Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1580745

Herrie met HerrieM


Dutchy3010

416 bezichtigingen

HMH.jpg

Deze rubriek is geschreven door HerrieM

De tweede viool



In een vorige editie stond hier nog de comedy service van Pietje II, en om geen leegte achter te laten zijn de hoofdredacteuren van OWN op zoek gegaan naar een opvolger. Waar elk zichzelf respecterende media-uitlating dat tegenwoordig doet via een talentenjacht, gingen Dutchy en Mirrrr op de ouderwetse manier op zoek. Na een achttal afwijzingen konden ze er niet omheen en werd ik het uiteindelijk. Die afwijzingen zijn meer dan logisch, want wie wil nou de legendarische Pietje II opvolgen. Je weet dan van tevoren dat het er niet beter op wordt. Het is als Dick Advocaat die Zuid-Korea gaat coachen, als Buzz Aldrin op de maan of Ernst Schmied op Mount Everest. Allemaal leuk voor de persoon in kwestie, maar voor de rest van de wereld volledig onbelangrijk.

Deze ruimte zal dus de komende weken gevuld worden met even nuttig materiaal als een nieuwe Kirby titel voor de NES. Gelukkig ben ik even koppig als Bush. Wanneer 73% wil dat ik stop, ga ik vrolijk door alsof er niets aan de hand is. Verwacht dus veel advies waar dat niet gevraagd wordt, meningen waar niemand om geeft en anekdotes die voor niemand interessant zijn. En verwacht vooral geen humor. Want als er iets is dat ik de afgelopen twintig jaar geleerd heb, is het wel dat ik niet grappig ben. Het enige moment dat ik mensen aan het lachen breng is als ze om me kunnen lachen. Zoals wanneer ik mijn fietsframe breek bij 30 km/h, of als ik trots beweer supporter van AGOVV te zijn.

Misschien zijn ze bij mij uitgekomen vanwege mijn sig, en dan vooral het 5de woordje. Want toen ik om onkostenvergoeding vroeg kon ik het geschater zelfs hier horen. Ik verwacht dan ook binnen enkele weken extra downloadable materiaal aan te kunnen bieden. Natuurlijk tegen een gereduceerde prijs. Het eerste deel zal dan in OWN te lezen zijn en voor de clou dien je "HerrieM" te sms’en naar het nummer 0900-TUIG.

Voor die twee lezers die ik nu nog heb, tot volgende week mam. (en iemand met veel te veel vrije tijd)

6 reacties


Recommended Comments

Echt HerrieM nadat iedereen geweigerd had dit baantje op zich te nemen omdat niemand het durft om de beroemde Pietje II te gaan vervangen waren Jet en ik het helemaal zat. Afwijzing na afwijzing. Talentenjachten waar we een winnaar hadden maar die durfde uiteindelijk ook niet.

Tja na een bange week kwamen we eindelijk bij HerrieM uit. Die hebben we gewoon voor het blok gezet en die durfde tegen ons geen nee te zeggen nadat we hem alle 2 met tranen in onze ogen aankeken.

Dus bij deze veel succes :tu: Het begin snakt naar meer

Link to comment

Dank Pietje II voor je maandenlange inzet en je leuke teksten iedere week. Was top :tu: en HerrieM heel veel succes aan je (ondankbare) taak de heer Pietje II voorgoed te laten vergeten :D Nee, dat lukt niet maar maak er iets moois van........

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...