Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1579776

Editie 11 - De Snuffelaar


Dutchy3010

509 bezichtigingen

blog-33831-1160174124.jpg

Deze rubriek is geschreven door SummerBase

Opblaas Schaap

Met de komst van GTA-Sheep in 2005 konden we het haast niet meer laten, het hele forum wordt onderhouden door dieren: een eekhoorn en een schaap en nog een aantal andere gedierten, maar de firma Blaas & Pop komen met een nieuwe uitvinding. Namelijk de Opblaas Koe: Toen ik de catalogus binnen kreeg met Cadgets maandag ochtend zag ik het plastic prulletje staan en ik kon niet meer zonder ik belde direct het nummer wat me uiteraard 1 euro per minuut koste maal 30 minuten, maar we hadden het er voor over. Eenmaal besteld eenmaal ontvangen. We opende de verpakking en na 2 uur blazen en puffen hadden we hem opgeblazen en tot onze verbazing maakte het schaap ook nog geluid. Dus GTA-Sheep kan de deur uit en welkom Opblaas (GTA-)Sheep! Kijk 'hier' het voorbeeld van deze prachtige OpblaasPop Schaap. Ben je hem zat dan kan de deur open voor GTA-Sheep, want die is natuurlijk echt!



Automatische Middelvinger!

Ben jij dat gezeur helemaal zat: Je rijdt op de snelweg en je moet wel een stuk of 25 keer je middelvinger opsteken, omdat de één weer de bikini naar beneden trekt op de achterbank. Of een viezerd zit naar je te gluren. Daar heeft de handels en goederen zaak Arie van het staartje iets op uitgevonden. Hij vond de Automatisch Middelvinger uit. Een uit plastic bestaande middelvinger die gepatenteerde waarde bezit. Druk op de meegeleverde opblaas bal en de vinger inhaleert de lucht in en uit waardoor het middelvingertje op en neer ging. Wij vonden het prachtig, maar hij het uit testen kregen we wel een aantal klappen van de sterke jongens. Wel uitkijken dus bij wie je het doet hé? Wil je hem toch hebben dan is het op eigen risico 'hier'.



Schok Kauwgom

We hadden eerder al eens een Schok Pen in de Snuffelaar gehad, maar we kregen daarbij ook een boekje waar het ons uiteraard destijds om ging. Daarna hebben we direct de Kauwgom besteld, maar door een technische hoorstoornis van de mevrouw aan de telefoon kregen we nog geen kleine 7 weken later de Kauwgom. Nou onze aardige Pietje II was wel bereidt om een heerlijk stukje kauwgom van mij (SummerBase) te proberen nou dat heeft hij geweten. Zijn hele tong was verbrand en zijn hoofd is totaal verminkt. Het kan dus ook fout gaan, maar ga er niet vanuit en koop dus de kauwgom op iemand ander mans hoofd te verminken. En dit maal zijn wij niet verantwoordelijk voor hersenletsel. Klik 'hier' om een voorproefje te zien van dit kauwgom ideaal.

- - -

Ben jij geïnteresseerd in Gadgets, heb jij een aantal gezien en vind je het nodig om ze in deze Rubriek te plaatsen. Stuur een Persoonlijk Bericht naar SummerBase en wie weet komt jou Gadget wel in dit stuk: ‘Oceans Weekly News’. Jij kan ons dus ook helpen deze Krant te verbeteren, maar we kunnen natuurlijk niet iedereen zijn Gadgets vertonen. Ik selecteer de beste en origineelste Gadgets uit en die worden er dan eventueel bij gebruikt.

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...