Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1586224

Editie 53 - De Tien


Dutchy3010

426 bezichtigingen



blog-3251-1170533207.jpg

Deze rubriek is geschreven door Wijst.

Deze week gaat De Tien over de top tien dorpen in San Andreas, ik heb deze rubriek geschreven op basis van >>dit<< topic.Jullie hebben er dus zelf over gestemd, ik heb jullie posts door gelezen en een paar leuke in deze rubriek verwerkt.

10

Op tien is geëindigd Las Payasadas,dit dorpje is bekent om The World’s Biggest Cock. Dit is de enorme kip die reclame maakt voor de winkel Pecker’s Feed and Seed. De Cock Rock is hier tevens ook in de buurt te vinden.

Reacties : Geen reacties kunnen vinden.

9

Op negen is geëindigd Montgomery, dit dorpje heeft zo’n 3.623 inwoners, en heeft een goede verbinding met Los Santos door de Montgomery Intersection. In het dorp zijn onder anderen een ziekenhuis en de Inside Track Betting Shop te vinden. De naam Montgomery betekent Berg Gomery.

Reacties: Geen reacties kunnen vinden.

8

Op acht is geëindigd Las Barrancas, dit dorpje is bekent om de dam die er dicht bij gelegen is de Sherman Dam genoemt. De naam Las Barrancas komt uit het spaans het betekent de ravijnen,en verwijst naar de legende van Kolonel Henry Bolt. Een kolonel die in 1842 met zijn legioen een ravijn instorte.



Reacties: Geen reacties kunnen vinden.

7

Op zeven is geëindigd Bayside met 3 stemmen, dit dorpje heeft een prachtige jacht haven. Ook kan je er een helikopter platform vinden waar je een Maverick of een Sea Sparrow. Ook heeft er op een van de bergen een vuurtoren gestaan, waar nu alleen nog de fundering van is overgebleven.

Reacties:

Van Jantje III

Ik vind Bayside het mooiste dorpje. Het ligt lekker aan de zee en je kan lekker varen.

Van Squadward

Bayside, schilderachtige, mooie huisjes met een mooi uitzicht , daar zou ik wel willen wonen. Blueberr, komt dichtbij maar Bayside is het beste.

6

De nummer 6 van deze week is Dillimore, dit dorpje ligt naast Los Santos en heeft zo’n 2.130 inwoners. In het dorpje kun je een politie bureau, kapper en een Pay’n Spray vinden.

Reacties:

Van Cabron

Ik vind alle dorpjes wel leuk maar de leukste vindt ik Dillimore.

de countryside dorpjes hebben iets, ik weet niet wat maar altijd als ik er ben vindt ik het er super. maar ook vindt ik ze weer raar omdat ik een keer daar heel erg geschrokken ben toen er ineens een vliegtuig neerstortte. ik vindt het gewoon super vet in die country side dorpjes maar dillimore het meeste want die missie van catalina met die bank daar beroven is gewoon vet.

5

Op nummer vijf is geëindigd Blueberry,dit is een dorp met ongeveer 1.309 inwoners. Bluberry betekent Bosbes, in het dorp is ook een Ammu nation en een slijter te vinden. Er zou trouwens ook een krankzinnige moordenaar rond dwalen op een bijgelegen heuvel met een ketting zaag. Maar dit gerucht is echter nog niet bewezen.

Reacties:

Van SWYV

toen ik dit screenshot zag, wist ik al meteen dat Blueberry mijn lievelingsdorp gaat worden

(Screenshot in dat topic te vinden)

4

Onze nummer 4 is El Quebrados,de naam is afkomstig uit het Spaans en betekent De Breuk. Dit zou een verwijzing kunnen zijn naar de geologische breuklijn in San Fierro. In het dorpje zijn ook een ziekenhuis en een politie bureau te vinden.

Reacties:

Van Hanneswaco

El Quebrados vind ik ook wel eens de moeite waard!

3

We zijn nu begonnen aan de top 3 dus dit zijn de dorpen die jullie top vinden ! De nummer drie is geworden Palomino Creek, dit dorpje heeft zo’n 6.836 inwoners. In het dorpje is is ook iets heel speciaals te vinden, een Park’n Pray dit is een drive-in biechtstoel aan de straat waar je 24 uur per dag je zonden kunt doen. Het dorp bevat dus een Kerk,bank een Cluckin’ Bell en een Ammu-Nation.

Reacties:

Van gta sa gamer

Palomino creek

Weet niet waarom vind het gewoon een leuk dorp ik vind trouwes de Red country dorpjes de leuksteFlint country is saai en Bone countty hou ik ook nie van.

Van Verrity

Palomino Creek is lekker groot en de snelweg is vlakbij.

2

Het net niet populairste dorp is Fort Carson, dit is het grootste dorp van San Andreas ookal wonen er maar ongeveer 369 inwoners. Het is genoemd naar de oude Fort Carson, in het dorp zijn ook een ziekenhuis, 24-7 winkel en een politie bureau te vinden. Het dorp licht in de buurt van Area 69 en The Big Ear.

Reacties:

Van Only GrandTheftAuto

Ik vind Fort Carson het leukst want daar heb je een mooi savehouse en het dorp is best groot

Van Dukeboy

Fort Carson vind ik luek veel toegang tot andere steden

1

De nummer 1 is geworden Angel pine, met 9 stemmen vinden jullie dit het populairste dorp. Het dorpje licht tussen de naaldbossen aan de voet van Mount Chiliad, en de meeste mensen van de bevolking van dit dorpje zijn houthakkers. In het dorpje zijn een ziekenhuis en een Cluckin’ Bell.

Reacties:

Van Groot-Duimpje

Angel Pine ik vind het daar gewoon gezellig !

Van Verrity

Angel Pine is zo geweldig want Mount Chilliad is daar.

Van Ereptile

Ja Angel Pine vind k super gezellig!! leuk als je een boswandeling wilt maken ofzo. Dichtbij San Fierro en ook vlakbij t strand.

Dit was De Tien van deze week, ik hoop dat jullie het met plezier gelezen hebben. Ik vond het heel erg leuk om deze keer De Tien te mogen maken.

6 reacties


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...