Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1586217

Editie 54 - De Tien


Dutchy3010

363 bezichtigingen

Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?  

91 leden hebben gestemd

  1. 1. Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?

    • 10%
      5
    • 20%
      6
    • 30%
      1
    • 40%
      2
    • 50%
      11
    • 60%
      6
    • 70%
      4
    • 80%
      7
    • 90%
      40
    • 100%
      0

This poll is closed to new votes

blog-3251-1170533207.jpg

Deze rubriek wordt geschreven door Ikkes

Na twee weken van afwezigheid van mijn kant ben ik deze week weer terug en wel met een kers verse “De Tien”, je zou denken: ”Alweer een “De Tien :?. Ja, alweer een “De Tien”. Hier is maar een reden voor en ook een goede, aangezien we al een jaar bezig zijn is de put van ideeën nu toch echt wel leeg en om elke week een lid te bespreken is ook niet alles, daarom zijn we nu volop opzoek naar een idee om Uit Den Ouden Doosch levend te houden en dat kost jammerlijk genoeg tijd. Gelukkig word deze periode Uit Den Ouden Doosch dus vervangen door “De Tien”.

Het onderwerp van deze week is een bedenksel van Dutchy3010 en het is dan ook geworden:

“De Tien gekste namen voordat de persoon het inizcht kreeg voor een naamswijziging”.

Veel leesplezier;) .

10:

Op nummer tien vinden we een oude bekende terug en wel: Upstream. Voordat hij het licht had gezien had hij toch wel de meest verkeerd geschreven naam en daarom krijgt hij de nummer 10 op zijn naam gespeld. Zijn naam was: DMWTM30, of moesten de letters nou in een andere volgorden :? .

9:

Het volgende slachtoffer van deze “De Tien” is geworden: Warrior. We vermoeden dat hij tijdens het intypen van zijn forum naam aan het drinken was en vervolgens knoeide waardoor zijn toetsenbord op het laatste bleef hangen, zijn naam was dan ook: gtasa rulezzzzzzzz.

8:

Nummer acht is toch wel een van de grootste online GTA fans en dat is ook onmiddellijk te zien in zijn oude naam: grand theft auto online. De persoon die deze naam een fikse periode heeft gedragen is niemand minder dan: gta soldier.

7:

Een persoon die zich volgens hem in eerste instantie toch echt op het Ajax forum geristreerd had en daarom ook de naam: A.F.C.A droeg kwam later gelukkig tot inkeer en liet zich gelijk drastisch hernoemen tot: Gtakiller94. Hij is overigens een van de weinige uit deze “De Tien” die nu nog op het forum rond dwaalt.

6:

Net buiten de top 5, maar daarom niet minder leuk is onze enige echte grote RHCP-fan. Dit weet ik simpel door zijn namen te bekijken alleen was de eerste toch wel aan de lange kant, het was namelijk: Ceke Red Hot Chilli Peppers 69. Gelukkig liet hij zich vervormen tot: The Peppers. Eigenaardig aan deze naamwijziging is dat het lid The Peppers helemaal niet bestaat. Toch is hij zesde geworden :puh: .

5:

De eerste persoon uit de top vijf is een persoon die zo vol was van GTA dat hij het liefste het overal opschreef en ook zo vaak mogelijk. Hetzelfde lot moest zijn naam ondergaan met gevolg dat het werd: *gta* gta*gta*. Gelukkig voor die arme naam werd dit omgebogen tot timERZ.

4:

Dat zelfkennis de beste kennis is weten we, maar je kan ook overdrijven. De nummers 4, 3, 2 en 1 zijn hier mooie voorbeelden van die net te ver gingen en het in hun naam lieten opnemen. Om te beginnen bij nummer vier: oeneboy. Gelukkig kreeg hij de mogelijkheid tot opereren en kwam hij als een gezoende ZUMZUM eruit rollen.

3:

De nummer 3 van deze “De Tien” is zoals hierboven gezegd iemand met net iets te veel zelfkennis, zo noemde deze persoon in kwestie zich: Master of Disaster. Gelukkig trok dit onheil na een periode weg en kon hij zich om laten dopen tot zijn eigen vertrouwde naam: -Karel-.

2:

Maar er is altijd een die nog meer te koop loopt met zijn kwaliteiten en zelfs dingen die je eigenlijk helemaal niet wilt weten, zo weten we dankzij zijn oude naam dat P-Jamma zich niet altijd netjes gedraagt op het toilet, zijn naam was dan ook: Nasty-Toilet-Man.

1:

Nummer 1 van deze “De Tien” heeft toch wel een rare naam gedragen, maar we moeten hem nageven: Hij is wel eerlijk. De meeste mensen scheppen op dat ze iets heel goed kunnen en dan blijkt dat vaak tegen te vallen. Deze persoon gaf eerlijk toe dat hij nog wat training nodig had, hij ging dan ook door het leven als: DeManDieGTANogNietKan. Nu dwaalt hij rond als Spark. In zijn signature is trouwens te zien dat hij het nu wel kan:

SPARK

-

DeManDieGTANogNietKan. NuDusWel!

Dit was “De Tien” voor deze week, wat het volgende week is weet ik dus nog niet. In iedergeval: Tot volgende week!

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...