Jump to content

The DuckDome

  • artikelen
    67
  • reacties
    197
  • bezichtigingen
    8354

De Snater / Editie 10


M4X

167 bezichtigingen

Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?  

91 leden hebben gestemd

  1. 1. Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?

    • 10%
      5
    • 20%
      6
    • 30%
      1
    • 40%
      2
    • 50%
      11
    • 60%
      6
    • 70%
      4
    • 80%
      7
    • 90%
      40
    • 100%
      0

This poll is closed to new votes

bannerfg2.png

Omdat het de 10e editie is, en omdat de corp zijn is het tijd voor vernieuwingen. Qua inhoud is er niks veranderd, alleen ziet het er nu wat anders uit. Onze vraag is nu hoe jij het beter vind. Dit kan je zeggen door te reageren. Alvast bedankt, en veel leesplezier!

introduckssioncx7.png

Deze week weer een normale editie, ookal zijn we corp. DuckDome Steakhouse is weer terug van weggeweest, en ook Rullez werkt weer mee. Veel nieuws, een interview met TheGuardian, een banner contest, en nog veel meer!

newsrt4.png

Welkom bij The DuckDome News vanuit ons pandje in The DuckDome. De redactie heeft weer volop haar best gedaan om nieuws te verzamelen. Gelukkig leverde de speurtocht een boel nieuws op, zoals je hieronder wel ziet. Genoeg gebabbel, over naar het nieuws…



Mededelingen m.b.t. De Snater

Geen nieuws…



The DuckDome

DuckDome gaat verder door het eendenleven als Corporation!

Sinds vorige week is The DuckDome officieel Corporation van GTAForum! Het subforum was helemaal leeg, en nu staat het peil op +15 topics en +250 reacties!

Ik bedank hierbij namens alle (ex-)leden en de redactie iedereen die op The DuckDome heeft gestemd en heeft geholpen The DuckDome uit te laten groeien tot de grootste Gang van GTAForum! We hopen nog lang deze titel te kunnen dragen!

Bedrijvennieuws:

Brouwerij breidt uit en verhuist!

Vanaf een paar dagen is de brouwerij verhuist vanaf haar geheime locatie, onder het pand van TCWC in de kelder, naar het industrieterrein in The DuckDome. Hier kun je het pand in alle rust bezoeken en kun je een rondleiding krijgen langs de opslagplaatsen en langs de echte Duckener biertappen.



Nieuwsberichtenfunctie in gebruik genomen!

Sinds een paar dagen verzorg ik(VWO-er) het kleinere nieuws via de nieuwsberichtenfunctie. Denk dan bij het aannemen van nieuwe leden of het verwijderen ervan.



White Gold, Galeriox, jesperkaj en Puma: Welkom!

We hebben in ons subforum de eerste 4 nieuwe leden toegelaten, White Gold, Galeriox, jesperkaj en Puma! Deze leden waren goed genoeg om bij The DuckDome te komen, ze zijn vanaf nu een ware eend. Over White Gold hebben we even een stukje historie geschreven:

White Gold:

Hij registreerde zich op 16 Februari 2006, hij was eerst niet zo actief maar daar kwam verandering in. Hij heeft inmiddels al een reis door de Gang & Corporations scène gehad, want hij heeft zich al eens aangemeld bij The Oceans. Later maakte hij het ruimtevaartcentrum ‘The Low Gravity Club’ en sinds sinds 21 Mei 2007 is White Gold een ware eend!

We wensen hem en de andere leden veel plezier in The DuckDome!



DuckDome’s Top 50

In ons Subforum hadden we geen muziek, in ons oude GangTalk nog wel dus hebben we maar onze eigen leden een Top 5 laten samenstellen. Alle nummers werden gesorteerd op populariteit en omdat 11 leden een Top 5 hadden samengesteld, werden de minst leuke nummers 5 geschrapt. De volgende avond werd er lekker gedanst op de nummers.

Nu weten we meteen waar de redactie die avond was…

Dit was DD News voor deze week. Tot de volgende keer!

weerup4.png

Na het noodweer van vorige week was het dit keer rustig. Bij de zwerfeend kon men zelfs tijdelijk zonnen, maar voor de rest was het nogal bewolkt. Koud was het zeker niet. Volgende week kunnen we wel weer veel neerslag verwachten, net als de rioleringen het weer doen, na de overstroming van vorige week. Daarna zal het wat opklaren, en de temperatuur zal ongeveer 20 graden Celsius zijn.

kaartduckdomeuy8.png

speaksl8.png

Deze keer een interview met TheGuardian, door Rullez. Hij wilt de komende tijd Speak To The Ducks gaan doen, waar er hiervoor bijna elke week iemand anders Speak To The Ducks deed.



Hallo TheGuradian, Leuk dat je mee wil doen in het intervieuw!

