Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1579999

Editie 9 - Lid van de Week


Dutchy3010

591 bezichtigingen

Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?  

91 leden hebben gestemd

  1. 1. Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?

    • 10%
      5
    • 20%
      6
    • 30%
      1
    • 40%
      2
    • 50%
      11
    • 60%
      6
    • 70%
      4
    • 80%
      7
    • 90%
      40
    • 100%
      0

This poll is closed to new votes

blog-33831-1159402963.jpg

Deze rubriek is geschreven door Dutchy3010

‘Er zijn altijd leden die opvallen, maakt niet uit op wat voor manier. Het maakt ook niet uit welke rang je hebt. Deze mensen maken kans om lid van de week te worden. In deze rubriek wordt dan een speciaal interview met het lid van de week gehouden!’. Dit was de beschrijving die aan het begin gegeven werd voor Lid van de Week. En het Lid van deze Week valt zeker op. Op meerdere manieren. Daarom presenteer ik jullie, als Lid van de Week: Lantyz!

Gefeliciteerd, je bent uitgeroepen tot achtste lid van de week. Eerste reactie?

Erg leuk. Ik vind OWN al een erg leuk initiatief, en de uitnodiging was dan ook een leuke verrassing na mijn thuiskomst.

Je bent geregistreerd op 29-05-2004, al een behoorlijke tijd geleden. Wat zorgt ervoor dat je het forum interessant blijft vinden?

Goede vraag... Ik denk dat het werk als crewlid er toch wel voor zorgt dat je elke keer weer wat nieuws tegenkomt. Iedere keer dat je denkt dat je alles wel zo'n beetje gezien hebt, komt er weer iets mafs voorbijzetten. Zoals Patrick pleegt te zeggen: "Never a dull day".

Kunnen we hieruit opmaken dat je niet meer op het forum zou rondhangen, als je geen crewlid was geworden?

Ik weet het niet. Ik houd ervan iets constructiefs te doen, en dat is iets waar je als crewlid voluit de kans voor krijgt. Eigenlijk ben ik niet zo'n groepsdier, wat bij veel leden voor de gezelligheid op het forum zorgt. Maar ik denk niet dat ik morgen weg zou zijn als ik geen crewlid meer kon zijn. Wellicht wat meer op de achtergrond.

Waar komt je nickname vandaan?

Lantyz komt van Atlantis. Ik ben een groot fan van mythologie en fantasy.

Wat is je echte naam dan?

Thomas. Mijn achternaam houd ik liever op de achtergrond.

Voor wie van de crew heb je het meest respect?

Uitgekauwd misschien, maar ik heb voor ieder in de crew evenveel bewondering. Ik heb alle posten gehad, en weet welke problemen je tegen het lijf loopt.

Ben je trots op je huidige functie?

Ik ben trots op het feit dat men mij kennelijk goed genoeg acht. Of dat terecht is, daar doe ik maar geen uitspraak over. :puh: Maar ik ben in ieder geval blij dat ik iets kan betekenen voor het forum.

Hoe ben je admin geworden?

Ik ben admin geworden in de tijd dat er slechts drie admins waren: Joriz, Marius en Se7en. Ik had toen al een tijdje meegedraaid in de crew (Eerst als mod, en later als godmoderator). Naar ik herinner was dit tijdens, of net na de release van GTA San Andreas, dus het zal wel vrij druk geweest zijn.

De release op de ps2 of pc?

Waarschijnlijk de PC versie, want het was halverwege het jaar. Maar ik durf er geen geld op in te zetten.

Wat zijn jouw favoriete fora?

Ik houd momenteel een oogje op het GTA Vice City Stories forum. Niet dat ik deze GTA binnenkort in handen zal hebben, want ik heb geen PSP of PS2. Maar ik houd wel van de ophef rond de release, en in het GTA Vice City is het vrij stil. Verder de GTA2 fora waar ik modereer, maar dat is meer nostalgie. Ik loop overal wel zo'n beetje langs. En niet te vergeten Het forum. : -)

En waar ben je nauwelijks te vinden?

