Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1586234

Editie 49 - Grappenhap


Dutchy3010

442 bezichtigingen

Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?  

91 leden hebben gestemd

  1. 1. Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?

    • 10%
      5
    • 20%
      6
    • 30%
      1
    • 40%
      2
    • 50%
      11
    • 60%
      6
    • 70%
      4
    • 80%
      7
    • 90%
      40
    • 100%
      0

This poll is closed to new votes



oc_own_grappenhap.jpg

Deze rubriek is geschreven door Jorair

Editie 49 alweer, de tijd gaat snel. Donwell was deze week zo vriendelijk een grap op te sturen.

Moppen

Een Nederlandse man zegt tegen zijn vrouw:

'Marie, giet eens een liter water bij de soep, we krijgen bezoek!'

--------------------

Op een morgen gaan twee Hollanders en twee Belgen met de trein naar hun werk.De twee Hollanders kopen twee kaartjes. De twee belgen kopen samen één kaartje. "Nu ben ik toch wel eens benieuwd hoe ze dat gaan flikken", zeggen die Hollanders. Op de trein: net voor de kaartjesknipper komt gaan de twee Belgen samen op het toilet zitten. Na eerst bij de Hollanders de kaartjes te hebben geknipt, loopt de kaartjesknipper naar het toilet en zegt : "kaartje, alstublieft!" De Belgen steken het kaartje onder de deur en de kaartjesknipper knipt het. de volgende morgen kopen de Hollanders 1 kaartje en de Belgen geen kaartje.Weer zijn de Hollanders benieuwd. Net voor de kaartjesknipper komt, gaan de 2 Hollanders op 1 toilet zitten. De Belgen kloppen op de deur en zeggen : "kaartje alstublieft!". De Hollanders schuiven het kaartje onder de deur, de Belgen pakken het en kruipen samen in een ander toilet tot de kaartjesknipper komt.

--------------------

De CIA organiseert een vergelijkend examen voor moordenaar. Een paar honderd kandidaten leggen een aantal proeven af, waarna er drie finalisten overblijven: twee mannen en een vrouw.

De eerste man wordt bij de jury geroepen.

"Mijnheer, zegt de voorzitter, U moet nu een allerslaatste proef afleggen om aan te tonen dat U in alle omstandigheden welk bevel ook zult uitvoeren..."

"OK"

"Hier is een geladen pistool. Uw vrouw zit in het lokaal hiernaast op een stoel. Ga binnen en schiet haar neer!"

De man, heel verontwaardigd: "Mijn vrouw? Nooit van mijn leven!" ... en is gebuisd.

Zelfde scenario bij de tweede kandidaat. De man zegt: "Ik zal proberen", gaat het lokaal ernaast binnen... en komt na een minuut terug buiten, tranen in de ogen. "Ik hou echt teveel van haar. Ik kan het niet...!" - Gezakt!

Nu is de beurt aan de vrouw. Haar wordt verteld dat in het hiernaast haar man enz... enz...

De vrouw neemt het pistool aan en gaat het lokaal binnen. De jury hoort zes schoten, vervolgens geschreeuw en een hoop hels kabaal, gevolgd door een veelzeggende stilte.

De vrouw komt terug binnen bij de jury en wrijft het zweet van haar voorhoofd. "Jullie hebben me daar wat geleverd, zegt ze, dat pistool was geladen met losse flodders ! Ik heb hem met zijn stoel moeten doodslaan !!"

--------------------

Rond sluitingstijd staat een agent bij een café te wachten, om te zien of hij nog wat mensen kan bekeuren die met een slok teveel op achter het stuur willen kruipen.

Op een gegeven moment strompelt een vent de kroeg uit, struikelt over de drempel, zwalkt wat rond over de parkeerplaats, probeert zijn sleutel op 5 verschillende auto's uit voor hij zijn eigen auto gevonden heeft en is nog zeker 10 minuten bezig om zijn sleutel in het contactslot te krijgen.

Alle overige bezoekers zijn intussen al lang vertrokken. Eindelijk lukt het hem de auto te starten en hij wil wegrijden. De agent laat de bestuurder stoppen en laat hem een blaastest ondergaan.

Zelfs na meerdere pogingen geeft het apparaat 0,0 promille aan.

De agent vraagt verbaasd aan de man hoe dat mogelijk is, waarop de man antwoordt: "Vanavond ben ik het afleidingsmanoeuvre...!"

--------------------

Op het ministerie van Buitenlandse Zaken vraagt een journalist aan minister Van Mierlo: 'Hoeveel ambtenaren werken hier nu eigenlijk?'

Waarop van Mierlo antwoord: 'Iets meer dan de helft.'

--------------------

"Kan iemand mij een voorbeeld geven van de uitdrukking: eerlijk duurt het langst?", vraagt de meester. "Ik meester!", antwoordt Wil. "Als ik bij een toets afkijk, ben ik zo klaar, maar als ik alles zelf invul ben ik urenlang bezig!"

--------------------

Donwell's inzending:

Een dominee gaat met een jager op jacht. Ze lopen samen door de bossen, op zoek naar konijnen en herten. Opeens ziet de jager een konijn, richt, schiet en mist, waarop de jager zegt: "Sh*t, mis!". De dominee vind dit echter niet kunnen, en zegt: "Meneer, God vind het niet ok als u 'Sh*t' roept,". Ze gaan verder op jacht, en plots zien ze een hert grazen. De jager neemt zijn geweer opnieuw, richt, en schiet, maar mist opnieuw waarop hij roept: "Sh*t, mis!". De dominee brengt opnieuw zijn woord: "Meneer, als u nog eenmaal 'Sh*t' zegt, zal God u straffen,". Ze gaan nog verder op jacht, en zien een fazant. De jager richt weer en schiet, maar mist opnieuw. "Sh*t, mis!" is zijn reactie hierop. Plots slaat de bliksem in bij de dominee, en een stem buldert: "Sh*t, mis!"

--------------------

Raadsels

Oplossing van VWO-ers raadsel van vorige week:

Zet 2 lampen aan en laat de andere uit. Zet na 5 of 10 minuten een van de lampen weer uit. Loop nu naar de andere kamer. De lamp die warm is, moet de lamp zijn die je na 5 of 10 minuten uit hebt gezet***. De lamp die uit is moet de lamp zijn van de de schakelaar die je nooit hebt gebruikt. De lamp die aan is, moet bij de andere schakelaar horen.

***) Spaarlampen niet inbegrepen ^_^

Funny Pics

naamlooscz1.png

naamloostx5.png

naamloossz1.png

Video's





4 reacties


Recommended Comments

Leuk, maar ik snap die eerste niet:

Een Nederlandse man zegt tegen zijn vrouw:

'Marie, giet eens een liter water bij de soep, we krijgen bezoek!'

:?

Link to comment
Een Nederlandse man zegt tegen zijn vrouw:

'Marie, giet eens een liter water bij de soep, we krijgen bezoek!'

Mja, hier gaat het om de "Nederlanders zijn gierig"-kwestie. Die twee Nederlandse mensen krijgen bezoek, dus die man zegt dat zijn vrouw maar een liter water bij de soep moet doen zodat het meer lijkt, dat is immers goedkoper dan een liter compleet nieuwe soep erbij gaan staan maken.

Link to comment

Juist ja, dat is een soort 'moppenregel' :puh:

Belgen zijn dom en Nederlanders zijn gierig.

Natuurlijk zijn geen van beide waar, al zijn er uitzonderingen.

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...