TheGuardian: Graag gedaan, voor een goede vriend maak ik graag tijd

Wat vind je ervan dat The DuckDome corperation is geworden.

TheGuardian: Het is een welverdiende plaats voor jullie en wens jullie ook veel succes als corp. Jullie verdienen het echt

Hoe vind jij het dat jou eigen The Royal Guardian weer gang is geworden.

TheGuardian: Het is niet van mij meer hé.. Sinds januari ben ik met deze ex-corp gestopt en nam ik nieuwe leaders. Alleen is het daardoor blijkbaar doodgebloeit. Beetje eigen schuld ook dan..



Wat vind je van de snater

TheGuardian: Ik blijf hem samen met OWN leuk vinden om te lezen!

Waarom noemt men jou Brandweer man

TheGuardian: Omdat ik een opleiding ga volgen als Brandweer

Wat is het verschil tussen een Eend en een cavia

TheGuardian: Wat voor eend? Een badeend, wc eend een wilde eend?

Moest het een badeend zijn, stop de cavia en de eend in het bad en wie het eerste boven komt gedreven is de badeend.

Voor WC eend, voeder brood in het toilet en het dier dat er het snelst naartoe komt is de wc eend.

En euhm een wilde eend.. Diegene die kwaakt is de eend!

Wat is je favorieten dier

TheGuardian: Ik hou wel van eenden, maar ik ga dan toch voor een hond

Wat doe je zo al op het Gtaforum

TheGuardian: Gezelligheid houden, het lifestyle forum zo leuk mogelijk houden door er regelmatig mee te discusieren of zelf topics te openen, heb ook nog een contest daarbuiten lopen en een blog



En ja dit was dan weer het einde, Bednakt voor u medewerking.

TheGuardian: *kwaak* ik bedoel, graag gedaan

duckvsca5.png

EendVSGorilla

Op het eerste Gezicht lijkt de Gorilla beter te zijn dan de Eend. Maar de Eend mag overal gaan en staan waar die wilt maar de Gorilla krijgt gelijk een verdoving en wordt direcht terug naar zijn verblijf gebracht of het moet een Gorilla in het wild zijn. Dus wat vrijheid betreft staat de Eend nu 1 punt voor.

Eenden kunnen lopen vliegen en zwemmem maar de Gorilla kan weer klimmen een klein beetje zwemmem en lopen maar niet vliegen.De Eend kan iets wat de Gorilla niet maar die weer iets wat de Eend niet kan. Allebei 1 punt dus 2-1.Dan nu het eennalaatste feit. Eenden eten alleen maar brood en kroos met een ongesneden brood kan je een Eend twee weken voeden. Maar de Gorilla eet fruit groenvoer enz. dus je bent goedkoper uit met een Eend. 3-1 voor de Eend.En dan het laatste stuk. De Eend in niet zo sterk als de Gorilla maar gebruikt zijn hersen en de Gorilla brute kracht.En in de meeste gevallen komt je met je hersenen beter uit dan met brute kracht. Maar omdat beide wel effectief dus weer beide een punt. De stand is geworden de Eend 4 punten en de Gorilla 2 punten dus het blijkt dat wij eenden toch weer beter zijn.

compmd1.png

Deze week weer een simpele opdracht, namelijk het bedenken van een zin bij het plaatje. Inmiddels zullen de meeste het wel kennen. Simpel, maar het blijft altijd leuk. Genoeg geluld over vorige week, hier is de uitslag, en het plaatje natuurlijk ^_^

wcpicnb3.png

1. White Gold -125 Duckets

Deze hond had zin in een rauw eendje en die zijn niet voor de poes. ^^

2. Need my speed -100 Duckets

Hond bijt eend

Weinig deelnemers deze week, hopelijk zijn het er volgende week wat meer.



Banner Contest

Deze week een erg speciale weekly competition, namelijk een banner contest. De meeste hebben het al gelezen, maar hier toch nog even wat info. De bedoeling is dat je een banner ontwerpt, voor The DuckDome. Geen thema's of regels het mag alles zijn. Het enige is dat hij niet groter dan 550x200 pixels mag zijn. Als hij af is kan je hem opsturen naar de heer Wazuup. Inzenden kan t/m 29 mei. De winnaar krijgt geen Duckets, maar eeuwige roem, en zijn of haar banner zal worden gebruikt als banner boven het subforum. Veel succes!

endqq2.png

Het zit er weer op, volgende week meer, en bedankt voor het lezen. Vergeet niet een reactie achter te laten, of je dit er leuk uit vind zien. Tot volgende week!



IntroDucksion - Dark_GTA_Mike

DuckDome News - VWO-er

DuckDome Weather - M4X

Speak To The Ducks - Rullez

Eend Vs. - GTAVC

Weekly Competition - M4X

Opmaak - M4X

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...