Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1580664

Editie 54 - Hot Topics


Dutchy3010

514 bezichtigingen

Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?  

91 leden hebben gestemd

  1. 1. Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?

    • 10%
      5
    • 20%
      6
    • 30%
      1
    • 40%
      2
    • 50%
      11
    • 60%
      6
    • 70%
      4
    • 80%
      7
    • 90%
      40
    • 100%
      0

This poll is closed to new votes

blog-3251-1170533127.jpg

Deze rubriek is geschreven door Thundercover!

Welkom bij de enige rubriek die 'Hot Topics' heet. Vanaf deze editie zal ik, Thundercover, hier de scepter zwaaien. Om te beginnen ga ik kristof01 bedanken voor zijn inzet voor Hot Topics, wat alweer vanaf Editie 26 actief is (toen nog onder controle van TheGuardian). Om mijn regime hier te beginnen werden de stoffer en blik door de rubriek gehaald. De saaie optocht van de naam, link, starter en commentaar van het topic is verbeterd (zodat je er niet in 4 tellen doorheen bent), de graphics zijn gewijzigd en twee nieuwe onderdelen zijn toegevoegd. Ik wens jullie veel plezier met deze Hot Topics!

post-13783-1187805023.png

School door gtaman122

Vanaf deze editie is het onderdeel Super Hot Topic toegevoegd. Dit is een soort Hot Topic van de week.

De scholen beginnen deze week weer en dus was het weer tijd voor vragen over school. Aangezien niet iedereen tegelijk met school begint, vroeg gtaman122 zich af wanneer de leden van GTAForum weer naar school moesten. Hieruit bleek niet alleen dat veel van de leden eigenlijk nog niet GTA mogen spelen, maar ook dat veel leden geen zin hadden in school. Sommige leden gaan naar een nieuwe school en vinden dat wel spannend, anderen zijn alweer een paar dagen of zelfs langer bezig. In ieder geval stonden er in twee dagen meer dan 40 reacties in en mede daardoor het Hotste Topic.

post-13783-1187786892.png

Waarvoor zouden toeristen naar jouw woonplaats moeten komen? door powerpats

Hoe hij op het topic kwam, is nog steeds een mysterie, maar het is door de keuring heen gekomen en dus een Hot Topic. In dit topic-met-een-lange-naam vroeg powetpats zich af waarvoor toeristen naar jouw woonplaats moesten komen. Leden meldden hun woonplaatsen en prezen die de hemel in. De trotse burgers startten reclamecampagnes om toeristen naar hun plaats te lokken. Zoek je nog een plaats om je vakantie te vieren, dan kan je in dit topic zeker terecht!

post-13783-1187786892.png

Vlaams door sevaboy

In dit afgesplitste topic zegt sevaboy dat Vlaams is afgeleid van het Frans. Al snel is er een discussie of Vlaams is afgeleid van het Frans of het Nederlands. De aanhangers van het Nederlands komen met een behoorlijk aantal bronnen, terwijl de aanhangers van het Frans ervaring inzetten. De geschiedenis komt ook nog even langs, net als het West-Vlaams. Let op: dit topic is niet geschikt voor leden die allergisch zijn voor discussies.

post-13783-1187786892.png

Rijd jij door rood? door KrimpenDrummer

Binnen 25 uur 36 reacties bij de andere leden lospeuteren is niet voor iedereen weggelegd, maar KrimpenDrummer vroeg zich alleen maar af of anderen ook gewoon door rood rijden en kreeg een stormvloed van reacties. Om de reacties makkelijk samen te vatten, was er een poll toegevoegd. De uitslag zelf was niet erg verrassend: iedereen rijdt bijna altijd door rood. Meestal omdat ze gewoon door willen rijden of haast hebben. Maar ja, dan loop je weer sneller kans op beschadigde auto...

post-13783-1187794209.png

Skin door Crifox

Vanaf deze editie is het onderdeel Burned Topic toegevoegd. Ik duik in de archiefdozen van het forum voor oude topics, die voor Hot Topics hadden kunnen doorgaan. Het is niet de bedoeling dat je deze topics gaat bumpen.

Het forum is geüpdate naar IPB2.1 en daardoor is de oude Caliskin verloren gegaan. Veel leden vinden de nieuwe (tijdelijke) Invisionskin niks en Crifox opent daar een topic over. Binnen een dag zijn er meer dan 80 reacties gegeven over welke skin de leden willen. Het topic blijft uiteindelijk steken op 98 reacties. Niet erg lang daarna kwam de CaliRed skin op het forum en bijna een jaar na dit topic de huidige skin. Of de CaliRed skin ooit nog terug zal keren, blift voorlopig een mysterie waar misschien zelfs de admins geen antwoord op hebben.

post-13783-1187786892.png

Dit was Hot Topics voor deze week. Heb jij een Hot Topic gezien? Stuur een PB naar Thundercover. Voor andere reacties kan je op dit blogitem reageren. Het is niet de bedoeling om het topic van Burned Topic te bumpen of je bericht daarvan te editten. Tot de volgende week!

2 reacties


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...