Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1586196

Jubileum editie - Het leukste van!


Dutchy3010

268 bezichtigingen

Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?  

91 leden hebben gestemd

  1. 1. Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?

    • 10%
      5
    • 20%
      6
    • 30%
      1
    • 40%
      2
    • 50%
      11
    • 60%
      6
    • 70%
      4
    • 80%
      7
    • 90%
      40
    • 100%
      0

This poll is closed to new votes

OWN50banner.png

Welkom bij de 50ste editie, een feest editie, een speciale editie. Daarbij hoort natuurlijk een speciale Grappenhap. Deze week verzamelde ik allerlei grappige of gewoon leuke stukjes over de 49 vorige edities.

Het eerste stukje komt uit de kersteditie van Weekly Collumn.

Attack of the nerds!

O mijn god, een meisje meldt zich aan op het forum!! Paniek!! Iedereen haalt zijn beste pakje uit de kast en gaat zich opeens als echte heer gedragen. Nouja, iedereen.. Ongelovelijk wat een ophef een simpele foto kan veroorzaken, althans, de jongens die de foto zien. Flaming is op het forum niet toegestaan, maar mag je je eigen dan wel 'flamen' door je zelf zó voor schut te zetten? Ieder zijn eigen hobby, maar kom op.. Maar om wie gaat het eigenlijk? De naam is carcrash en de betreffende foto's zijn hier te bezichtigen, verder kan je de overige info in haar profiel vinden die zich hier heeft gevestigd.

Eigenlijk is de naam niet eens zo vreemd, vrouwen achter het stuur zorgt voor problemen. Carcrash is daar blijkbaar geen uitzondering op en heeft van haar probleem haar bijnaam gemaakt, zo kan je ook met je vrouwelijke eigenschappen omgaan. Je kan ze volledig negeren en vol blijven houden dat je wél kan rijden, of je geeft alles toe en maakt er zelfs je bijnaam van. Maar goed, het ging dus om de aanvalgolf uit de duisternis van het GTAForum. Behalve de toch wel opmerkelijke reacties in het foto-album was er ook nog een klein 'rellertje' in een besloten forum, wie weet wat er nog zal volgen.

Aangezien het allemaal altijd nóg erger kan stel ik aan alle meiden voor die dit nu lezen en nog niet geregistreerd zijn om dat nu te doen en je foto te posten. Waarschijnlijk maak jij een eind aan heel het GTAForum, maar dat moet dan maar. De gevolgen blijven wel op eigen risico, ik geef alleen maar een kleine hint.

Jowx



--------------------

Een tweede is een hele rubriek, het betrefd hier een PLEE, met de grote :D

smiley contest.

klikkie

--------------------

Een ander stukje komt uit ongezouten, meerbepaald het stuk waarin de geheel anonieme Jorian iets kwijt wil.

De Anonieme Jorian!

Ik zit hier met iets wat me al een tijdje stoort. Ik dacht eraan om er een topic over aan te maken, maar dan krijg je weer allemaal van dat soort dingen; 'dit hoort hier niet' en 'het maakt niets uit'. Toen kwam er iemand op MSN aanlopen, geheel onbekend. Deze zei letterlijk het volgende: 'Kan je een stukje voor 'Ongezouten' schrijven?'. Ik vond dat wel een leuk idee en antwoorde dus postief, inclusief de vraag waarover dat moest gaan. Dit vage persoon antwoorde: 'over de cupmaat van Global Moderators', dat vond ik wel interssant. Maar het is een punt waar ik één bepaald persoon hard op kan raken, dat is jammer. Want als je dit verder verlicht, samen met het punt dat wij gemiddeld de grootste rondingen hebben van heel Europa zouden we er zo achter kunnen komen óf dit ook bij computerverslaafde past, waar ik zelf overigens niet bij hoor. :sigaar: Nee, dat doe ik dus niet. Omdat ik bang ben om telleurgestelt te worden, maar wat maakt dat uit? Het gaat om het innerlijk en niet om het uiterlijk! Maar welke van de twee komt er dan uit tijdens het internetten? Je kan moeilijk je uiterlijk én innerlijk tegelijk over een toetsenbord eruit gooien. Ik weet zeker dat als je dit beschrijft er een aantal grote fouten in komen te zitten, en dat willen we toch niet?

--------------------

Een vierde, betreft hier de 113 reacties tellende 25ste editie van Jowx’ Collumn:

Te lang om hier te plaatsen, 1 Klik is voldoende om er te komen.

--------------------

Het leukste van 50 keer OWN

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...