Jump to content

The DuckDome

  • artikelen
    67
  • reacties
    197
  • bezichtigingen
    8368

De Snater / Editie 14


M4X

218 bezichtigingen

Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?  

91 leden hebben gestemd

  1. 1. Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?

    • 10%
      5
    • 20%
      6
    • 30%
      1
    • 40%
      2
    • 50%
      11
    • 60%
      6
    • 70%
      4
    • 80%
      7
    • 90%
      40
    • 100%
      0

This poll is closed to new votes

14bk4.png

introduckssioncx7.png

Zo editie 14 alweer, Dark_GTA_Mike en ik Rullez hebben gewisseld van Rubriek. Woetsha is officeel aan zijn nieuwe rubriek begonnen. En Duckscoop is begonnen. Ik zal jullie niet langer opschepen met mijn kletspraat. We gaan maar beginnen.

newsrt4.png

Mededelingen m.b.t. de Snater

Crazy DD van start!

Vorige week meldden we je dat er een nieuwe rubriek zou komen, en nu is hij er! We waren wat geschrokken door een plotseling vertrek van Woetsha, maar gelukkig bleek het een fout te zijn en dus kon Crazy DD gewoon doorgaan. in deze rubriek laat Woetsha de komische kant van The DuckDome zien want hij gaat je vanaf nu iedere week aan het lachen maken met, hoe kan het ook anders, eendenmoppen! Ik wens hem namens de overige redacteuren veel succes!

The DuckDome

DuckDome's Private Server

Deze week was er een paar dagen een privé server, alleen deze is alweer gesloten wegens een aantal problemen. Hier wordt niet meer info over vrijgegeven.

Bedrijvennieuws

Restaurant gesloten!

Nadat wij je vorige week melding deden van een nieuw restaurant is dit restaurant weer gesloten, wegens een tekort aan tijd. Er is een nieuw fastfood-keten voor in de plaats gekomen: The Burger Shot. Meer info volgt.

Tot zover The DuckDome News voor deze week,

VWO-er

lifelhr0.png

Het was weer eens de dagen waarvan je niet weet wat je doet. En de weekenden zijn al zo irritant.. Zaterdag kreeg ik mijn beugel in, en dat deed zeer(Nog steeds hoor). En toen patat eten, dat ging gelukkig. Daarna naar Zwolle. Niks gehaald maar bij de Media Markt stonden 10 Wii’s. What the ***??? Dacht ik bij mezelf.. Daarna nog Live Earth gekeken en toen in mijn lekkere nieuwe AJAX-bed

weerup4.png

Gelukkig zit ik vandaag lekker droog op m’n computer dit verslag te typen, terwijl het buiten gewoon keihard regent en als ik keihard zeg, bedoel ik dan ook echt keihard. Jammer genoeg weer geen weerkaart, maar beste mensen. Ik beloof u, dit wordt veranderd .

In het weekend wordt het iets beter dan vorige week met zo’n 20 graden Na het weekend kunnen er veranderingen aan het weer van pas komen. Dan wordt het zo’n 14 tot en met 17 graden. Dan hoop ik niet dat het weer keihard gaat regenen of er ineens overstromingen komen.



Dat was dan weer een Duckdome Weather van u weervoorspeller Blizzard

scoopap3.png

Zo ik heb weer een nieuwe Rubriek gestart. Maar deze keer niet in mijn eentje, want het leek mij erg veel 12 sterrenbeelden elke week. En dan nog met mijn andere Rubrieken erbij. Veel te veel werk. Dus daarom doe ik het samen met Gtaboy107, Gino99 en...

Weegschaal:Uw eendenleven staat helemaal op z’n kop. Heeft u iets verkeerd gedronken, doe het dan overnieuw. Is uw favoriete serie afgelopen?

Schorpioen:Het geld zal werkelijk uit de lucht vallen. Maar wees niet te gierig. Deel het met andere eenden. Anders zal alles van je worden afgepakt.

