Jump to content

OWN

  • entries
    5,186
  • comments
    17,587
  • views
    1,521,696

Oceans Weekly News


Dutchy3010

780 views

 Share

blog-33831-1159135719.jpg

blog-33831-1159135725.jpg

Hierin komt het laatste nieuws van over de hele wereld! Elke dag komt er (minstens) één leuk, erg, verbazingwekkend, grappig, gek, interessant berichtje in. Gewoon een News-Flash dus, maar een stuk leuker dan in een saaie krant. Vinden jullie iets leuks in een krant en denk je: dat moet er zeker en vast in? Stuur het op naar Jon-asses met als titel ‘OWN Inzending Actueel’.

blog-33831-1159135731.jpg

Hier komen alle nieuwtjes met betrekking tot dit forum aan de orde. Als crew-members vertrekken of erbij komen, komt dat gelijk hier in dit onderdeel te staan.

Hier worden geen mensen afgekraakt, dus als je iets weet wat niemand weet, hoef je daar ook niet mee aan te komen! Iets op het forum gezien wat Ruurd31 niet mag missen? Stuur gelijk een PB naar hem op, zet ’OWN Inzending Forum’ in de titel en Ruurd31 zorgt ervoor dat het in de krant komt onder vermelding van jouw naam!

blog-33831-1159135738.jpg

Ben jij geïnteresseerd in sport? Ikkes wel! Vergeet dan niet elke week even in deze rubriek te kijken, over elke sport worden de hoogtepunten van deze week uiteengezet. Een must voor de sportliefhebbers deze rubriek. Heb jij een nieuwtje dat deze rubriek niet mag missen? Stuur dan een PB naar Ikkes met als titel ’OWN Inzending Sport’.

blog-33831-1159135745.jpg

Bijna iedereen op dit forum houdt wel van games. Daarom is dit zeker een leuke rubriek in onze wekelijkse krant. Hier krijg je nieuws over van alles wat met gamen te maken heeft. Zeker een kijkje waard dus! SamShine zorgt ervoor dat jullie helemaal up-to-date zijn over het gamewereldje. Mochten jullie een nieuwtje hebben voor in de games rubriek van OWN, dan kan je die inzenden naar SamShine met als titel ’OWN Inzending Games’, je naam wordt bij de inzending vermeld.

blog-33831-1159135752.jpg

Bijna elke dag wordt er wel een poll geopend, en hier zet Froodooo ze allemaal op een rijtje. Tenminste, de boeiende polls. Hier blijven jullie dus op de hoogte van de meningen van de mensen die hier op het forum komen!

blog-33831-1159135764.jpg

Elke week zijn er twee leden de klos, die gaan geïnterviewd worden voor OWN. De grappigste vragen worden door Dutchy3010 naar hun hoofd geslingerd. Uiteraard zijn jullie niet de enige die last kunnen krijgen van OWN. Soms moet ook een redactielid eraan geloven! Durf jij ons vragenvuur aan, stuur dan een PB naar Dutchy3010 met als titel ‘OWN Aanmelding Interviews’. Wanneer er teveel aanmeldingen voor 1 editie zijn, worden de overige aanmeldingen verschoven naar de volgende week.

blog-33831-1159135782.jpg

Er zijn altijd leden die opvallen, maakt niet uit op wat voor manier. Het maakt ook niet uit welke rang je hebt. Deze mensen maken kans om lid van de week te worden. In deze rubriek wordt dan een speciaal interview met het lid van de week gehouden! Dutchy3010 heeft de eer om de leden uit te kiezen en de interviews te houden, dus om te slijmen kan je een PB naar Dutchy3010 sturen! De kans dat je dan nog lid van de week wordt is erg klein. Iedere week let Dutchy3010 op de meest opvallende leden, dit kan uiteenlopen van de mooiste signature tot het populairste topic van die week.

blog-33831-1159135790.jpg

Snuffel je graag rond op zoek naar de leukste gadgets? SummerBase in ieder geval wel, hier licht hij er elke week een paar uit. Heb je zelf nog een leuke gadget gezien? Aarzel dan niet, en stuur een PB naar SummerBase met als titel ’OWN Inzending Snuffelaar’!

blog-33831-1159135799.jpg

Opvallende dingen uit het verleden weer in de spotlights, wat er vroeger allemaal gebeurd is komt in deze rubriek aan het licht! Zo kunnen de wat nieuwere leden altijd nog zien wat er eerder op dit forum te zien was, en de oudere leden weer terugdenken aan de goede tijd van vroeger… En wie kunnen dat beter doen als Typhoon en Ikkes, die al een behoorlijke tijd rond zwerven op het GTAForum, en een heel verleden aan opvallende gebeurtenissen hebben mogen meemaken. In deze rubriek nemen zij jullie elke week mee naar een ander moment in de geschiedenis van het GTAForum.

