Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1586218

Editie 55 - Game On


Dutchy3010

429 bezichtigingen

Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?  

91 leden hebben gestemd

  1. 1. Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?

    • 10%
      5
    • 20%
      6
    • 30%
      1
    • 40%
      2
    • 50%
      11
    • 60%
      6
    • 70%
      4
    • 80%
      7
    • 90%
      40
    • 100%
      0

This poll is closed to new votes

oc_own_gameon.jpg

Deze rubriek is geschreven door SamShine!

Halo 3 is goud!

Het is zover; een kleine maand voor de releasedatum van het laaste deel van de serie word er bekendgemaakt dat het spel 'gold' is. Dat houd in dat het spel klaar is om gebrand te worden, samen met de boekjes en alles in het hoesje gedaan kan worden, naar de winkels gebracht kan worden en dan wachten tot ze op de 26e van september verkocht kunnen worden. :)

Halo 3 is het laatste deel van 'die saga', een 'Halo 4' komt er dus niet. :O

Bron: Insidegamer.nl

Table Tennis voor de Wii!

Op de afgelopen 'Leipzig Games Convention' heeft Rockstar een game, ja hoe noem je dat.. Officeel is het aangekondigt, maar het is gewoon een port van de Xbox 360 versie, naar de Wii. Waarbij aardig wat graphise pracht, die de Xbox 360 versie had bewaard blijft. Wat wel knap is voor de Wii die altijd zo hard afgekraakt word op het feit dat de hardware niet het neusje van de zalm is. Daar hoef je gelukkig ook niet de volle pond voor neer te tellen; hij gaat, net als de Xbox 360 versie bij de release, voor € 40,- over de toonbank. :)

Tafeltennissen met een Wii-mote! 8)

Bron: Insidegamer.nl

Fifa Street 3 aangekondigt!

De straatvoetbalserie van EA krijgt een vervolg, na het redelijke eerste deel en het slechte tweede deel, gaat EA zich nu op het slagveld wagen met numero 3, die exclusief voor de next-gen consoles gaat verschijnen, want van eventuwele andere versies is nog niks bekend.

Het spel staaat nog gepland voor dit jaar; hopelijk maakt EA er wat van. :)

Bron: Insidegamer.nl

Haze voorlopig exclusief voor de Playstation 3!

Het spel waarin je epo geen epo is, maar 'Nectar'; Haze, word vanaf nu alleen maar ontwikkeld voor de Playstation 3. Ubisoft wil zich volledig daarop concentreren en zo alles uit de Playstation 3 halen. De Xbox 360- en PC- versie worden dus 'uitgestelt', dat ze later alsnog verschijnen lijkt me niet meer dan logisc, aangezien dat toch een behoorlijk aantal potentiele kopers zijn. :)

De PS3 versie van Haze licht rond november dit jaar in de schappen.

Bron: Insidegamer.nl

Manhunt 2 kán niet verboden worden!

Herr-Ball.. Ehm, Hirsch Ballin, onze minister van Justitie, heeft laten weten dat Manhunt 2 in Nederland niet verboden kan worden, volgens de wetgeving. Volgens meneer Ballin is het ''absoluut onwenselijk'' dat mensjes onder de 18 dit spel kunnen spelen, maar ze het spel niet kunnen verbieden voor mensen die meer dan 16 lentes tellen.

Jammerlijk wil hij er alles aan doen voor een strikte regel binnen de EU, maar voorlopig kunnen wij nog vollop geweldadige games ontvangen, in tegenstelling tot Engeland en Duitsland. 8) Of de Belgen dat licht nog zullen zien weet ik niet, anders hoeven ze (gelukkig) niet zo ver te reizen. :)

Bron: Gamer.nl

Voorlopig geen Metroid meer!

Waar Piet-Herr, grote fan van alles wat met Nintendo te maken heeft, nu lekker in het internet-loze Oxford zit, met zijn gedachten bij zijn Wii waar vanaf 26 oktober Metroid Prime 3: Corruption in staat te draaien, weet hij (nog) niet dat dit voorlopig ook de laatste Metroid-game die in zijn, of in welke andere console dan ook ergens op de wereld, zal gaan draaien. De Retro Studio heeft namelijk bekend gemaakt dat Metroid even op vakantie gaat, kan ze mooi even aandacht besteden aan haar uiterlijk. :)

Met wat voor game de Retro Studio nu aan komt zetten, is nog niet bekend.

Bron: Ownage.nl

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...