Er zijn geen fora waar ik nooit kom, maar wel fora waar ik (vrijwel) nooit reageer. Dit zijn de fora waar ik simpelweg geen verstand van heb, zoals Computer Talk of Graphics.

Je bent één van de initiatiefnemers van WikiGTA. Wat doe en heb je daar allemaal voor gedaan?

Ik ben erg actief op WikiGTA, al zeg ik het zelf. Ik houd me voornamelijk bezig met de structuur en opmaak, maar werk ook graag aan uitgebreide achtergrondartikels. En ik ben bezig aan de Hidden Interiors, maar dat staat momenteel op een iets lager pitje.

Je zit al 2,5 jaar op het forum. Ooit aan gedacht om te stoppen?

Daar kan ik kort over zijn: Nee.

Eerst de negatieve maar, wat is het ergste wat je op het forum hebt meegemaakt?

Mijn terugkomst op het forum na mijn vakantie vorig jaar was bepaald niet geweldig. Een aantal leden met wie ik het erg goed kon vinden zijn toen met een hoop kabaal vertrokken, en die heb ik daarna van een heel andere kant leren kennen. Erg jammer.

De volgende vraag kan je wel raden, wat is het leukste wat je hebt meegemaakt?

Ik heb natuurlijk meerdere goede momenten gehad op het forum, maar om de commotie van de komst van WikiGTA heb ik toch wel het meeste gelachen.

Wat vind je het grootste nadeel aan admin zijn?

Ik heb er over het algemeen veel lol in, maar wat wel eens lastig kan zijn is dat er verwacht wordt dat je op elke vraag een antwoord weet. Terwijl wij natuurlijk ook maar mensen zijn. Het gebeurt niet zelden dat ons een probleem wordt voorgeschoteld waarvan wij ook zoiets hebben van "Uh, weet ik veel..?". En de boeman spelen is natuurlijk nooit leuk, ook voor ons niet.

Heb je wel eens het gevoel dat je wordt gezien als een betaalde werknemer?

Nee. Het forum blijft een soort hobby van me. Tegen de tijd dat ik het als een verplichting ga voelen, ben ik weg. Maar gelukkig gaat het al ruim twee jaar goed.

Ik bedoel, heb je het gevoel dat anderen denken dat jij een betaalde werknemer ben, en je zo ook behandelen

Oh, dat kan heel erg verschillen. Ik krijg dikwijls een PB met min of meer de tekst "Naamswijziging! En snel een beetje!", maar zat leden knopen ook gewoon een gesprek aan. Ik hoop dat de meeste leden me ook eerder als Lantyz zien dan als admin.

Met welke personen op het forum kan je het best opschieten?

Ik kan het met meerdere mensen wel goed vinden, alleen praat ik niet heel vaak met leden buiten het forum aangezien ik via MSN niet zo'n prater ben. Maar zo nu en dan heb ik wel 'ns een gesprek met bijvoorbeeld MrKooKie of Slimm, en uiteraard met Patrick, die evenzeer als ik zo gek als een deur kan zijn.

Heb je al mensen van het forum in het echt ontmoet?

Nee, en daar heb ik ook geen plannen voor.

Zou je het ook niet willen?

Nee, ik vrees dat ik behoorlijk gereserveerd ben, en vind het via internet wel best.

Hoeveel betekent het forum voor jou?

Zoals ik al zei zie ik het voornamelijk als een hobby, eentje die ik uitoefen met de andere leden. Ik zou het missen als het er niet meer was, omdat je er na al die tijd met elkaar toch een hoop werk in hebt zitten. En iedere avond even bijkleppen met bekenden, m'n krantje lezen op iedere vrijdagavond en de nachturen doorhalen met Patrick is toch wel een mooi ritueel.

