Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1580659

Editie 55 - Test Jezelf!


Dutchy3010

390 bezichtigingen

Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?  

91 leden hebben gestemd

  1. 1. Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?

    • 10%
      5
    • 20%
      6
    • 30%
      1
    • 40%
      2
    • 50%
      11
    • 60%
      6
    • 70%
      4
    • 80%
      7
    • 90%
      40
    • 100%
      0

This poll is closed to new votes

Test Jezelf!



.. Deze rubriek is geschreven door Froodooo ..

Vandaag kun jij erachter komen of je nou echt verslaafd bent aan GTA Forum. De meeste mensen hier weten dat misschien al van zichzelf, maar als je het nog niet weet is dit een mooie test voor jou! Laten we maar beginnen!

Het eerste wat ik 's morgens doe als het weekend is...

- Ik ga proberen weer in slaap te komen, want ik ben verdorie om zeven uur al wakker geworden. Ik blijf in ieder geval liggen tot een uur of tien, misschien nog wel langer als het kan. (0 punten)

- Half negen is het al, mooie tijd om op te staan. Even snel ontbijten, en daarna duik ik achter de computer om GTA Forum even te checken op nieuwe dingen. De hele morgen is voor het Forum besteedt... (1 punt)

- Dit is mooi zeg, ik ben gewoon om zeven uur al wakker, en ik kan nu dus mooi mijn bed uitstappen en gelijk het Forum onveilig gaan maken. Dit zou ik wel de hele dag willen doen zeg, dat Forum is elke ochtend weer geweldig. (2 punten)

Zondagochtend, de dag dat je naar je oma op visite moet.

- Ik moet dan wel wat vroeger uit bed, maar als ik dan eindelijk bij oma ben, kan ik weer lekker helemaal wakker worden, want dat moet nog wel even gebeuren. GTA Forum komt misschien later op de dag nog wel een keertje voorbij, of misschien ook niet. (0 punten)

- Tja, het is niet altijd even leuk om weer helemaal naar oma te moeten gaan, maar het is daar toch altijd wel lekker gezellig. En kijk nou naar het vooruitzicht, de hele middag is vrij voor het Forum! (1 punt)

- Verdorie, dat meen je niet. Nou, ik moet toch echt mijn laptop mee naar oma, want anders kan ik 's ochtends al niet eens op het Forum rondhuppelen! (2 punten)

De school begint weer, want het is maandagmorgen.

- Tja, school is niet het leukste wat er is, maar je hebt in ieder geval de hele dag wat te doen. En het is natuurlijk ook veel beter om eens een keertje niet het Forum open te hebben staan.

- Ik kijk wel even of ik op school nog een mogelijkheid kan vinden om het Forum even te bezoeken, anders moet het gewoon maar vanmiddag na schooltijd.

- Verdorie, de week begint weer, en ik heb dus weer absoluut geen tijd voor het Forum. 's Morgens voor school en 's middags na school gelijk het Forum aan, dat huiswerk is geen prioriteit, het Forum moet worden bezocht!

Geef een rapportcijfer voor jouw verslaving

- 1 t/m 4 punten. (0 punten)

- 5 t/m 7 punten. (1 punt)

- 8 t/m 10 punten. (2 punten)

Goed, dat was de test, dan kunnen we nu naar de resultaten gaan kijken.

0 Punten

Totaal niet verslaafd, je hoeft absoluut niet continu op het Forum te zitten, en een dagje overslaan vind je ook geen ramp. Misschien moet je het ook maar houden zo, want als je echt verslaafd bent, zit je ook echt vastgeplakt aan dit Forum...

1 - 4 punten

Je geeft wel wat om GTA Forum, maar je eigen oma zou je er nog niet voor laten schieten, want zo belangrijk is dat Forum echt niet, het is gewoon leuk en daar blijft het bij.

5 of meer punten

De verslaving bij jouw is gewoon (bijna) een feit. Zorg er wel voor dat je nog andere dingen in je leven te doen hebt, en dat het Forum gewoon geen prioriteit is (al zul je dat zelf misschien anders zien).

4 reacties


Recommended Comments

Het eerste wat ik 's morgens doe als het weekend is...

- Ik ga proberen weer in slaap te komen, want ik ben verdorie om zeven uur al wakker geworden. Ik blijf in ieder geval liggen tot een uur of tien, misschien nog wel langer als het kan. (0 punten)

O MY GOD,

dit was precies wat ik vanochtend had, ik was om 6.59 wakker geworden en ging toen weer slapen en werd om 9:24 weer wakker (ik onthoud getallen op de een of andere manier vaak).

Leuke test Froodoo, maar je moet me niet meer zo in de gaten houden hoor :O

Link to comment

Ik heb ook maar 2 punten, maar dat komt omdat ik me me ook alleen thuis intresseer voor het forum. Ik ga er geen minuut voor thuisblijven en zeker er niet voor naar mijn oma gaan. Mijn oma rulzzz _O_

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...