Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1586197

Jubileum editie - De Tien


Dutchy3010

335 bezichtigingen

Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?  

91 leden hebben gestemd

  1. 1. Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?

    • 10%
      5
    • 20%
      6
    • 30%
      1
    • 40%
      2
    • 50%
      11
    • 60%
      6
    • 70%
      4
    • 80%
      7
    • 90%
      40
    • 100%
      0

This poll is closed to new votes

OWN50banner.png

Bij het feest van dit jubileum kan “De Tien” natuurlijk niet missen, voor deze “De Tien” hebben we dan een onderwerp bedacht die honderd procent aansluit bij dit jubileum. Het onderwerp van deze “De Tien” is dan ook: De Tien beste “OWN” edities aller tijden! Ik zou zeggen veel lees plezier ;) .

10

De nummer tien van deze speciale edities is een van de eerste edities ooit gemaakt. Het is editie nummer 8. Deze editie was overigens anders als een normale editie van OWN, het was namelijk eenmalig mogelijk om als niet oceans lid een rubriek te schrijven, vier personen deden dit.

9:

Negende is onze 25ste editie geworden. Een mooi jubileum, maar wegens andere special editions was er besloten hem niet hiermee te betitelen. Toch viel deze OWN op door de hoge kwaliteit van alle rubrieken. Een mooie editie dus :Y .

8

Een niet speciale, maar toch erg goede OWN was nummer 19, deze werd door jullie leden dan ook getipt en kwam uiteindelijk terecht op de achtste plek. In deze editie nam Dutchy3010 het voortouw met maarliefst 3 extra rubrieken, naast haar standaard rubrieken.

7:

Nummer zeven van deze week is de editie waar “Het”, de samenvoeging van forum + site en de komst van blogs etc., aan het ligt kwam. Het was dan ook de eerste keer dat OWN uitgebracht werd in het blog. Ik heb het dan natuurlijk over editie 14!

6:

Editie 13 vinden we terug op de zesde plek. Het was de tweede editie die op zaterdagavond uitkwam, naast dat feit was dit ook geen speciale editie, maar aan de plaatsing gezien zeker niet de slechtste(al kon je dat wel verwachten met het editie nummer ^_^ ).

5:

Ook hier een “niet special rubriek”, het is dan ook namelijk editie 18. Deze editie was als een van de weinige op tijd klaar, aldus de inleiding. Ook werd er gezegd dat zelfs Jowx zijn rubriek op tijd af had terwijl hij dit stellig ontkende. Ondanks de snelheid was de kwaliteit niet slecht geworden, integendeel zelfs. Een verdiende 5e plaatst dus.

4:

Op nummer vier vinden we de eerste grote special editie terug, het is tevens ook de laatst uitgegeven. Ik heb het dan natuurlijk over editie 22, de kerst special. Naast de standaard rubrieken, met een kerstsfeertje, stond deze OWN vol extra kerst dingen als kerstliedjes, kerstgames en de befaamde puzzels. Ook stond er een interview in met alle redacteuren, kortom een bomvolle editie.

3:

De nummer drie van deze speciale editie van “De Tien” is geworden: Editie 19, de sinterklaas editie. Even als de kersteditie waren hier naast de normale rubrieken ook extra rubrieken, wederom een leuke puzzel, maar ook sinterklaas games, liedjes en gerechten. Alles klopte gewoon in deze editie en vandaar de derde plek.

2:

Nummer twee van deze week is wel een hele special editie geworden, ons eerste jubileum: Nummer 10. In deze editie was alleen een klein stukje gemaakt door Jowx, maar wel een van de beste. Deze editie was volledig in de sfeer van het allereerste forum krantje, van Slimm en .Levi., kortom een genot om naar te kijken. Jullie dachten hier ook zo over en uiteindelijk belande hij op de tweede plek.

1:

De nummer 1 in het onderwerp: De Tien beste “OWN” edities aller tijden is geworden: Editie 1. In deze eerste editie werd OWN bekend gemaakt aan het publiek en dit bleek zeker in de smaak te vallen. Zonder deze Editie waren we nooit zover gekomen en we zijn er dan ook erg trots op.

Dit was dan weer deze special editie van “De Tien”, ik hoop dat jullie hem leuk vonden. Volgende week is er weer een normale editie van “Uit Den Ouden Doosch”, tot dan.

De Tien

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...