Jump to content

The DuckDome

  • artikelen
    67
  • reacties
    197
  • bezichtigingen
    8350

De Snater / Editie 17


M4X

269 bezichtigingen

12qu4.png

introduckssioncx7.png

Hoi allemaal, welkom in deze 17e editie van De Snater. Laat ik maar beginnen met wat minder goed nieuws, dat Rullez om prive redenen een weekje weg is, en dat ik (M4X) daarom tijdelijk de boel hier overneem. Ook is de blog vernieuwd, zie het item hiervoor voor meer informatie daarover. Nu even over de Snater, want vanaf deze week wordt Duck VS vervangen door The Flying Duck, mijn nieuwe rubriek. Verder een interview met Kristof01, een gebruikelijke DuckDome News, en nog veel meer :Y

newsrt4.png

Welkom bij The DuckDome News vanuit het nieuwe nestje van de Snater! Deze week een aantal dingen te melden, dus laat ik de intro maar kort houden...

Mededelingen m.b.t. de Snater

Nieuwe blog

Sinds een tijdje zitten we op de nieuwe blog, die nu beheert wordt door M4X. Wazuup wilde zijn blog toch al voor iets anders gaan gebruiken, en sinds de promotie van M4X kan dat ook. Wijzigingen zijn er niet echt qua indeling, behalve dat de inhoudsblokken een update hebben gekregen.

The Flying Duck takes Duck Vs!

Vanaf heden wordt Duck Vs... vervangen door The Flying Duck, veel plezier met lezen!

The DuckDome

Afscheid Pennywise-The-Clown!

Jammer genoeg hebben we deze week afscheid moeten nemen van een lid uit de oude garde. Het betreft Pennywise-The-Clown, één van de actiefste leden uit de Gang-tijd. Ik wens hem namens de redactie nog vel plezier op GTAForum, eventueel bij een andere Gang/Corporation.

The DuckDome verwelkomt KJF!

Gelukkig is er een beetje verhouding, dat als er iemand weggaat er ook vaak iemand bij komt. In dit geval hebben we zoals hierboven vermeld Pennywise moeten zien weggaan, en KJF verwelkomen. Veel plezier bij The DuckDome KJF!

Bedrijvennieuws

wederom geen bedrijvennieuws, die glazen bol is de deur uit :7

Tot zover The DuckDome News voor deze week,

VWO-er

lifelhr0.png



Super Sunday!

Feyenoord staat weer met beide benen op de grond. Drie doelpunten in een tijdspanne van acht minuten leidden uiteindelijk de overtuigende 4-0 overwinning van PSV in.

De eerste helft leek af te stevenen op een tactisch steekspel. In het eerste kwartier wisten beide ploegen geen enkele kans te creëeren, al had PSV wel het beste van het spel. Met name Danko Lazovic en Jefferson Farfán waren continu een plaag voor de Rotterdamse verdediging.

Farfán wist echter slechts een slap rollertje te fabriceren, terwijl Lazovic na een lange sprint met Kevin Hofland doelman Henk Timmer op zijn weg vond. De Serviër schoot niet veel later ook nog van dicht bij hoog over.

In acht magische minuten haalden de Eindhovenaren echter de trekker over. Een voorzet vanaf rechts van Jason Culina ging langs iedereen heen, maar Kenneth Perez stond wel paraat. De Deen schoot de bal diagonaal langs Timmer, die kansloos was op het snoeiharde schot.

Nog geen minuut later opnieuw wanorde in de Rotterdamse defensie, waar Theo Lucius de buitenspelval niet doorhad. Uit de voorzet van Culina schoot Lazovic mis, maar Edison Mendéz deed in de rebound de volgepakte thuishaven opnieuw uit haar voegen barsten.

Kort voor rust joeg Perez een afgeslagen bal uit een corner opnieuw achter Timmer. De Deen zette de instormende Jonathan de Guzman te kijk en bracht via de rechterpaal zijn tweede treffer van de middag op het scorebord.

