Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1579962

Editie 9 - Uit Den Ouden Doosch


Dutchy3010

462 bezichtigingen

blog-33831-1159402771.jpg

Deze rubriek is geschreven door Typhoon

Vorige week kon je in OWN het stukje PatrickW: van Lid tot Admin lezen, deze week ga ik verder met Lantyz:

Lantyz: van Lid tot Admin

Op het forum

29 mei 2004, op deze dag registreerde Lantyz zich. Lantyz kwam oorspronkelijk op Gtagames voor de GTA2 Editor, maar toen hij zag hij er gevraagd werd dat er nog GTA 2 werd gespeeld begon hij te posten, sindsdien is hij dus lekker blijven plakken.

Lantyz begon zijn postcarrière met deze post:


Jazeker speel ik GTA2 nog (helaas behoor ik tot een bedreigde soort). Multiplayer GTA2 is onovertroffen, juist vanwege de top-down view. Daarnaast ben ik begonnen aan GTA2 editors.

Easteregg

Er valt natuurlijk iets op in zijn 1e post, namelijk het woordje 'Easteregg', wat zou dat zijn? Heette hij eerst zo? Nee, volgens Lantyz is dit letterlijk een 'Easteregg', hij heeft samen met nog iemand 9 van deze Eastereggs op het forum geplaatst, hoewel sommige verdwenen kunnen zijn.

Lantyz bleef erg goed doorposten, hij was voornamelijk in het GTA Vice City fora erg actief. Met 50 posts werd hij Superlid, dit was ongeveer rond 4 juni 2004. Daar bleef het natuurlijk niet bij, je zult nu denken: 'hij word zeker snel Megalid', maar nee het nu bekende 'Megalid' bestond toen nog niet eens. Hij werd ipv Megalid gelijk Moderator, dit gebeurde op 13 Juli 2004, hij werd Moderator van het Vice City fora, hiervan is Lantyz nu nog steeds trots Moderator. Een tijdje later word hij samen met BrokenTable op 27 December 2004 God Moderator. Lantyz deed zijn 'werk' als G-Mod erg goed, waardoor hij op 18 Juni 2005 aangekondigd werd als nieuwe Admin.



Ik wil jullie bij deze een nieuwe Admin op GTAForum presenteren. Hij gaat mij voornamelijk helpen met de Mega-/Superleden, en andere Admin Functie's hier op het forum (dus naamswijzigingen etc. kunnen ook naar hem!)

Ik denk dat jullie het allemaal best eens zijn met deze beslissing, aangezien de persoon in kwestie een zeer gerespecteerd Crewlid is, iemand die zijn functie altijd combineert met een gigantische dosis humor, iemand die zich zeer onder de leden begeeft, en bovenal een erg toffe gozer is.

Met ingang van vandaag, is Lantyz Admin!

Tot op heden is Lantyz nog steeds Admin, en als het aan ons ligt blijft hij dan nog een tijdje!

Lantyz had nog een kleine reactie op het stukje:

Stop die ouwelui maar weer in een doos. ^^

Tot volgende week, hopelijk heeft u genoten!

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...