Hoeveel tijd besteed je per dag aan het forum?

Geen idee. Ik heb het forum vaak op de achtergrond draaien, en switch zo nu en dan tussen wat ik aan het doen ben en het forum. In ieder geval kom ik iedere dag wel even langs.

Noem je jezelf verslaafd?

Ik ken iemand die 'iets missen' ziet als 'verslaafd'. In dat opzicht zou ik wel verslaafd zijn. Maar ik krijg geen afkickverschijnselen wanneer mijn Internet weer 'ns uitvalt. : -P

Ben je liever overdag of 's nachts online?

Overdag of 's avonds, want 's nachts is er vrijwel niemand. Als ik 's nachts online ben, dan is dat meestal omdat ik in gesprek met iemand anders ben, en/of omdat ik nog iets aan het regelen ben.

Heb je wel eens een contest of award gewonnen?

Tijdens de Forum Awards was ik al admin, waardoor ik uitgesloten was van deelname. Ik heb verder één keer voor de gein met MrKooKie een GFX battle gedaan, maar die liep uit op een gelijke stand.

Wat vind je het grootste nadeel aan een forum in zijn algemeenheid?

Een nadeel van fora? Ik zou zo snel geen nadelen weten...

Welke GTA heb je in je bezit?

Grand Theft Auto, GTA2, GTA III, en GTA San Andreas. GTA Vice City bleek niet meer te installeren, dus moet ik het even zonder die GTA doen (Ik schaam me rot, als GTA Vice City moderator..!).

Ben je van plan om PSP/PS3/Xbox360 te kopen voor de volgende GTA's?

Nee. Ik heb een hekel aan consoles.

Je hoort wel eens een stelling, dat het 'vroeger' op het forum beter was. Ben je het daar mee eens?

Nee, ik vind het je reinste flauwekul. Ik denk dat hetgeen dat het meest verandert niet het forum is, maar de leden zelf. Het gemiddelde lid heeft het op het forum na een jaartje wel zo'n beetje gezien. Hij kijkt over zijn schouder, ziet dat hij het vroeger wel leuk vond, en nu niet meer, en trekt de conclusie dat het forum dus veranderd is. Puur menselijke reactie, en daar is ook helemaal niets mis mee. Doorstroming moet er zijn.

Wie zou jij graag terugzien als lid van de week, en wie in interviews?

Over Lid van de Week doe ik geen uitspraak (Ik ben admin, en zou eigelijk neutraal moeten zijn), maar in een toekomstig interview zou ik MrKooKie wel 'ns willen zien (Al denk ik niet dat hij me dit in dank afneemt ^^ ). Ik ken nog wel wat leden die een interview waard zijn, maar ik vertrouw erop dat die nog wel aan bod komen.

PERSOONLIJKE VRAGEN

Wat zijn je hobby's?

Ik ben erg geïnteresseerd in archeologie en mythologie. Daarnaast lees ik veel (Met name fantasy). 's Zaterdags ben ik leiding bij een scoutinggroep in Rotterdam.

Je bent net terug van Griekenland, ging je daar ook je hobby's uitoefenen?

Reken maar. Ik ben de gehele Peloponessos over geweest, en heb daar erg veel gezien. Ik had een aantal mensen een uitgebreid verslag beloofd, maar dit laat om technische redenen nog even op zich wachten.

Waar mogen ze jou voor wakker maken 's nachts?

Om me te waarschuwen dat mijn huis in brand staat, maar alleen wanneer ik in direct levensgevaar verkeer.

Heb je huisdieren?

Ja, een rode kater uit Antwerpen, genaamd Bolleke.

Wat is jouw band met eekhoorns?

Ghehe. Dat is een lang en vooral gênant verhaal, waar ik daarom ook maar niet teveel over vertel. ^^ In ieder geval kreeg ik hierom van een vriend jaren terug een eekhoornknuffeltje gekregen (die oude leden nog wel van mijn vorige avatar kennen). Sindsdien zijn er behoorlijk wat eekhoorns bijgekomen.

