Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1585643

Editie 51 - Ongezouten part 2


Dutchy3010

354 bezichtigingen

oc_own_ongezouten.jpg

Jullie vragen je misschien af, waarom in een nieuw item? Dat is heel simpel. Voor het eerst sinds lange tijd is er een hele positieve ongezouten. Dat vond ik wel een extra item waard!

Wanneer je dit leest, zul je waarschijnlijk denken:"Weer wat gezeik over een paar posts". Wel, dat wordt in deze ongezouten anders.. Na 50 edities van mierenneukerij, gezaag en druktemakerij, ga ik nu eens iets positief vertellen. Iets waarvoor veel, héél veel leden dankbaar moeten zijn en (hopelijk!) ook een aantal aangesproken voelen. Ik zal niet meer rond de pot draaien, ik heb het over:

Behulpzaamheid

Ieder (actief?) lid heeft wel eens een vraag waar hij/zij niet uitkomt. Natuurlijk kan je die op het forum stellen, daar dient het onder andere voor. Waarschijnlijk krijg je dan veel antwoorden, die je verder opweg helpen. Maar beeld je eens in dat die posts er niet zijn.. Misschien zou je dan nu nog met die ene missie vast zitten, wie weet zou je nog altijd niet weten hoe je een plaatje in je signature zet. Inderdaad, zonder die posts is het forum niets. Natuurlijk moeten we niet de posts bedanken, maar de posters. Degene die andere helpen, zonder er iets voor terug te vragen. Degene die altijd klaarstaan om een uitgebreide post te maken. Degene die dag in, dag uit, mensen tevreden maken door ze te helpen. Zonder hen zou gtaforum niet meer bestaan.. Ze worden maar amper bedankt voor al die posts, af en toe komt er eens een reactie met "bedankt", maar dat is het dan wel. Deze mensen verdienen meer, ze steken er tijd in om ons te helpen en wat doen wij? We bedanken ze maar amper. Zonder al deze mensen(het zijn er een hoop!) zou het forum niet bestaan, zouden veel mensen niet geholpen zijn. Ze verdienen het dus om bedankt te worden, allemaal. Al heb je 1 post gemaakt met een simpel antwoord, of 5000 posts met allemaal uitgebreide antwoorden, je hebt andere geholpen! Daar draait het forum rond, vragen & helpen. Daarom zou ik bij deze iedereen willen bedanken die ooit iemand heeft geholpen, die dat nu nog steeds doen en die dat nog gaan doen...

BEDANKT!

Groetjes,

Een anoniem lid :)

2 reacties


Recommended Comments

Bedankt zichzelf :puh: Tsja je kunt niet verwachten dat iedereen die je helpt jou dan ook bedankt. Ik heb ook ontzettend veel mensen geholpen met savegame's, hulp in GTA fora etc. Ik ben zelf begonnen met het hele Savegame-aanvraag concept hier op het forum, wat nu 1 van de populairste dingen hier op het forum is. Hoeveel savegame aanvragen zijn er nu wel niet behandeld door mij en door vele andere leden van dit forum? Heel veel ja, soms krijg je een bedankje soms niet. Voor het opzetten van het hele concept heb ik nooit een bedankje gekregen, dat is natuurlijk jammer maar zoiets kun je niet eisen. Sommige mensen bedanken je voor een behulpzame post, andere reageren er niet op. En ja dat is soms wel irritant, daar ben ik het met je eens. Maar je kunt het niet verlangen dat iedereen bedankt zegt. Volgens mij bedank jij nou alle (ex)behulpzame leden, nou bedankt voor hhet bedankje ^^ :)

Link to comment

Ik ben het volledig met je eens, anoniempje. :) Wat dat betreft is dit forum gewoon een uitzonderlijk forum, ik ken namelijk genoeg fora waar je binnen twee weken (als je geluk hebt) 'ns een antwoordje kunt verwachten waar je dikwijls nog niet veel aan hebt. Op dit forum staan sommigen zelfs nog ruzie te maken over wie er het eerste mag posten! Hoewel sommigen maar al te graag klagen over dit forum, mag iedereen toch ook wel weten dat dit een uitzonderlijk speciaal forum is, want fora zoals deze kom je toch maar bar weinig tegen. Fantastisch georganiseerd, fantastische leden, fantastische onderhouders en ga zo nog maar even door. Mijn complimenten, aan iedereen hier! :tu:

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...