Boogschutter:Treuzel niet, schiet de pijl. En maak snelle beslissingen.

Steenbok:U zal binnekort iets zien waarvan je zo erg gaat schrikken. Je denkt daar moet wat aan worden gedaan.

Waterman:U status in de liefde staat momenteel erg goed. Maar laat die kans dan niet schieten. Pak alle kansen die je maar pakken kan.

Vissen:Je bent de laatste tijd wat depresief.Dat sraal je ook uit aan iedereen.Dus dat betekend dat je wat plezier nodig hebt.Ga bijvoorbeeld lekker een dagje uit met je vriendin,naar:Resturant Royal Duck.Je kan ook thuis lekker op de bank ploffen,en Comedy Duckker opzetten.Dus ga lekker uit je dak,en je depresiefheid gaat vanzelf weg!

Ram:U heeft een mooie week gehad. Uw liefde is helemaal oke, en alles zit u mee. De volgende week gaat het helaas slecht met u, wegens uw eendenpak.

Stier:Je zal veraden worden. Uit de vreemste hoek. Door wie wat. Dit is nog erg onduidelijk

Tweelingen:U heeft in The Duckdome iets fout gegeten waardoor u de hele week boos bent geweest. Kijk SpongeBob of Live Earth, dan zal u wel beter opknappen.

Kreeft:Jou eigen maan is verschoven richting de zon. Je krijg het zelf steeds warmer na een stukje lopen. Toch moet je doorzetten. En het zal vanzelf ophouden.

Leeuw:Pas op met wat je eet, De kilo's komen er zo snel bij. laat het dieet met groenten vallen. Neem een Braadwurst.

Maagd:Je gedachten is meestal los. Niks boeit je, Je denk kan nog even makkelijk. Terwijl er toch net een auto aankomt. Blijf je dit nog langer doen. Zal het niet meer lang duren.

speaksl8.png

Deze Week gaat Speaking To The Ducks met de zuurste Appel van het GTAF: Apple-Mac

Wat vind jij van The Duckdome, en waarom?

Eigenlijk heb ik vrij weinig met Gangs op het forum. Toch vind ik de naam 'duckdome' eentje, die eruit springt. Gezien het aantal leden, en de gezelligheid plus de aanmeldingen van bekende leden op het forum, lijkt mij dit een Gang die het goede pad op gaat. Complimentje dus! :tu:

Waar ga je voor, Eenden of Pistoolgooiers (ook waarom)

Ik heb helaas geen idee waar dit voor dient, maar Pistoolgooiers lijkt me vet. Ik ga dan (als ik gedwongen wordt om te kiezen) voor de pistoolgooiers.

Ken je eendengames, en zo ja, welke?

Daffy Duck the game.

Wat vind je van Het Forum?

Goed, gezellig en geordend forum. Heerlijk om tegen allemaal blijde figuren op te kijken. En makkelijk, en leuk om iets snel te vinden. Dit forum staat op nummer 1!



Wie is de beste Co-Leader van het land? (Hint: Het begint met een W!)

Uh...Wazuup?



In welke hoedanigheid zie jij eenden het meeste?

Als ik langs de vijver loop, en ook opweg naar school.



Noem 2 goede en 2 slechte punten van Eenden :)

-Een eend kan vliegen.

-Een eend kan chill zwemmen.

-Een eend kan moeilijk duiken.

-Een eend is walgelijk om op te eten

Apple-Mac ;)

