Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1580652

Editie 49 - Ongezouten


Dutchy3010

333 bezichtigingen

oc_own_ongezouten.jpg

Deze rubriek is geschreven door 'Dutchy3010'.

Zit je ergens mee, of wil eindelijk je (ongezouten) mening ergens kwijt kunnen? Aarzel niet en stuur het op naar Dutchy3010. Je kunt je zowel anoniem als met naam opgeven. Als je anoniem wilt, wordt je naam aan niemand bekend gemaakt!

Dutchy3010

Feedback

Steeds vaker worden er topics geopend in feedback, waar netjes op geantwoord wordt, maar na het antwoord komt de topicstarter met ineens “oh, nou werkt het weer”. Dat is heel frustrerend, voor zowel de crew als de gewone leden, want zo kunnen we door de bomen het bos niet meer zien. We weten niet meer goed welke problemen ineens opgelost zijn en waarom het probleem zich voordeed. Daarom wil ik vragen om voortaan eerst even het feedback forum door te zoeken of dit toevallig al een keer aan de orde is geweest, of gewoon proberen zelf je probleem op te lossen. Dus niet dat het logisch te beredeneren is, of dat een (ctrl +) F5 genoeg is.

Daarnaast worden in feedback ook topics geopend die nergens over gaan. Of om domweg het niet eens te zijn met de crew. Een topic openen in feedback is hiervoor veels te overdreven, je kan beter een betreffend crewlid een PM sturen, en dan wordt je vraag zo snel mogelijk behandeld.

Feedback is dan wel om op- of aanmerkingen over het forum te plaatsen, maar het is niet nodig om voor elk kleinigheidje. Het moet een beetje overzichtelijk forum blijven, en daarom vraag ik jullie om eerst goed na te denken en/of zoeken voordat je een topic opent!

2 reacties


Recommended Comments

Ik ben het er ook mee eens dat de laatste tijd erg veel onzinnige topics in het Feedback-gedeelte aangemaakt wordt. Naast het feit dat je er eigenlijk gewoon helemaal niets aan hebt (neem nou dat ene topic waarin iemand ging zeiken over de ":7"-smiley), nemen ze ook veel onnodige ruimte in. Nou ja, laten we die onzin maar gewoon voor NOTA bewaren, vind ik zelf.

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...