Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1585647

editie 58 Forum


Mirrrr

388 bezichtigingen

oc_own_forum.jpg

Deze rubriek is geschreven door Mirrrr!



Projecten!

Treasurehunt

Gisteravond zat het forum vol spanning te wachten op de eerste ronde van Treasurehunt. Ik moet eerlijk zeggen dat het echt geslaagd is. Het is wel verschrikkelijk moeilijk. De geldzakken vinden was wel te doen. Maar vanuit alle kanten werd er toch geroepen dat de busjes zoeken een groter probleem was voor iedereen. Maar al met al is het begin al verschrikkelijk geslaagd. We wachten met spanning op de volgende rondes!

Verhalencontest

Bij de verhalencontest is wat minder leuk nieuws te melden. Daar is iemand betrapt op frauderen. Diegene is dus ook meteen de contest uitgegooid. Erg jammer dat het zo moet gaan. Maar het goede nieuws is dat er heel veel gestemd wordt. Dit kan nog tot vanavond, dus als je jouw favoriet naar de halve finale wilt laten gaan stem dan nog snel in het desbetreffende topic dat je hier kan vinden.

De grote GTA Games quiz

De GTAForum GameQUIZ is ook aan de tweede ronde begonnen. Hier kan je de uitslag vinden van ronde 1. De 13 deelnemers die door zijn naar de volgende ronde kunnen vanaf vandaag weer proberen om zo snel mogelijk, zoveel mogelijk vragen goed te beantwoorden.

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...