Sport je?

Nee. Veertig verkenners van mijn nek houden vind ik al sport genoeg.

Kijk je wel eens sport op bijvoorbeeld tv, zo ja welke?

Nee, sport op TV vind ik mateloos saai. Ik kijk overigens sowieso weinig TV.

Luister je vaak muziek?

Ook niet vaak (Wat ben ik saai, eh? ^^ ). Ik heb niet echt een bepaalde muziekvoorkeur. Als ik al 'ns de radio aan heb staan luister ik gewoon wat er langskomt.

Is Griekenland ook je favoriete vakantieland?

Ja, zeker weten. Ik ben er nu een aantal maal geweest, en het voelt iedere keer weer als thuiskomen. Mooie cultuur, vriendelijke mensen en lekker eten. Wat wil een mens nog meer?

Welke andere landen ben je geweest?

Frankrijk, Italië (en Sicilië), Spanje, Duitsland, Engeland, Egypte... En dan nog een paar om daar te komen.

Wat is je favoriete buitenlandse gerecht?

Dorade, uit Griekenland.

Houd je ook van echte Hollandse stampot?

Neuh, ik loop er niet echt warm voor.

Je zei daarstraks dat je graag fantasy leest. Wat is je favoriete schrijver/boek?

Ik denk dat Brooks mijn favoriete schrijver is, met de Shannara reeks.

Je oude computer is net kapot, waardoor Eeky is geboren. Wat is het voor computer?

Een bij elkaar geschraapte PC in de kast van mijn oude PC. Gelukkig wel stukken beter dan EDDY: Een Ahtlon met 2.1 GHz, en 768 MB. Een luxe voor mij. ^^

Doe je aan goede voornemens aan het begin van het jaar?

Nee. Als ik al goede voornemens wil hebben, heb ik daar geen nieuwjaar voor nodig.

Heb je een optimistisch of pessimistisch mensbeeld? (optimistisch: mens is sociaal wezen, met een groot potentieel aan kwaliteiten, pessimistisch is dat een mens alleen uit is op eigenbelang)

Wel, ik ben zeker niet uit op louter eigenbelang. Ik durf van mezelf wel te zeggen dat ik rekening houd met anderen en mezelf heel tolerant opstel. Aan de andere kant kan ik op sociaal gebied wel een kluns zijn. Persoonlijk geloof ik dat de mens, net zoals ieder wezen, puur uit is op eigenbelang. Met individuen is niets mis, maar de grote massa is slecht. Wat dat betreft zal ik wel een pessimistisch mensbeeld hebben.

Heb je een levensmotto?

Nee.

Wat is je uiteindelijke doel?

Ik heb geen doel. Ik zie wel waar ik kom, ik gedurende de reis maak ik er het beste van.

Totaal iets anders: Speel je naast GTA nog andere games?

Niet veel. Ik ben verslingerd aan een aantal oude DOSspelletjes. Ook heb ik als fantasyliefhebber sinds kort Half-Life ontdekt. Terwijl ik eigenlijk helemaal niet van shooters houd.

Wat is je grootste blunder van je leven?

De grootste houd ik voor me, maar een andere behoorlijke blunder was in zee gaan met de Inholland.

En dan… *trommelgeroffel*.. De welbekende afsluitende vraag: Wat vind je van OWN en dit interview?

Beide antwoorden weet je eigenlijk al. ^^ OWN vind ik een geweldig initiatief, en ik lees elke vrijdagavond met plezier m'n krantje met een bak koffie. Dit interview was me een eer. Maar mag ik nu alsjeblieft weg..? : -P

Bedankt voor het interview _O_

Graag gedaan. Hopelijk heb je bij je volgende slachtoffer minder problemen.

Helaas kon ik er niet meer sappige verhalen uithalen, want Lantyz kroop eens vroeg onder de wol.

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...