Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1580655

Editie 48 - Game On


Jowx

577 bezichtigingen

Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?  

91 leden hebben gestemd

  1. 1. Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?

    • 10%
      5
    • 20%
      6
    • 30%
      1
    • 40%
      2
    • 50%
      11
    • 60%
      6
    • 70%
      4
    • 80%
      7
    • 90%
      40
    • 100%
      0

This poll is closed to new votes

oc_own_gameon.jpg

Written by SamShine

De E3 heeft afgelopen week plaatsgevonden, waar 'de grote 3' elk een perscoferentie hebben gehouden, waar ze meer informatie gaven over reeds aangekondigde games en nieuwe games aankondigde. Ook zijn er een hoop leuke dingen naar buiten gekomen, ik bespreek er voor jullie een paar. :)

Nieuwe PSP!

Er waren al tijden geruchten over een 'PSP2'. De kogel is door de kerk gegaan tijdens de persconferentie van Sony. Er komt een nieuwe PSP, maar dit is geen opvolger, dit is een 'redesign', zoals de DS Lite dat was voor de DS. Het verschil in die vergelijking is weer dat deze PSP de orginele PSP gaat vervangen. Even de verbeteringen op een rijtje;
  • 33% lichter (..dan de orginele PSP)
  • 19% smaller (..dan de orginele PSP)
  • 64 MB Ram (tov de 32 van de orginele PSP)
  • Snelere UMD-drive
  • TV-output (spellen spelen en films kijken vanaf je PSP op je TV)
  • Verbeterde batterij

Een aardige rij met verbeteringen, zeker als je bedenkt dat deze voor dezelfde prijs in de winkel komt te liggen als de huidge PSP, € 169,-. Een lekker prijsje dus. :)

Bron: Insidegamer.nl

Playing the 360: Pink or blue?

Naast de standaard witte en de zwarte die bij de Elite zit (geweldig ding :puh:), komt Microsoft nu met nieuwe kleuren controller. Een roze en een blauwe. Of er nu ook roze en blauwe accesoires komen is nog niet bekend, evenals wanneer ze naar Europa komen; de prijs is al wel bekend. Die blijft precies hetzelfde. :)

Bron: Insidegamer.nl

Xbox Live cijfers

Dat Microsoft succesvol is met hun Xbox 360, weet zelfs mijn zusje's konijn. Ondanks alle problemen verkoopt het apparaat prima en zijn er ook veel mensen lid van 'Xbox Live'. Naar de exacte aantallen moest er altijd gegist worden, maar deze zijn nu officeel bekend gemaakt: Er zijn 7 miljoen Xbox Live abbonees en er zijn 54 miljoen Xbox Live Arcadegames gedownload (de niet-trail versie, dus mensen die ze daadwerkelijk hebben aangeschaft), waarvan Microsoft er tegen het einde van dit jaar er 100 beschikbaar wilt hebben.

Bron: Insidegamer.nl

Xbox 360 hardware problemen eindelijk finito?

De Xbox 360 heeft niet alleen wat kinderziektes gehad, deze waren erg grootschalig. Maarliefst 30% van alle verkochte Xbox 360' kreeg kuren. Maar gelukkig is Microsoft achter de problemen gekomen en doen ze er alles aan ze zo snel mogelijk op te lossen. Eerder werd er een jaar extra garantie verstrekt en een miljard dollar opzij gelegd om alle Xboxen (weer) te repareren. Nu heeft Microsoft een nieuw intern-ontwerp voor de Xbox 360 bedacht, onder de (code-)naam 'Falcon'. Hiermee word er een extra 'heatsink' ingezet en is de processor niet meer 90 nanometer, maar 65 nanometer. Deze zijn goedkoper te produceren en worden minder heet; wat het grootste probleem van de Xbox 360 was. Hij werd zó heet dat de hardware lossmolt, waarna hij een 'ring of death' kreeg. Hopelijk zijn hiermee alle problemen opgelost en kunnen we ons op het gamen richten; waarvoor de Xbox 360 in elkaar is gezet. :)

PS3 prijsverlaging tijdelijk!

Zoals je waarschijnlijk al hebt gemerkt is de Playstation 3 $ 100,- goedkoper geworden, in Amerika. Een goeie zet van Sony, zoals iedereen hardop dacht. Maar nu is de aap uit me mouw gekomen; de 60 GB Playstation 3 word niet meer geproduceerd en licht zolang nog in de winkel totdat hij uitverkocht is. Daarna komt er een 80 GB versie, voor dezelfde prijs. Gelukkig heeft Sony nog wel een alternatief; het PS3-starterspack. Hiermee krijg je, voor je € 600,-, een PS3, 2 SIX-AXES' en de 2 beste PS3 games van het moment; Resistance: Fall of Men en Motorstorm.

Op het bovenstaande heeft ene 'Peter Moore', topman van Microsoft, weer leuk gereageerd, voor diegene die niet naar het starterspack kijken. De beste man zij dat als hij het woord 'prijsverlaging' leest, ook echt een verlaging van de prijs verwacht. Geen toevoeging voor het reeds-bestaande prijs. Als je kijkt naar de 80 GB Playstation 3 heeft hij gelijk, aangezien je er makkelijk 200 GB in kan zetten. Maar als je het starterspack koopt, vind ik het intressante aanbieding voor iedereen die een Playstation 3 wilt.

Bronnen: Gamer.nl en Insidegamer.nl

Rumble-Axis!

Sony en Immerson hebben vandaag bekend gemaakt dat er daadwerkelijk een rubmle in de nieuwe controller van de Playstation 3. Deze zou standaard bij de 80 GB PS3 in september moeten zitten, nog even niet-trillend wachten dus. :)

Bron: Ownage.nl

Dit was Game on weer, tot ooit. :)

1 reactie


Recommended Comments

Dit is gewoon weer een leuke Game On, SamShine. Hoewel je jezelf steeds wilt verbeteren (wat ik ook goed kan begrijpen), vind ik hoe het momenteel is gewoon goed. Goede opmaak, leuk nieuws, kortom: goed zo. :D

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...