Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1586231

Editie 54 - Ongezouten


Dutchy3010

402 bezichtigingen

oc_own_ongezouten.jpg

Deze rubriek is geschreven door 'Dutchy3010'.

Zit je ergens mee, of wil eindelijk je (ongezouten) mening ergens kwijt kunnen? Aarzel niet en stuur het op naar Dutchy3010. Je kunt je zowel anoniem als met naam opgeven. Als je anoniem wilt, wordt je naam aan niemand bekend gemaakt!

Topics in Feedback

Het valt mij de laatste tijd op dat als er ruzie is, er vaak een topic wordt geopend in Feedback, zodat het hele forum erbij betrokken wordt. Ik vind dit hoogst onzinnig, als je ruzie hebt met de crew of andere leden, los dat dan alsjeblieft op via msn of PB. Het Feedback subforum is gemaakt als je vragen hebt of fouten hebt gevonden in het forum. De crew probeert het forum schoon, netjes en mooi te houden, dus als jouw topic gesloten wordt of als je een warn krijgt, zal hier heus wel een goede reden voor zijn. En het is echt niet zo dat iedereen die het eens is met de crew meteen een heilig boontje is die SL+ wilt worden. Ikzelf, als 'gewoon' lid, ben het ook niet altijd eens met de crew. Maar, als je ruzie hebt, los het dan alsjeblief op via msn of PB, en niet in Feedback, zo houden we ons mooie forum schoon en netjes. Zoals ik Joriz een keer heb zien zeggen, dit forum is geen schandpaal, dus ruzies hoeven niet openbaar besproken te worden. Zo blijft het forum aantrekkelijk voor anderen, waardoor we nog meer leden krijgen. Zo. Ik heb gesproken.

Groeten,

Een 'gewoon' lid.

De crew

Ik lees de laatste tijd gigaveel commentaar om de crew soms klopt het soms niet. Maar moeten we daarover zitten zagen. Als sommige zeggen dat de crew corrupt is, laat ze dan toch lekker en laat ze eerst bewijs vinden. Er is mss wel vriendjespolitiek aan de gang, maar hoe kan je het oplossen alle leden laten stemmen wie SL mag worden. Get A Life, sommige superleden zijn gekozen door vriendjespolitiek. Dat is waar, maar sommige verdienden het, maar wat zeg ik. De meesten verdienen het. En daar hoef ik niemand van te overtuiging. Er zijn idd. mensen die zeggen dat de hele crew corrupt is laat ze gewoon. Ik heb dit geschreven na het topic van Jowx waarin het mij toch even te veel werd. Probeer alsjeblieft niet te zoeken wie ik ben, nee zoek gewoon een leven inplaats van dat te doen.

Mvg

Anoniem lid dat zijn mening uitte.

Reacties die zeggen dat de mensen die het ingezonden hebben zogenaamde "crewlikkers" zijn, worden per direct verwijderd.

2 reacties


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...