Tweede helft

In de eerste tien minuten van de tweede helft werden de toeschouwers opnieuw vermaakt. De Guzman zag zijn vrije trap via de vingertoppen van Heurelho Gomes tegen de paal gaan, terwijl ook Lazovic het aluminium trof. De Serviër werkte zich langs Timmer, had alleen nog Hofland op de doellijn voor zich, maar maakte het zich onnodig moeilijk en schoot tegen de paal.

Koeman zag dat zijn ploeg het wel geloofde en besloot Ismail Aissati en Danny Koevermans respectievelijk in te brengen voor Farfán en Lazovic. De instelling van de Eindhovenaren veranderde echter niet, terwijl Feyenoord wel het meeste balbezit kreeg maar dit wist niet om te zetten in kansen. In de slotfase zag alleen Bahia hoe zijn kopbal van de lijn werd gehaald en Gomes daardoor opnieuw verstoken bleef van een tegentreffer in competitieverband.

Twee minuten voor tijd was Koevermans verantwoordelijk voor de vierde treffer van de middag. De onzichtbare Giovanni van Bronckhorst kon de rush van Jan Kromkamp niet stuiten, wiens voorzet door Koevermans achter Timmer werd geschoten.

____________________________

Dankzij treffers van het koningskoppel Huntelaar-Súarez boekte Ajax zondagmiddag op bezoek bij AZ een degelijke overwinning: 2-3. De Alkmaarders lieten na om op gelijke hoogte te komen en kregen vervolgens het deksel op de neus.

De eerste twintig minuten van de ontmoeting in het DSB Stadion mochten ronduit rommelig genoemd worden. De enige mogelijkheid kwam op naam van Mounir El Hamdaoui, die echter zag hoe John Heitinga met zijn voet het gevaar onschadelijk maakte. Akkefietjes tussen Luis Suárez en Gretar Steinsson en even daarvoor tussen El Hamdaoui en Heitinga waren tekenend voor de irritatie tussen beide ploegen.

AZ nam echter het voortouw, maar wist de geboden kansen niet te verzilveren. Zo hoefde Maarten Stekelenburg niet in actie te komen bij de afstandschoten van Kemy Agustien en El Hamdaoui. Op het schot van Demy de Zeeuw moest de Oranje-international wel zijn kwaliteiten tonen. Na een half uur spelen kwam Ajax echter aan de leiding. Klaas-Jan Huntelaar schoot een vrije trap hard achter doelman Boy Waterman, die verrast werd door de snelheid van de bal. Ook het snel uit elkaar gaan van de muur was niet in het voordeel van de doelman.

0-2

De Amsterdammers namen het heft in handen, maar het was AZ dat kansen had op de gelijkmaker. Na slecht wegwerken van Heitinga schoot Maarten Martens naast, terwijl Urby Emmanuelson een inzet van de lijn moest halen. Drie minuten voor rust verdubbelde Suárez de score. Huntelaar stuurde de Uruguayaan richting het doel van Waterman, die in zijn korte hoek verschalkt werd.

Door een genialiteit van Agustien verkleinde AZ echter de achterstand in blessuretijd. De middenvelder was in het strafschopgebied Emanuelson te slim af en bracht met een slimme hakbal De Zeeuw in stelling. De Oranje-international faalde niet en schoot het leer hoog in het doel van Stekelenburg.

Strafschop

Het tweede bedrijf was nog geen tien minuten oud, of scheidsrechter Pieter Vink kende een strafschop aan AZ toe. Huntelaar hield Kew Jaliens vast bij een hoekschop en de arbiter wees naar de stip. Stekelenburg pareerde echter de slappe inzet van El Hamdaoui, die vervolgens geel kreeg voor het inlopen op de doelman.

De ploeg van Louis van Gaal kreeg vervolgens het deksel op de neus. In de 65e minuut verkeek de verdediging van AZ zich op een lange bal en het was Súarez die met een listig lobje opnieuw Waterman verschalkte.

