Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1581964

Editie 58 Grappenhap


Mirrrr

327 bezichtigingen

oc_own_grappenhap.jpg

Deze rubriek is geschreven door Ikkes en Froodooo.

Aangezien Froodooo en ik (Ikkes) deze week beide "rust" hadden en deze rubriek nog ingevuld moest worden, werd ons verlof zomaar ingetrokken en moesten we weer aan de bak. We hopen dat jullie het leuk vinden en dan rest ons niets anders dan jullie veel lach, lees, gniffel plezier te wensen.

"Normale moppen"

Op een morgen gaan twee Hollanders en twee Belgen met de trein naar hun werk. De twee Hollanders kopen twee kaartjes. De twee Belgen kopen samen één kaartje. "Nu ben ik toch wel eens benieuwd hoe ze dat gaan flikken", zeggen die Hollanders. Op de trein: net voor de kaartjesknipper komt gaan de twee Belgen samen op het toilet zitten. Na eerst bij de Hollanders de kaartjes te hebben geknipt, loopt de kaartjesknipper naar het toilet en zegt : "kaartje, alstublieft!" De Belgen steken het kaartje onder de deur en de kaartjesknipper knipt het. De volgende morgen kopen de Hollanders 1 kaartje en de Belgen geen kaartje. Weer zijn de Hollanders benieuwd. Net voor de kaartjesknipper komt, gaan de 2 Hollanders op 1 toilet zitten. De Belgen kloppen op de deur en zeggen : "kaartje alstublieft!". De Hollanders schuiven het kaartje onder de deur,de Belgen pakken het en kruipen samen in een ander toilet tot de kaartjesknipper komt.

---------------------

Een vrouw is het zat dat haar man iedere avond dronken thuis komt en zegt tegen een vriend van hem dat zij wil scheiden. 'Ach,' zegt ie, 'zo erg kan het toch niet wezen. Geef hem nog 1 kans. Niet boos worden op hem als hij dronken is, maar wees aardig, misschien gaat ie zich daardoor wel schuldig voelen en stopt ie daardoor met drinken.' De volgende avond komt die man weer thuis, vreselijk lam. Maar ze begint niet, zoals gewoonlijk, tegen hem te schelden, maar in plaats daarvan schenkt ze wat te drinken voor hem in, pakt zijn pantoffels, maakt zijn overhemd los en stelt hem op zijn gemak. Op zwoele toon zegt ze: 'Wat denk je, zullen we lekker naar bed gaan?' 'Ja, laten we dat maar doen', zegt ie, 'als ik nu naar huis ga krijg ik toch maar bonje met mijn vrouw!'

---------------------

Een eekhoorn, een haas en een schildpad zitten met z'n drieen in een cafe. Ze vervelen zich te pletter. Uiteindelijk zegt de schildpad:,, Zal ik mijn kaarten thuis gaan halen?'' De eekhoorn en de haas vinden het best, dan hebben ze in elk geval wat te doen. De schildpad gaat op weg. Maar tegen sluitingstijd is de schildpad nog niet terug! De eekhoorn vraagt aan de haas:,,Zullen we maar wat gaan drinken?'' Horen ze een boze stem bij de deur:,,Als jullie dat doen ga ik mijn kaarten NIET halen!''

"Voetbal Moppen"

"Hoe heet uw hond?" vraagt de doelman aan de scheidsrechter.

"Ik heb helemaal geen hond." "Wat verschrikkelijk! Blind en toch geen hond!"

---------------------

Er zit een man met een hond bij de wedstrijd Feyenoord-Ajax. Na een half uur spelen maakt Feyenoord een doelpunt. Dan begint de hond opeens te janken. Een andere toeschouwer vraagt aan de eigenaar van de hond waarom de hond opeens begint te janken.

Tja, zegt de man, dat doet hij altijd als Ajax een tegendoelpunt krijgt.

En als Ajax scoort, wat doet hij dan? Vraagt die toeschouwer.

Dat weet ik niet, antwoord de baas, ik heb hem pas 3 jaar.

---------------------

"Wat een geweldige wedstrijd," zegt een supporter van het verliezende elftal tegen de scheidsrechter. "Jammer dat U niet gekeken hebt. "

---------------------

Jan Wouters wordt op een middag helemaal gek van het gestuntel van zijn spelers. Hij besluit Johan Cruijff te bellen. 'Johan, het is weer eens niks vandaag met de training. Heb jij geen tip voor me?' 'Jawel', zegt Cruijff, 'Laat ze vanmiddag maar tegen die poppen spelen die normaal worden gebruikt voor het nemen van vrije trappen. Gegarandeerd succes.' Even later belt Wouters weer: 'Zeg Johan, ze staan met 3-0 achter, wat nu?'

"Funny Pics"

post-3948-1190485510.jpg

"Voor de eenzame mens"

post-3948-1190485515.jpg

"Eens een fan, altijd een fan"

post-3948-1190485504.jpg

"NIEUW: De Winkelfiets. Verkrijgbaar bij de grotere supermarkten"

Filmpjes



WrpaCOb_BGk



JBZqp98836I

Dit was de Grappenhap voor deze week weer, we hopen dat jullie hem leuk vonden. Volgende week is er weer een Grappenhap uit de hand van The Guardian. Tot volgende week.

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...