Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1586251

Editie 55 - De Snuffelaar


Dutchy3010

412 bezichtigingen

Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?  

91 leden hebben gestemd

  1. 1. Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?

    • 10%
      5
    • 20%
      6
    • 30%
      1
    • 40%
      2
    • 50%
      11
    • 60%
      6
    • 70%
      4
    • 80%
      7
    • 90%
      40
    • 100%
      0

This poll is closed to new votes

oc_own_snuffelaar.jpg

Deze rubriek is geschreven door Summerbase!



Beste mensen, u zult het niet geloven, maar de ambachtelijke vishandelaar ''Henk Stikkieroker'' is gestopt met het roken van vis. Dit heeft de plaatselijke vis en paling rokers vereniging beslist. Deze maatregel is in stand genomen nadat diverse bewoners van het dorp ''Natteheuvels" niet meer rustig en veilig zonder mondkapjes door het dorp konden. Dit is dus opgelost en we kunnen dus nu beginnen met het "echte" nieuws rondom de gadget wereld. Ook wil ik melden dat mijn camera het begeven heeft en dat ik geen mooie afbeeldingen kon maken van Pietje II onder de douche... 'Euh? Gay?' Nee! :@ Pietje II is een vrouw dus... Alleen op het internet doet hij zich als een man voor, of eigenlijk zij, nouja whatever... Ik bedoel dus afbeeldingen maken van de prachtige producten.

Pak je pantoffels, pak je handschoenen, trek een lekkere bondjas aan. Want het feest gaat toch echt beginnen! De kip van de buurvrouw gaat bevallen en we krijgen een lekker ei! En daar moet de hele buurt bij zijn, natuurlijk, ja! Mensen, toch... De kip heeft een ei op straat gelegd! :dans: En wat doen we daar mee? We maken er een lekkere omelet van, en daar moet de burgemeester bij zijn, want dit is een staatsgreep! En wat heeft dit in hemels en godsnaam te maken met gadgets nou? De henk firma heeft iets uitgevonden waarmee je een kip kan programmeren waardoor hij op aanvraag een ei kan leggen, je kunt kiezen tussen: Turbo stand 1, 2 of 3, uiteraard kun je kiezen of het een hard gekookt ei is, of een zachtgekookt ei, of een ei a lá Pietjuh Zwei tiekens. Ook kun je kiezen tussen een aantal standen; Kuikentje dood, kuikentje gebraden, kuikentje levend zonder veren, kuikentje met veren gezond en een gewoon ei (dus een natte sik in het ei). Dan de gebruiksaanwijzing, plaats de "Ei floeper" in de ... van de Kip en uw kip zal zich stukken beter voelen. Voer is ook niet nodig, want met de afstandsbediening kun je de kip besturen.

Dames en heren, schreeuw het van de daken, gooi een ei tegen je buurvrouw, want het onmogelijke is toch gebeurd. De juf van de zuster van de maker het Franse menu in een grieks restaurant op de Bazar in Beverwijk is haar klompen kwijt. Ze ging naar de shoarma boer in de rechts-extremistische wijk ''Onderstal'' en kocht een broodje kebab met kerrie saus. Ze vrat het vlees uit het broden hoedje en stak haar poten erin. Het voelde sensueel, maar ook glad en glibberig tegelijk. Het was een sensatie om nooit te vergeten, de vrouw sloeg een slag in de ronten en kocht direct een hele vooraad. Een toevallige, zwerver, die geld had gebedeld bij de supermarkt zag dat en nam zijn voordeel eruit. Hij introduceerde het en nu is hij multi miljonair en kan in de duurste restauranten eten, waar hij maar wilt? Wat wil een zwerver nog meer! Ik zou het zo worden.

Nou dames en heren, pietskes zweis en alle andere voeren (blikvoer) ik hoop dat u genoten heeft en mocht u nog wat te vragen hebben, stel het dan zo snel mogelijk aan de ambachtelijke schoenmaker, kleermaker en plantenscheerder uit ureterp met de schele lantaarnpalen, die omgereden zijn door schele boeren. A jus! Chapeau! Au revoir, Mzzl, laterrr, see yoe lat0r, de ballen!

1 reactie


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...