De derde Amsterdamse treffer had als gevolg dat de wedstrijd doodbloedde. Ajax beperkte zich tot het verdedigen van de voorsprong en brak sporadisch uit. De thuisploeg was niet bij machte om de achterstand te verkleinen. Graziano Pellè kopte een uitstekende voorzet van Moussa Dembélé naast. Stekelenburg hield zijn ploeg even later ook in een scrimmage op de been.

In blessuretijd moest de Ajax-goalie toch capituleren. Invaller Haris Medunjanin zag zijn vrije trap gekeerd worden door Stekelenburg, die echter kansloos was op de rebound van Dembélé. De tweede Alkmaarse treffer kwam echter te laat om de wedstrijd alsnog van een spannend slotstuk te voorzien.

Bron: Voetbalzone.nl

De huidige top 5:

1. Ajax

2. PSV

3. Feyenoord

4. Fc Twente

5. De Graafschap

speaksl8.png

En deze week houden wij een intervieuw met Kristof01. Hopelijk zal het gezelig worden.

Rivel: Hey, alles goed?

Kristof01 Hey, ja hoor, met jou?

Rivel: Dankje:P Zeer goed.

Rivel: Was je blij toen ik je vroeg voor de snater?

Kristof01 Neutraal. Mijn intresse in het forum, is afgenomen...

Rivel: Oh, vertel

Kristof01 Behoefte aan andere zaken, school, en dergerlijke...

Rivel: Heb je ooit in een gang of corp gezeten ofzo?

Kristof01 Ja, ik zit al vanaf 29 jan. bij The Oceans.

Rivel: Heb je ooit in The Duckdome gzeten?

Kristof01 Nee...

Rivel: Ken je het goed?

Kristof01 Bedoel je met 'je' jullie corp.?

Rivel: ja

Kristof01 Eerlijk gezecht ken ik vrij weinig tot zelfs niets van jullie corp:p

Rivel: Vrijeerlijk antwoord:P

Rivel: Weet je veel van eenden dan?

Kristof01 Neej, wat moet ik van eenden weten?:puh:

Rivel: weetikveel:P

Kristof01 Dat ze kunnen vliegen?:puh:

Rivel: Hoe zien ze eruit dan?

Kristof01 Zo: http://natuurbeleving.scene24.net/pictures...atyrhynchos.jpg

Rivel: ja idd.:puh:

Kristof01 Prachtige beesten hé... M'n hond jaagt er altijd op :puh:

Kristof01 Noujah, niet echt jagen, maar meer bij elkaar drijven.

Rivel: Hoe lang zit je al op gtaf?

Kristof01 Van januari '06

Rivel: das toch al een tijdje

Rivel: Bedankt voor dit (korte) interview

Kristof01 inderdaad.:D

Rivel: :puh:

fdbh3.png

Welkom allemaal bij de eerste editie van m’n nieuwe rubriek. Jazeker jullie lezen het goed, vanaf nu af aan wordt Duck Vs. vervangen door ‘The Flying Duck’. In deze rubriek zal van alles aan de orde komen, serieus geblaat en de grootste onzin door elkaar. Dit omdat er geen vervanger kon worden gevonden voor Duck Vs, en ik wilde een nieuwe rubriek beginnen dus dat kwam goed uit. Genoeg gelult, veel plezier met lezen ^^

Deze week

f10ppt7.pngf10ppt7.pngf10ppt7.pngf10ppt7.png

Flugel Bar overvallen!