duckvsca5.png

DuckVSKip

We nemen het deze keer op tegen Kippen. Stel je bent iemand die vroeg op zijn werk moet zijn en je er zitten Kippen+een Haan in de buurt. De haan die kraait bij zonsopgang en kan dus best als wekker gebruikt worden dus je komt meestal op tijd op je werk. Maar eenden die blijven liever net als de meeste mensen op een oor liggen. 1-0 voor de Kippen. Eenden leven in de natuur en Kippen vaak in een klein hok en worden soms slecht behandeld omdat ze moeten leggen. 1-1 omdat de Eenden het beter hebben. Eenden hebben een goede schutkleur als ze zich moeten verstoppen maar Kippen zie je bijna altijd door hun felle kleuren. En kan je ze bijna altijd vinden. 2-1 voor de Eenden omdat ze beter kunnen verstoppen. Eenden kunnen vliegen zwemmen en lopen Kippen kunnen lopen een beetje vliegen maar niet zwemmen. Eenden kunnen dus ter land ter zee en in de lucht maar Kippen alleen ter land en beetje ter lucht 3-1 voor de Eenden dus weer gewonnen

crazyfy0.png

Zo de eerste keer voor Woetsha met zijn nieuwe Rubriek. Woetsha veel geluk.

Crazy DuckDome

Hier is het dan, Crazy DuckDome. Het nieuwste rubriek van de snater die elke week door Woetsha zal geschreven worden. Deze rubriek zal vooral gaan om plezier en humor. Ik zal in deze rubriek onder anderen elke week 1 prentje van een strip tonen. De strip zal uiteraard gaan over eenden. Ook is er dan elke week iets speciaals. Deze week zal het de stamboom zijn van The DuckDome zijn. The Weekly Competition zal voortaan ook in dit rubriek plaatsvinden, het zal dan ook door Woetsha geschreven worden. Overigens is The Weekly Competition voor deze week geschrapt omdat Blizzard de uitslag van "The Comedy Factory" hier wou plaatsen. En als laatste hebben we ook The Crazy Duck waar je grappige moppen zal vinden...

Ook kan je een abonnement nemen voor de Crazy DuckDome dat kost je 20 Duckets per week. Is niet erg duur als je elke week mee doet aan "The Weekly Competition". Als je een abonnement neemt ontvang je : De inleiding, DuckDome Special, DuckDome StripBook en The Weekly Competition, Crazy Duck. Het grootste voordeel er aan is dat je de Crazy DuckDome 1 uur voor de Snater krijgt. Dus doen !

De DuckDome Special

Wie waren nu eigenlijk de voorouders van The Duckfather ? Dat heeft Woetsha eens allemaal op gezocht en er een pasfoto bij geplaatst.

DuckDome Stamboom

DuckDome StripBook

The DuckDome StripBook is een strip van The DuckDome. Elke week word er een nieuw prentje geplaatst zodat je mee kan genieten de stripverhalen van The DuckDome.

DuckDome StripBook

Crazy Duck

Er kwamen 2 eenden de Flugel Bar binnen en zeiden: Wie heet er hier Dockie ? Komt er een eend naar voor en zegt: ik, ik heet Dockie. Opeens slagen die 2 eenden die Dockie kapot. Toen ze met hem klaar waren begon Dockie opeens te lachen. De twee eenden vroegen hem waarom hij aan het lachen was nadat hij rammel heeft gekregen. En Dockie antwoordde: Ik heb jullie gefopt, ik heet geen Dockie maar Dackie.

The Comedy Factory

endqq2.png

Zo dit was dan maar weer het einde. Hopelijk hebben jullie ducks ervan genoten. Tot volgende week.

IntroDucksion - Rullez

DuckDome News - VWO-er

Lifestyle - Gtaboy107

DuckDome Weather - Blizzard

DuckScoop - Rullez, Gtaboy107, Gino99

Speak To The Ducks - Dark_GTA_Mike

Duck Vs. - GTAVC

Crazy DD - Woetsha

Opmaak - Rullez

Sinds deze week is er een competitie waar het gaat om het leukste en grapigste filmpje van 2007. Als je hier meer over wilt weten, kijk dan in het Infotopic.


Onze eerste winnaar van de maand is geworden: Dark_GTA_Mike Met zijn filmpje: Crazy German Boy Wanna Play. Het gaat over een gestoorde Duitse jongen die Unreal Tournament wil spelen.....

Volgende week is de 2e winnaar bekend.

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...