Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1586200

Editie 49 - Game On


Dutchy3010

500 bezichtigingen

Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?  

91 leden hebben gestemd

  1. 1. Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?

    • 10%
      5
    • 20%
      6
    • 30%
      1
    • 40%
      2
    • 50%
      11
    • 60%
      6
    • 70%
      4
    • 80%
      7
    • 90%
      40
    • 100%
      0

This poll is closed to new votes

oc_own_gameon.jpg

Written by Piet-Herr and SamShine! :zz:

PSP prijs en data!

Vorige week wist ik jullie te melden dat er, op de E3, een nieuwe PSP was aangekondigd. Voor de details moet je maar even terugscrollen naar OWN 48. :) Er zijn nu meer details bekend, zo is de prijs (€ 169,-) definitief bevestigd en ligt hij de 20e van de 9e maand in de schappen, in de kleuren zwart (het is geen kleur, maar je begrijpt me wel..) en zilver. :)

Bron: Gamez.nl

Mini X07?

Er waren de hele week al geruchten dat Peter Moore, Xbox topman, zou vertrekken naar EA Sports. Deze waren bevestigd en dus had Microsoft niemand meer om hun persconferenties te laten houden. Daarom zou de X07 dit jaar niet door kunnen gaan, ook weer een stapel geructhen; en bevestigd. Nu komt Microsoft nog, als vervanging op de X07, met een kleiner evenement. Locatie, datum en dergelijke zijn nog niet bekend gemaakt, enkel en alleen dát die eraan komt. ;)

Bron: Insidegamer.nl

Top Epic-shooters naar de Mac!

Wie een Mac kocht, kocht deze niet voor de games. Ondanks dat deze computerstjes van Apple behoorlijk sterk zijn was gamen erop vrijwel onmogelijk; er waren geen games voor verkrijgbaar. Samen met de iPod zijn ze tegenwoordig steeds meer in de trek, waardoor het voor de ontwikkelaren en uitgevers steeds aantrekkelijker word spellen voor de Mac te gaan maken/uitgeven, vanwege de grotere afzetmarkt.

Vanwege de Unreal Engine 3, die makkelijk bruikbaar is in de arsitectuur van de Macjes. Zo kunnen Gears of War én Unreal Tournament III makkelijk op een Mac draaien én kunnen andere bedrijven games die op de Unreal Engine 3 lopen makkelijk voor de Mac uitbrengen. It's only a matter of time. Het is nog niet bekend wanneer de spellen zullen verschijnen.

Bron: Insidegamer.nl

Broer vs Broer, prijs: een game

In een plaatsje in Pennsylvania hadden twee broers, Jahmir (13) en Anwan (16) Ricks ruzie om een game. Dat gevecht liep zó erg uit de hand dat Jahmir een steakmes uit de la haalde en zijn oudere broer een keer in het hart en in zijn longen stak, met als gevolg de dood. Een ernstig geval, ruzies kunnen wel is uit de hand lopen, maar dit gaat echt te ver...

Bron: Insidegamer.nl

Bully komt naar de next-gens van Nintendo en Microsoft

Bully, de controversiële game van Rockstar, komt uit op de Wii en de Xbox 360, zo heeft Rockstar Games aangekondigd. Beide consoles krijgen een speciale editie van de game die eind vorig jaar voor de PS2 verscheen. Voorlopig heeft de game de naam Bully: Scholarship Edition gekregen, onbekend is nog of die naam voor Europa weer veranderd wordt naar Canis Canim Edit. Er is nog geen specifiek nieuw beeldmateriaal gepubliceerd van de nieuwe versies, ook een datum van verschijnen ontbreekt nog.

Bron: Insidegamer.nl

Electronic Arts wil innoveren

De baas van EA, John Riccitiello, is het zat dat steeds maar ongeïnspireerde sequels van iedere game uitkomen. Als het aan hem ligt is het over met de uitmelkerij en komen er weer meer originele, innovatieve games uit. Volgens de topman moeten er weer meer innovatieve, frisse games uitkomen, daarbij verwijst hij naar de afgelopen E3, waar volgens de EA-directeur minstens 12 WOII-shooters zijn getoond. "Alle 12 games zien er naar mijn mening precies hetzelfde uit. Dat is niet mijn definitie van fris." Natuurlijk verwijst John Riccitiello ook even naar z'n eigen bedrijf, wat in plaats van om z'n creativiteit meer bekend staat om de uitmelkerij. "We deden er zelf net zo hard aan mee", verklaart hij. "Maar tegenwoordig willen we van onze developers dat ze meer innovatie brengen. Neem bijvoorbeeld Skate, Army of Two, Boogie en Spore, maar ook in sequels kun je vernieuwing brengen.

Bron: Insidegamer.nl

Mijlpalen in verkoop next-genconsoles Japan

Sony en Nintendo hebben met hun next-genconsole allebei een mijlpaal gehaald in de sales van hun thuisland. Om te beginnen met Sony: Deze gigant verkocht tussen 11 november 2006 en 15 juli 2007 1,01 miljoen PS3's in het land van de rijzende zon. Nintendo daarentegen wist tussen 2 december 2006 en een onbekende datum rond 20 juli wel drie miljoen van haar nieuwe console, de Wii, te verkopen. Daarmee is Nintendo voorlopig de winnaar in de strijd tussen de twee giganten in hun thuisland, zeker als je kijkt naar het gat in de huidige sales. Echter, beiden hebben nog een aantal grote games achter de hand, dus het kan nog alle kanten op.

Bron: Insidegamer.nl

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...