Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1580649

Editie 47 - Uit Den Ouden Doosch


Preddy

388 bezichtigingen

oc_own_uitdodoosch.jpg

Deze rubriek is geschreven door: Ikkes

Na de Global Moderators afgehandeld te hebben is het deze keer tijd voor een Moderator van ons forum. De persoon in kwestie is leider van The Oceans, Moderator van de Games fora, Co-leader van OWN en redacteur van Jowx' Collumn. Ik heb het dan natuurlijk over: Jowx. Hoe hij al deze bovenstaande dingen bereikt heeft lees je hieronder.

Het verhaal omtrent Jowx neemt ons terug naar het jaartal 2005 en om precies te zijn naar 4 juni. Dit is de dag waarop hij zich registreerde. Aan zijn eerste posts is te zien dat Jowx voor een bepaald doel naar ons forum was gekomen en dat was helpen. Al snel werd hij dan al opgemerkt door de hogere machten en werd op 15 augustus 2005 omgekroont tot superlid, hetgeen wat een gebeurtenis opzich was omdat Jowx niet door een stemming is gegaan, maar na een overleg tussen PatrickW en Joriz is gepromoveerd(meer info: Klik).

Na deze promotie werd het even stil omtrent de heer (*kuch*), maar dat was gelukkig niet zijn einde want na een krap jaar was de volgende promotie voor hem klaar. Op 18 juni 2006 werd Jowx groen en dus megalid, deze keer is hij overigens wel door de stemming heengegaan. Een maand na deze promotie kwam er een nieuwe zware taak op zijn schouders te liggen: The Oceans runnen. Na het vertrek van Big Smoke(Flame^) was Jowx de aangewezen persoon om door te gaan met de gang en dat heeft hij als je naar de resultaten van het heden kijkt goed gedaan.

Ook de crew was onder de indruk van zijn leidinggevende capaciteiten en dit resulteerde na pak hem beek 3/4 jaar in een promotie naar moderator. Jowx moest de aangewezen persoon zijn om dit forum weer terug te krijgen op de oude plek en zo het geschiede:
Wie wat vaker in de Gamesfora rondhangt zal hem er ongetwijfeld al een keer tegengekomen zijn: Jowx staat vanaf vandaag Mazzeltje bij in deze fora. Welkom bij de crew, Jowx, en succes in Games!
Hierna is er niet heel veel meer gebeurd in zijn forum carière. Hij is nog moderator, leider van The Oceans etc. en hier eindigt ons verhaal dus ook.

Ditmaal een kortere versie van UDOD omdat ik met een redelijk tijd tekort zat, hiervoor mijn excuses. Volgende week is er weer een "De Tien". Ik zou zeggen: Let op je inbox want er kan zomaar een brief op de mat vallen met jou mening. Heb je trouwens nog ideeën/tips voor "Uit Den Ouden Doosch" of "De Tien" aarzel dan niet en stuur ze naar mij. Tot volgende week.

3 reacties


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...