Van uw locale verslaggever,

The DuckDome,

Maandag 17 september 2007, 18:51 pm

De Flugelbar – Op maandag rond de klok van 19.00 uur is de Flugel Bar overvallen. Na een eerder geslaagde poging van een nog onbekende dader kon de dader deze keer wel op heterdaad betrapt worden. Het gaat om de heer White G. De eigenaar .Antonio was afwezig en de bareigenaren waren dronken waardoor White G. zijn slag kon slaan. Dit ontging Rene G. niet en al snel kon de dader in de boeien worden geslagen door Wazuup. White G. Is meegenomen voor verhoor naar de Flugelschuur, waar hij een verklaring kon afleggen. Zijn advocaat, die liever anoniem wilt blijven gaf als reden dat White G. al enkele dagen niks had gedronken en uitdroging dreigde. De rechtzaak zal binnenkort plaatsvinden en er zal een boete van 500 Duckets worden geeist zijn de verwachtingen. Tot dusver is enkel borg overgemaakt door de heer Rene G.

White G. was na een paar dagen bereikbaar voor commentaar en hij zei het volgende: ‘’ Beste mensen, ik zal uitleg geven voor mijn gedrag. Het klopt dat ik al enkele dagen niks had gedronken, dit omdat de bar-eigenaren afwezig waren en mij niks wilde inschenken. Toen hoorde ik D. C. praten met Twenty E. over het gemak van Doe-Het-Zelf winkels. Hierdoor kreeg ik een waanideeën. Ik dacht "Als ik nu gewoon zeg dat ik dacht dat dit een Doe-Het-Zelf winkel was, kom ik er wel onderuit". Door deze gedachte heb ik de halve Flügel bar leeg gestolen. Helaas heb je altijd van die oplettende mensen die alles verlinken aan de corrupte staat in The DuckDome. Vandaar dat ik nu in voorarrest zit en niet al te vrolijk afwacht op de uitspraak van de rechter. Helaas ben ik blut en krijg ik een advocaat door de rechter toegewezen. Helaas is alles hier corrupt en kreeg ik als advocaat toegewezen de heer Tha R. en ja, daar heb je dus weinig aan, want mijn arendsoog zag al meteen dat zijn diploma vervalst was.

Ach, ik zal mijn straf uitzitten en ga emigreren naar The Duck States in de hoop op een wapenvergunning...’’, aldus White G.

Deze reactie is uitgebreid onderzocht door onze deskundigen en na een ander onderzoek is gebleken dat White G. door anderen een hoop wanideeen kreeg. ‘Wij hopen dat dit tot vrijspraak leidt omdat White G. heel weinig keuzes had’, aldus zijn advocaat. Helaas wordt er wel verwacht dat de aanklager een hoger beroep zal aantekenen als dit het geval is, en dan wordt The DuckDome opperrechter raad gepleegd.

Voor zover bekend heeft de Flugelbar verder geen schade geleden onder deze overal, wel zal er extra beveiliging rondlopen in en rond de Flugelbar en wij zoeken nog tips over het eerste incident. Volgens ooggetuigen liep de dader weg in een zwarte jas en een spijkerbroek, en hij kwam kwakend binnen waarmee hij alle bezoekers van de Flugelbar afschrikte. Heeft u nog tips over dit incident? De gouden tip zal worden beloont met drie gratis Flugels, dus aarzel niet. Zowel voor normale als anonieme tips kunt u hier terecht. Alvast bedankt voor uw medewerking!

Dit was The Flying Duck voor deze week, en we sluiten af met Stick Figures On Crack. Tot volgende week :sigaar:



ZBrhPsRMyJk

endqq2.png

Dat was het dan voor deze week, hopelijk is Rullez volgende week weer terug. Tot dan!

IntroDucksion - M4X

DuckDome News - VWO-er

Lifestyle - M4X

DuckDome Weather - /

Speak To The Ducks - Rivel

The Flying Duck - M4X

Opmaak - M4X

5 reacties


Recommended Comments

Zeg volgens mij was de eerste overval Gekke Johnny, die schijnt nogal weinig te willen doen voor z'n drank...

PS. Dit heb ik niet gezegd.. ^^

Leuke snater, alleen dat stuk over al die voetbalzooi.... tjah.. daar raak ik denk ik nooit aan gewend..

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...