Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1581965

Editie 59 - Hot Topics


Dutchy3010

387 bezichtigingen

blog-3251-1170533127.jpg

Deze rubriek is geschreven door Thundercover!

Welkom bij de enige rubriek die 'Hot Topics' heet. Dit is de enige plek waar hot topics echte Hot Topics worden en daarmee dikgedrukt in de geschiedenisboeken worden geschreven. Omdat een lange inleiding altijd saai is, wens ik je veel plezier met deze Hot Topics!

post-13783-1187805023.png

Afscheid van een held door PatrickW

Het begint bijna een traditie te worden, maar opnieuw staat er een topic van PatrickW in deze onbekende rubriek. Dit keer is het geen vrolijk nieuws (misschien voor sommige wel, maar ik praat namens 99% van de leden), want het gaat over het vertrek van NandroDavids als Global Moderator. Tsja, er is een tijd van komen en er is een tijd van gaan, en die tijd van gaan, is nu gekomen. Een behoorlijk aantal leden namen de moeite om nog een bericht te plaatsen, waardoor het topic een Hot Topic werd.

post-13783-1187786892.png

Wist je dat ..... door cesar

Wist je dat cesar de starter van dit topic is? Nu wel. Dat is simpelweg de bedoeling van dit topic. Post een paar 'Wist je dat...'-jes en voilà: de anderen zijn weer een stuk wijzer. Natuurlijk is er door de crew meteen een onderzoek gestart om te kijken of de leden nu daardoor ook echt slimmer worden, want anders is het topic natuurlijk nutteloos en onzinnig. Betrouwbare bronnen melden dat ze nu bezig zijn met het bekijken van schoolresultaten. :{

post-13783-1187786892.png

Party Centre door een DuckDome lid

Een ander Hot Topic van deze week is helaas niet meer te zien voor het grote publiek. De DuckDome had een feest georganiseerd bij hun en dat werd gevierd in het Party Centre. Volgens mij was het erg geslaagd. Er waren veel leden aanwezig, wat resulteerden in veel reacties. Doordat het topic niet meer te zien is, kan ik niet meer zien we het gestart heeft. :7

post-13783-1187794209.png

MTA Tournament door Mania-92

Je hebt een idee en je wilt dat doen met andere leden van het forum. Wat doe je? Makkelijk, alles uitwerken en een topic openen. Zo gezegd, zo gedaan en het MTA Tournament kwam in februari 2006 van de grond. 24 deelnemers maakten zich op voor de races, maar helaas ging het fout. Zoals altijd op de verkeerde momenten was het bestand met de stand plotseling weg. Jammer van het toernooi, dat uiteindelijk afgelast werd. Maar wie weet dat het in de toekomst opnieuw een kans krijgt. :)

post-13783-1187786892.png



Dit was Hot Topics voor deze week. Heb jij een Hot Topic gezien? Stuur een PB naar Thundercover. Voor andere reacties kan je op dit blogitem reageren. [gezeur] Het is niet de bedoeling om het topic van Burned Topic te bumpen of je bericht daarvan te editten. Het is eigenlijk wel de bedoeling om de [Plaats Reactie] te gebruiken, maar ja. [/gezeur] Tot de volgende week! :cya:

1 reactie


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...