants, maar ook weer hoe deze werd aangekondigd met de reactie van Mazzeltje erbij maakte er toch wel een plaatje van. Je vind hem hier.

2:

De nummer twee gaat net als bijna alle andere naamwijzigingen niet om de naamswijziging zelf, maar over de manier hoe deze bekend gemaakt word. De volgende uitspraak van Lantyz werd zelfs bekroond met een award. Zijn tekst was: Every time you change your name, God kills a kitten. De personen die omgedoopt warden waren trouwens: .Antonio en Mr.Twente.

1:

Op de eerste plek van deze “De Tien” vinden we een eigenlijk niet zo heel bijzondere naamswijziging tegen, hij bleef immers bij de Pizza’s hangen, maar de manier hoe dit alles tot stand is gekomen is dubbel en dwars de eerste plek waard, mag ik een applaus voor:
In de categorie "begrijpelijke naamswijzigingen", laat ik hem de situatie even zelf uitleggen. Ik hoop op jullie begrip en steun in zijn richting.
Om het verhaal kort te houden:

Vandaag kwam ik uit school na 30 min fietsen langs een C1000 in mijn dorp. Aangezien ik nog neit zoveel gegeten had, had ik toch wel een beetje trek in wat eetbaars. Toen ik na lang lopen door de schappen bij de vriesafdeling kwam zag ik een lekkere pizza liggen, namelijk een pizza met tonijn erop. Ik dacht laat ik die is proberen je moet tenslotte voor alles open staan in het leven. Eenmaal thuis aangekomen schrok iedereen zich natuurlijk rot dat ik niet met een kaaspizza thuiskwam.

Ik liep dus maar met mijn pizza tonijn naar de oven en las dat ik de oven 5 min moest voorverwarmen op 220 graden. Uiteindelijk na 15 min was de pizza gebakken en klaar om opgegeten te worden. Terwijl ik naar mijn kamer liep, was ik uiteraard erg benieuwd wat deze pizza in petto had voor mij. Terwijl ik de computer aanzette nam ik een hap van deze totaal nieuwe pizza voor mij. Na mijn 1e hap schrok ik plotseling, want deze pizza was toch wel erg aangenaam. Na 3 minuten eten wist ik het zeker, deze pizza is zelfs lekkerder dan een Kaaspizza. Wat eigenlijk theoretisch onmogelijk zou moeten zijn.

Door dit incident wist ik dat er voor mij geen andere optie meer was dan een naamswijziging, en dat ik de oude geliefde KaasPizza vaarwel moest zeggen. De nieuwe naam moet dus wel veranderen in het volgende: PizzaTonno. Ik hoop dat je hier begrip voor kunt hebben, voor mij is dit even moeilijk om te verwerken dan voor wie dan ook.

Mvg Martijn/KaasPizza of beter gezegt, PizzaTonno.

Dit was het dan voor deze week. Volgende week is er weer een "Uit Den Ouden Doosch". Heb je trouwens nog ideeën/tips voor "Uit Den Ouden Doosch" of "De Tien" aarzel dan niet en stuur ze naar mij. Tot volgende week.

5 reacties


Recommended Comments

Volgens mij heb ik een tijd geleden gezegt dat je dit eens moest doen, en gelukkig heb je het gedaan!

Erg geslaagd, nummer 1 is natuurlijk prachtig! :)

Link to comment
Volgens mij heb ik een tijd geleden gezegt dat je dit eens moest doen, en gelukkig heb je het gedaan!

Erg geslaagd, nummer 1 is natuurlijk prachtig! :)

Nee hoor, want hij kwam gisteren om 9 uur 's avonds naar mij toe vragend om een onderwerp :puh:

Maar hij is briljant uitgevoerd _O_

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...