blog-33831-1159135807.jpg

Typhoon doet elke week zijn best om de grappigste moppen in deze rubriek te krijgen, ook voor de liefhebbers van raadsels is dit hun rubriek. Weet jij ook nog een leuke mop? Of ben je onwijs goed in het verzinnen van raadsels? Stuur ze dan in een pb op naar Typhoon met als titel ‘OWN Inzending Grappenhap’. Je naam wordt er natuurlijk bij gezet als je iets hebt ingezonden, inzendingen mogen geen inhoud bevatten die een regel van het forum overtreed.

blog-33831-1159135817.jpg

Het concept is vrij simpel, als je jouw mening wilt uiten naar het forum toe kan dat bij ons, geen gezeur over een onnodig topic meer. Elke week kan iemand zich voor deze rubriek opgeven, bij meerdere aanmeldingen zullen we iemand uit de aanmeldingen loten. De rest van de aanmeldingen schuift door naar de volgende week. Als je je opgeeft voor ‘Ongezouten!’ moet je gelijk het bericht dat je in deze rubriek wil hebben in de PB zetten, als je dat niet doet kom je niet in aanmerking voor de rubriek. Inzending van een bericht geeft geen garantie tot plaatsen van een bericht, ook kan een bericht bewerkt of ingekort worden. Berichten die scheldwoorden, leugens, kwetsende uitspraken of andere inhoud bevatten die in schending zijn met de regels worden niet geplaatst. Als je een mening over het forum kwijt wil moet je deze beargumenteren, een onbeargumenteerde mening wordt niet geplaatst. Je hebt zelf de keuze om je naam openbaar te maken of anoniem te houden, wanneer je voor het laatste kiest houden we je naam ook echt geheim. Niemand meer dan de hoofdredacteuren zullen weten wie het bericht dan heeft ingezonden. Anonieme berichten die puur gericht zijn op het uitlokken van ruzie worden niet geplaatst. Het zal niet vaak voorkomen dat we een bericht niet plaatsen, alleen wanneer we het écht over de grens vinden gaan doen wij het niet. Wees dus niet bang om je mening te uiten, bij ons kan het elke week!

Om je aan te melden voor deze rubriek kan je een PB naar Dutchy3010 verzenden met de titel ’Aanmelding Ongezouten’. Zet in die PB ook gelijk de tekst die je in de rubriek wil hebben, anders is je aanmelding ongeldig.

Het nieuwsblad van het GTAForum werd vroeger verzorgd door .Levi. en Slimm, het was een behoorlijk leuk onderdeel van het forum dat door gebrek aan tijd helaas werd stopgezet. Mania-92 en Jowx hadden een tijdje geleden zin om nieuw leven in het krantje te blazen, we kregen toen geen toestemming van .Levi.. Later is de Homie Club omgetoverd in HC Journal en er was een nieuw krantje, natuurlijk keken Mania-92 en Jowx raar op.. Wij hadden ten slotte rechten voor het krantje gevraagd en werden afgewezen, waarom mochten hun het dan wel doen..? Dat bleek achteraf een misverstand in de crew geweest te zijn, er werd geen toestemming aan .Levi. of Slimm gevraagd, maar aan een ander crewlid die niet wist dat .Levi. het niet wou. Om er geen hele zaak van te maken heeft iedereen zich er bij neer gelegd en het krantje een kans gegund, persoonlijk vind Jowx dat HC Journal erg goed gepresteerd heeft voor een voormalige spam-gang. Het krantje werd goed ontvangen door de leden van het forum en HC Journal groeide uit tot een waardige gang. Helaas stroomt de gang nu leeg en zijn ze ook min of meer gestopt met het krantje, Jowx pakte de kans om de rechten voor het krantje naar The Oceans te halen. Na een klein weekje wachten heeft Jowx uiteindelijk toch de rechten gekregen om te beginnen met een krantje. Aangezien sommige het als een gestolen concept van HC Journal willen wij het niet hetzelfde doen, wij willen het beter doen. Hierdoor is Oceans Weekly News, kortweg OWN, ontstaan. De naam is bedacht door SummerBase, dus alle credits kunnen naar hem. In OWN komen verschillende rubrieken, dit zijn onderdelen die in het HC Journal ook voor kwamen, maar ook geheel nieuwe onderdelen.

blog-33831-1159135824.jpg

Elke week is er een ander onderwerp in de weekly column, dit wordt gedaan door Pietje II. Die gaat ergens over schrijven, maar waarover weet niemand! Dat is namelijk aan de redacteur zelf om te bepalen.

--------------------------------------------------

--------------------------------------------------

blog-33831-1159135831.jpg

--------------------------------------------------

Heb je klachten, tips, aan – of opmerkingen? Stuur een PB naar de hoofdredactie of post het in het reactie topic en we zullen er naar kijken!

;)

Voor reacties op Oceans Weekly News kan je posten in het speciale Reactie topic.

--------------------------------------------------

De volgende editie van Oceans Weekly News verschijnt op 29 september 2006, mis het niet!

--------------------------------------------------

Oceans Weekly News is een initiatief van

The Oceans.

 Share

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...