Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1581894

Ongezouten


Dutchy3010

377 bezichtigingen

oc_own_ongezouten.jpg

Bijna elke week komt er in OWN een stukje van iemand die zijn hart wilt luchten over iets op het forum. Helaas deze week niet... Maar mocht je ergens mee zitten, of eindelijk je mening ergens kwijt kunnen, aarzel niet en stuur het op naar Dutchy3010. Je kunt je zowel anoniem als met naam opgeven. Als je anoniem wilt, wordt je naam aan niemand bekend gemaakt!

Tegenwoordig wordt er vaak gezeverd over slechte of zelfs geen rates in het GFX-forum. Nou laat ik even het showroom-subforum buiten beschouwing en ga ik in op het Battle-subforum. Er wordt dus vaak slecht gerate, of weinig, maar je kan mensen niet dwingen om te zeggen dat zij moeten stemmen. Zelf heb ik ook wel een paar battles gevoerd waarin superslecht en ook nog eens weinig gerate werd wat ik ook vervelend vond. Misschien is het dan ook een idee om dat probleem in ieder geval aan te pakken wanneer het gelijkspel is. De Mod geeft dan een goed onderbouwde mening, en zo het beslissende oordeel. Zo wordt er dus in ieder geval een goede rate gegeven, en is de battle ten einde. Ikzelf vind het wel een goed idee, en naar mijn idee maakt het het forum weer wat beter. Het is een kleine moeite voor de moderator om het bovendien te doen.

Mvg,

De grootste pannenkoekenfan (Woohéé, das een mooie schuilnaam :Y )

2 reacties


Recommended Comments

Sterk punt! Vooral die pannenkoeken :Y

_O_ , ik vind dat onze pannenkoeken fan gelijk heeft, ik ben al een tijdje gestopt met graphics en in die tijd ging het al slechter, je kreeg steeds meer rates van Cool, leuk poppetje mooi effect daar 10/10, als je voortaan een goede rate wil moet je zelfs PB's gaan sturen.

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...